PDA

Zobacz pełną wersję : Ogolnie

A.C.A.B.
28-05-2008, 22:15
Taki temat ogolny co byscie zmienili w serwerze jakies mody inne mapy itp

Moim zdaniem mozna by dodac pare nowych mapek bo te to juz nudne sa.. mozna dac jakiegos nowego nuke inferno

Bam
28-05-2008, 23:47
jakieś inne wersje assaulta czy innych map
więcej map z VIPem :-D

Falcon
29-05-2008, 15:11
Już myślałem nad tym.
Proponuję wywalić 80% aimów i matrixa. Ich i tak się prawie tutaj nie gra.
Zostawić wiochę i jakieś dwa ciekawe aimy.
Dorzucić mapy z vipami, zimowe oraz de_rats.

Procek
29-05-2008, 15:25
Ale też można było by dodać jakieś inne mapy Których nie znamy !!! Jakieś górskie mapy z wagonikami itp Tak jak było w 1.5 cs_alpine ;] Na takiej mapce sie dało grać !!! :)

Bam
29-05-2008, 16:31
w ct na tej mapie sie grać nie dało :-P

Shocik!
29-05-2008, 16:31
Hehe de_cleopatra :D Największa mapa jaką stworzono :hihi: JBC to mam ja u siebie.
Napewno de_rats'y by sie przydały

tombcio
29-05-2008, 16:37
Ja jeszcze polecam de_celtic,cs_bikini de_blue (mapa jest na esl ) i de_simpsons (fajna mapka w klimatach bajkowych)

A.C.A.B.
29-05-2008, 17:32
ja bym proponował dla adminów imunited i tak siebie nie kickujemy ani nie banujemy imunited to dobra rzecz przynajmniej by nas tk nie atakowało co ty na to exon :>

Procek
29-05-2008, 17:43
A.C.A.B Dobry pomysł z tym immunitedem xd :) xD

Bam
29-05-2008, 19:40
ale czy to miało wpływ na to że jak bym przekraczał granice rashu to by mnie nie zabijało ?

Falcon
29-05-2008, 19:46
Tak. Po przekroczeniu granicy rashu miałbyś tylko 1hp, ale byś żył.

tombcio
29-05-2008, 20:11
Albo żeby cię odbijało od granicy !! Bo z 1 hp możesz kogoś zabić^^

A.C.A.B.
29-05-2008, 23:38
Jak masz imunited to mozesz normalnie raszowac i nie odbiera ci zadnego hp !!! jak lecisz i raszujesz ze 100hp to zostaje ci 100hp i lecisz dalej ;p

Bam
29-05-2008, 23:42
i to jest właśnie trochu głupie, takie nie fair play w stosunku do innych graczy :p
ja tak nie mogę postępować jeszcze mam sumienie xD

Procek
31-05-2008, 23:22
No tak xD
Ale co do map To trzeba dać troche nowych i tą największą mapke w cs xD dać zeby się szukać xD <lol2>

Mariosz
21-07-2008, 09:36
Jak będzie zima i będą zbliżały się Święta to wprowadzimy z baku serwery w klimat Świąteczny. Zamiast bomby prezen, zimowy d2, świąteczne mapki ogółem.

Procek
21-07-2008, 13:46
Jak będzie zima i będą zbliżały się Święta to wprowadzimy z baku serwery w klimat Świąteczny. Zamiast bomby prezen, zimowy d2, świąteczne mapki ogółem.

Dobry pomysł Rufus :P)

tombcio
21-07-2008, 16:23
Mapę by można było przerobić każdą na zimową ... Zamiast kurczaków na italy to prezenty.. I zamiast hostów bałwany :D:D

Mariosz
31-07-2008, 09:23
Dodałem nowy plugin o nazwie admin_gag, uważam, że zamiast bezsensownego banowania gracza za nadmierne używanie mikrofonu wystarczy go tylko zgagować ; ]
Są 3 możliwości, można zgagować na pisane,mówienie i na komendy głosowe. Poniżej przedstawię Wam komeny jakich możecie używać (jeżeli ktoś zna to niech się nie obraża, daje je dla tych, którzy nie mieli doczynienia z tym pluginem. )

amx_gag <nick/userid> <flagi (a/b/c)> <czas w sekundach> // dawanie mute
amx_gag <nick/userid> <czas w sekundach> // bedzie automatycznie dodawalo w flagi abc
amx_gag <nick/userid> // będzie dawało flagi abc i mute na 600 sec / 10 min
amx_gag <nick/userid> <flagi> // będzie dodawało czas 600 sec
amx_ungag <nick/userid> // usuwanie mute

Pozdrawiam.

Shocik!
31-07-2008, 14:11
Jeszcze rufus zrób menu do tego ;] ;-)

A.C.A.B.
05-08-2008, 11:52
ja wam powiem tylko tyle zbanuje mnie ktos jeszcze raz jak gram pod innym nickiem to was tez zaczne banowac bo troche przesadzacie gram mam staty 10:2 i nagle kazdy sie gada do admina ze mam czity i kaze mnie banowac... nic nie robie i nagle ban za obraze gracza bo powiedzialem mu ze jest botem....

Falcon
05-08-2008, 12:11
To sie naucz grać pod swoim własnym nickiem. Taka sama sytuacja była z Amarowem.
Dobrze grasz, to bądź rozpoznawalny. Albo napisz innym adminom, że to Ty.

ex0n
06-08-2008, 08:27
ja wam powiem tylko tyle zbanuje mnie ktos jeszcze raz jak gram pod innym nickiem to was tez zaczne banowac bo troche przesadzacie gram mam staty 10:2 i nagle kazdy sie gada do admina ze mam czity i kaze mnie banowac... nic nie robie i nagle ban za obraze gracza bo powiedzialem mu ze jest botem....

Problem zawsze był i będzie chyba że wspólnie go wyeliminujemy. Co to za admin banujący tylko dlatego że część osób serwera pisze że ktoś ma cheaty...? ;-( Najbardziej mnie boli to że przez takie zachowania sami robimy wiochę na serwerze.. i zaniżamy poziom gry...... :o :( A to wszystko idzie na naszą niekorzyść.. szczerze gdybym grał na jakimś serwerze i został posądzony o cheaty nie wróciłbym tam spowrotem.. Admini odgrywają ogromną rolę choć często są tego nie świadomi, nie przywiązując do tego dużej uwagi!! :mad: :/ w końcu kreuję nasz ogólny wizerunek.

hmm zastanawiam się co z tym zrobić.. Regulamin banowania? :? Zacznijmy działać i podejmować decyzje będąc obiektywnym sprawiedliwym i trzymającym zasad pożądku dbając jednocześnie o kulturę i dając przykład innym użytkowniką. ;-D :]

Falcon
06-08-2008, 08:31
Regulamin banowania nic nie da. Zawsze będą z tym problemy. Jedyne co możemy zrobić, to nie doprowadzać do takich sytuacji jaką zrobił acab, albo kiedyś Amarow.

A.C.A.B.
06-08-2008, 10:45
Regulamin banowania nic nie da. Zawsze będą z tym problemy. Jedyne co możemy zrobić, to nie doprowadzać do takich sytuacji jaką zrobił acab, albo kiedyś Amarow.

haha bo co bo gram na innym nicku ? to jest chore to jak jakis koles wejdzie co dobrze gra nicht go nie bedzie znal to tez odrazu ma bana za wh ja widze ze nauczyliscie sie tak banowac ludzi bo jest wam łatwiej bo cały serwer wam truje głowe zeby go zbanować a z tymi demkami to tez jest smiesznie kazdy komus nagrywa demko potem daje bana koles napisze na forum ze nie ma czitow bo dobrze gra itp i potem go odbanowywujecie to jest daremne.

I po to gram na innym nicku zeby nicht nie wiedzał ze to ja jestem bo nie chce sie ujawniac....

Falcon
06-08-2008, 10:53
Jak tak robisz, to nie płacz, że ktos cie zbanował. Zawsze masz pełno problemów i kompleksów.
Ja też ostatnio wlazłem pod innym nickiem. Ludzie mnie o WH oskarżali, ale żaden z Adminów mnie nie zbanował. Jak masz problem z jakimś konkretnym Adminem, to mu napisz to na PW, a nie wylewasz żale na forum.

Zauważ, że wszystkie twoje ostatnie posty to jakieś problemy. Naucz się żyć z ludźmi i zachowuj się normalnie...

A.C.A.B.
11-08-2008, 22:10
Nie wiem kto ale jak juz dajecie komus admina czy slota + pisanie to dobrze by było tutaj o tym napisać.... wchodzi jakis Ramalith i zaczyna pisac na amx_chat pytam sie go skad masz adma on nie odpisuje.... w ogole typa nie znam a ma adma ani na forum ani na serwie 0_o

Falcon
11-08-2008, 22:16
O to pytaj już Shota... To on dał paru ludziom flagi.
Więcej na ten temat się nie chcę wypowiadać.
A Ty acab powinieneś grać na TP, a nie ustawiłeś sobie flagi na FFA i grasz zadowolony.
Za to ja mam problemy, bo u mnie adminów nie ma.

Bam
11-08-2008, 23:12
ten typek o którego Ci chodzi to kolega Shocika, piłem z nim na Shota 18-nastce ^^

Eragon
12-08-2008, 10:24
To A.C.A.B ma hasła do ftp..? ;>

A.C.A.B.
12-08-2008, 11:15
To A.C.A.B ma hasła do ftp..? ;>

Nie ale chyba widze jak koles wchodzi wystarczy wpisac w konsoli amx_who i pokazuje ci kto ma admina i jakie literki ma.... ;]

TP juz nie bedzie ?

Falcon
12-08-2008, 18:36
Tp ma być... Exon napisał do sponsora, żeby przedłużyć.
Acab nie ma dostepu do ftp, ale Shocik dał mu tam admina.
Acab wracaj na TP jak będzie dostępny, bo mi adminów brakuje.
Tam zostałeś przydzielony i tam chce Cię widzieć.

Bam
12-08-2008, 23:31
ja tam też byłem przydzielony a admina jak nie było tak nie mam ^^

Falcon
13-08-2008, 09:56
No to Ci przydzielę, bo masz Head Admina.
Tylko daj mi na PW hasło i nick.

3k.
13-08-2008, 18:57
http://www.cutt.pl/1.jpg

http://www.cutt.pl/2.jpg

Co on w morde odpier...la ???

Ten A.C.A.B buzi nie szanuje....

Czekam na wyjaśnienia.....

A.C.A.B.
14-08-2008, 02:17
na jakie wyjasnienia ? co mam ci powiedziec na forum ze jestes lapsem ?

wez idz lepiej sobie na ten serwer 4fun albo na tp a nie wchodzisz na ffa i zamieszanie robisz statsiarzu.... masz staty 0:1 i prosisz sie mnie na amx_chat o resa jestes normalny ?

potem miales staty 0:3 i zrobiles rekonekta to napisałem do ciebie ze jestes lapsem i tyle.... idz graj na boty z nozami tam bedziesz mial dobre staty

Z ta skarga moze jeszcze pojdziesz na policje ? albo odrazu najlepiej sprawe mi w sadzie zrobic....

Bam
14-08-2008, 10:57
buhahaha dobrze powiedziane ^^

3k.
15-08-2008, 14:18
A.C.A.B - Słyszałem ze sprzedajesz na Policji, bo masz problemy :D:D:D buhahahhhhaahah..

I to Ty jesteś lamer, a to ze mi wtedy nie szło to tylko dlatego ze grałem w pracy a tam nie gram na słuchawkach...

Boli ? Boli ze nie je jesteś pierwszy w statach...? To sie nazywa zazdrosć... buhahaha

Cienias.

range[r]
15-08-2008, 15:46
omg 3k ty jesteś 1 i... Wymienie Ci kilka powodów dlaczego
1. Grasz ciągle
2. Grasz dla statow
3. Na TP grasz FFA.. i ciągle ras***esz (lecisz na fragi)

i tak na przyszłość na TP nie gra sie dla statow POZDRO
A C A B jak by grał tyle ile ty to już by dawno był 1 nie grając dla statow

3k z reszta ja już wolę być 5 niż 1 i mieć takie staty jak ty ..

A.C.A.B.
15-08-2008, 16:00
A.C.A.B - Słyszałem ze sprzedajesz na Policji, bo masz problemy :D:D:D buhahahhhhaahah..

I to Ty jesteś lamer, a to ze mi wtedy nie szło to tylko dlatego ze grałem w pracy a tam nie gram na słuchawkach...

Boli ? Boli ze nie je jesteś pierwszy w statach...? To sie nazywa zazdrosć... buhahaha

Cienias.

graj sobie lamusku dalej na tym twoim tp i tam se rob 10 resow ale na ffa napewno tego nie zrobisz a za rekonekta dostaniesz bana. społeczniaku

Eragon
15-08-2008, 21:24

Cienias.

3k. na Twoim miejscu do ACAB'a bym nie skakał, bo jego w real napewno nie skasujesz już.. :)) Twoje szanse znim = 0%

Falcon
15-08-2008, 21:34
A moje ? :*

range[r]
16-08-2008, 09:02
niech Ci bd 5% :] a 3k kozaczek się zrobił

3k.
16-08-2008, 11:20
A.C.A.B to mięczak, a to ze uczy sie grać w Rugby to o niczym nie świadczy... Foto przedstawia jego naturę.... JEDNOSTRZAŁOWIEC !!!! PFFFFF BUUUHAHAHA

Powalacie mnie na kolana, szanujcie buzie bo ktos wam ja obije, a potem z płaczem do mamusi i do cycuszka przytuleni...

Pfff... A.C.A.B jest zerowcem i low...

Moze i gram dla statsów, co Ci do tego...? Nie robie reconnectów... Reszta to tylko twoja wyobraźnia... Klus3k próbuje sie przypodobać Patryczkowi, zeby go nie pobił :x :x :x buhahahahaa

Eragon
16-08-2008, 14:19
A.C.A.B to mięczak, a to ze uczy sie grać w Rugby to o niczym nie świadczy... Foto przedstawia jego naturę.... JEDNOSTRZAŁOWIEC !!!! PFFFFF BUUUHAHAHA

Powalacie mnie na kolana, szanujcie buzie bo ktos wam ja obije, a potem z płaczem do mamusi i do cycuszka przytuleni...

Moze i gram dla statsów, co Ci do tego...? Nie robie reconnectów... Reszta to tylko twoja wyobraźnia... Klus3k próbuje sie przypodobać Patryczkowi, zeby go nie pobił :x :x :x buhahahahaa

Proszę, czekam, wpadnij do mnie do Kj i obij mi Twarz, albo pokaż własne foto to zobaczymy kto tutaj jest mięczak.. :))

Mariosz
16-08-2008, 15:34

Oj 3k... ja się zastanawiam czemu tu nikt się nie kłóci tylko zawsze Ty ? I proszę Cię, przestań każdemu grozić... bo A.C.A.B. to nie 14 latek, który się przestraszy tylko dorosła osoba...

A.C.A.B.
17-08-2008, 12:20

dobrze juz mnie nie bij tak bo w szpitalu wyladuje aa i skoncz wachac ten klej bo ci szkodzi nie grasz dla statow ? hahah tylko jak widzisz ze masz staty do tyłu to zaraz wychodzisz i za 2 minuty jestes dobra skoncz juz pisac w tym tepacie bo sie ino bydło robi

neU
17-08-2008, 13:40
dobra 3k kur ogarnij, przyjedz kur do Bytomia to kur sie spotkacie/spotkamy. A nie sie napinasz i wszystkich straszysz. Chyba jeszcze sie taka osoba na tym forum nie pojawila co by sie Ciebie przestraszyla

pzdr

3k.
19-08-2008, 17:25
Eragon, Rufus, Neu... ten te posty są całkowicie pomijają wasze osoby...

Morał z tej historii jest taki ze, A.C.A.B to zerowiec.... buuuhahahaha

Eragon
19-08-2008, 17:28
Zamilcz bocie , i nie denerwuj ludzi, "poznaj swoje miejsce w szeregu", bo zaraz sie z wszystkimi przywilejami pozegnasz.

Bam
19-08-2008, 17:28
mi sie zdaje że lekko przeginasz...

Falcon
19-08-2008, 17:36
Alex skończ już z tym. Nie po to masz tego Junior Admina, żebyś się stawiał Adminom.
Hierarchia jest jasno ustalona i każdy ma znać swoje miejsce. To dotyczy Ciebie, onqu i innych Junior Adminów i Adminów.
Skarg już na Ciebie było dość, więc jak przyjdzie kolejna, to miarka się przechyli na Twoją niekorzyść.
Porządek w szeregach musi być i nie możemy się kłócić, bo to doprowadzi do rozłamu cs-portalu.
Możemy mieć do siebie sporo wątów, ale darzmy się szacunkiem. Bam i ACAB zawsze mieli do mnie coś, ale staram się okazywać im szacunek.

Tak samo jest z Head Adminami i ich serwerami. Ja, Eragon, Bam i Shocik mamy serwery przyporządkowane pod swoje osoby. Jeśli macie jakieś sugestie dotyczące mojego serwera, to przemyślę je, dam odpowiedź i ewentualnie wezmę pod uwagę. Tego samego oczekuję od was. Pamiętajcie, że serwery nie są TYLKO Head Adminów. Każdy z naszych adminów ma na nich te same prawa i nie może dojść do tego, że się banujemy czy kickujemy !

Teraz sprawa Junior Adminów. Jesteście wybrani, żeby się uczyć i pokazać nam się z jak najlepszej strony. Znajcie swoje miejsce w hierarchii i nie stawiajcie się wyżej postawionym kolegom. Jeśli macie jakiś problem to piszcie na forum, bo od tego jest.
Pamiętajcie, że to czy Junior Admin zostanie Adminem zależy od głosów pełnoprawnych Adminów.
Dzisiejsza sytuacja z onqu mi się nie spodobała, ale nie będę jej tu rozwijał. Wie, że jest na cenzurowanym u mnie i tak zostanie przez najbliższy czas.

Ustalmy konkretne zasady współpracy, bo takie zamykanie się w serwerze nie będzie dobre. Działanie w stylu "to całkowicie mój serwer i będę tu robił co chcę" jest błędnym rozumowaniem. Wiem, że nikt nie znosi krytyki, ale bierzmy pod uwagę zdanie innych.
Ja mówię to teraz otwarcie. Jeśli ktoś ma jakieś wątki do Junior Adminów, czy Adminów z serwerów do których zostałem przydzielony, to niech je pisze w temacie, który zaraz utworzę. Tam będziemy dyskutować. Myślę, że każdym Head Admin powinien coś takiego zrobić. Nie będzie bronienia znajomych z reala itp. Ja już mówiłem na forum, że jeśli któryś z moich JA przekroczy granicę, to nie zawacham się zabrać mu przywileje.

Niech każdy zna swoje miejsce w szeregu, a nie będzie burd i poprowadzimy cs-portal do sukcesu.

Oto tematy, które obiecałem stworzyć:
Sugestie dotyczące serwera TP (http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=5285)
Sugestie dotyczące serwera WAR3FT (http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=5286)

3k.
19-08-2008, 19:03
na jakie wyjasnienia ? co mam ci powiedziec na forum ze jestes lapsem ?

wez idz lepiej sobie na ten serwer 4fun albo na tp a nie wchodzisz na ffa i zamieszanie robisz statsiarzu.... masz staty 0:1 i prosisz sie mnie na amx_chat o resa jestes normalny ?

potem miales staty 0:3 i zrobiles rekonekta to napisałem do ciebie ze jestes lapsem i tyle.... idz graj na boty z nozami tam bedziesz mial dobre staty

Z ta skarga moze jeszcze pojdziesz na policje ? albo odrazu najlepiej sprawe mi w sadzie zrobic....

Falcon chyba coś przeoczyłeś...? Jakoś na posty A.C.A.B a reagujesz obojętnie, moje komentujesz.... Coś tu nie tak...

Wspomniałeś o hierarchii....

Termin hierarchia społeczna odnoszony jest zwykle do społeczności ludzkich, natomiast w odniesieniu do pozostałych gatunków socjalnych stosuje się najczęściej termin hierarchia dominacyjna.

Organizacja grupy społecznej opiera się na trwałych relacjach agresywno - uległych pomiędzy osobnikami. Hierarchia ustala się podczas wstępnych kontaktów pomiędzy osobnikami, w wyniku powtarzanych gróźb i pojedynków. Ustalenie się hierarchii społecznej zapobiega rozpadowi grupy. Ewentualne starcia pomiędzy osobnikami przy pierwszych kontaktach doprowadzają do ustalenia relacji i w ten sposób zapobiegają dalszym konfrontacjom. Agresja i potrzeba dominacji poszczególnych osobników jest konfrontowana z interesem całej grupy lub poszczególnych podgrup, w stopniu proporcjonalnym do więzi pomiędzy ich członkami.

Sądze ze powinno dojść do konfrontacji.... Wtedy hierarhia zostanie zachowana...

Falcon mam Ci przpomnieć jak chciałeś zrezygnowac z funkcji HeadAdmina ? Jak sie zaliłeś ze Cie to wszytko wku..ia ? I nie bedziesz sie spierać z debi.lami...?

Wiesz jaka jest różnica między nami..?

Mnie tu nic nie trzyma !!!! Nic nie zyskuje majac J. Adma.!!!!! Wali mnie to czy będe go miał czy nie.. jest to mi kompletnie obojętne...

Nie jestem osobą która za pomocą admina mści się, szantażuje i czerpie z tego przyjemność.... W przeciwieńtwie do innych

Najbardziej irytują mnie osoby które za pomocą klawiatury piszą bajki, używaja słów których znaczenia nie znaja a przedewszytkim te osoby które ubliżaja i myśla ze nie poniosą tego konsekwencji...

A wiecie w czym jestem lepszy od was...? W życiu..... buuuhahaha
I tak naprawde mam na to wyjeb.ane który jestem w ranku, bo z tego nic nie mam.....

Wiec tak naprawde wali mnie to Czy będe grał na tym serwie czy nie...

Liczy sie REAL !! A nie jakiś wirtualny świat z bandą przemądrzałych małolatów...

Falcon jest dla mnie nikim... Bo w świecie wirtualnym hierarchii nieakceeptuje...
Ale Jarek to spoko ziąą z którym zawsze chętnie napije sie piwa... I pośmiejemy sie z takich "BOTÓW" jak niektóre tu osoby....

A teraz sprawie wam ogromną przyjemnoc BOTY !!!!!!! HAHAHA

REZYGNUJE Z FUNKCJI ADMINA H.U.J NA TO KŁADE !!!!!

Falcon
19-08-2008, 19:11
Ehh doszło do tego, do czego nie chciałem dopuścić. Przyjmuję rezygnację i dziękuję za myślę miłą współracę. Jak zawsze zdarzają się spięcia i mam nadzieję, że to nie zepsuje relacji między nami i innymi Adminami.

3k.
19-08-2008, 19:21
Jak zawsze zdarzają się spięcia i mam nadzieję, że to nie zepsuje relacji między nami i innymi Adminami.

No w Niedziele jedziemy na paintballa a potem sie ostro najebi.emy !! :D

Pewnie to mój ostatni post w tym dziale więc pozdrawiam wszystkich ziomów.... Reszcie H.U.J w dup.e !!!!

[Kompania Braci] 3k

n0ke
19-08-2008, 19:24
3k troche jak widać poniosło aczkolwiek po tym jak widać kto zaczał całą tą batalie i spór widać jasno kto jest agresorem. Acab czy jak Ci tam pokazałes swoj brak klasy i to że jeszcze gorzej reagujesz niz 3k. Czytając ten temat moge dodać że 3k takze zareagował nie odpowiednio i zbyt pochopnie pisząc post o usuniecie go listy adminów co nie powinno miec miejsca.

Z tego Co widzę spór w przyszłości może dotyczyć także mnie z tytułu dobrego stata na serwie. Bo Gdy kolega acab wejdzie to niewiadomo co sie może zdarzyć.

Co do gry na TP. Jest to serwer FFA z elementami Tp nie z nazwy tylko z gry. Każdy sobie rzepke skrobie o fraga. Jak tego Acab nie rozrózniasz to gratuluje :x

To że 3k ma swoje odpały wie każdy aczkolwiek nie widać by jakos strasznie tępiony był na serwie nawet można powiedziec ze gracze za jego postawę go lubia.

Jeżeli ma stracić admina z powodu tej kłótni i tego typu sprawy mają nas dzielić to ja także chcialbym podziekować za funkcję admina.

A co do tej hierarchi to jest to śmieszne z tytułu tego że mimo że mamy mniejsze uprawienia = mamy mniej do powiedzenia. Nie prawda. Każdy tu jest równy a twoje cwaniakowanie acab to sobie do kieszeni wsadz bo to co sobą zareprezentowałeś i potem atakując 3k swoimi marnymi argumentami ( bo chcial restart ) jest śmieszne.

Sugeruje ów aby koledzy sie nie spotykali na serwerze. To winno załatwić sprawę.

a waszą kłótnię sobie załatwcie miedzy soba najlepiej meczem 1v1 a nie pitoleniem od rzeczy.

pozdrawiam i życzę wielu fragów

n0ke

Falcon
19-08-2008, 19:29
A co do tej hierarchi to jest to śmieszne z tytułu tego że mimo że mamy mniejsze uprawienia = mamy mniej do powiedzenia. Nie prawda. Każdy tu jest równy a twoje cwaniakowanie acab to sobie do kieszeni wsadz bo to co sobą zareprezentowałeś i potem atakując 3k swoimi marnymi argumentami ( bo chcial restart ) jest śmieszne.

Nie mówię, że macie mniej do powiedzenia. Może źle to ująłem. Mi chodzi tylko o to, żebyśmy nie podskakiwali sobie do gardeł, a będzie dobrze.

Eragon
19-08-2008, 22:31
3k, dziwny z Ciebie typ, ot co..

Mimo wszystko sądze, że inni H@, mogą mi radzić, ale i tak zrobie swoje, to że wam ktoś podpadnie, nie znaczy że straci za to adma..

Falcon
19-08-2008, 22:34
Mimo wszystko sądze, że inni H@, mogą mi radzić, ale i tak zrobie swoje, to że wam ktoś podpadnie, nie znaczy że straci za to adma..
Ja Ci nie kazałem go wywalać, tylko mówiłem, żebyś upomniał za to co robi. Ty mi zwracałeś uwagę na 3k, to mu to przekazywałem i mówiłem co mi nie pasuje.
Tak się takie sprawy rozwiązuje.

n0ke
19-08-2008, 22:59
No dokładnie a nie takimi kłótniami... Nie mogliście tak od razu? Boże po co sie dzielić skoro łączy nas jeden cel... bosh... cytując avatart zmory : Ja pierdole..

A.C.A.B.
20-08-2008, 00:56
dobra on mnie nie interesuje niech se gra na tp i bedzie dobrze a na ffa niech nie wchodzi obedzie sie bez płaczu...

n0ke
21-08-2008, 01:33
a ten dalej swoje... nie za bardzo Ci ktoś kiedyś przywalił w tym rugby? Opanuj sie człowieku a nie ciagle prowokujesz... acab wrr

Eragon
21-08-2008, 10:03
a ten dalej swoje... nie za bardzo Ci ktoś kiedyś przywalił w tym rugby? Opanuj sie człowieku a nie ciagle prowokujesz... acab wrr

n0ke w jego poście nie ma nic prowokującego..

p.s. on przynajmniej nie czuje strachu w tym sporcie... :)

n0ke
24-08-2008, 22:31
Na prawdę w tej twoje rugby futbol amerykański czy w co ty tam grasz to Ci kiedyś ktoś za mocno w głowe przywalił.

A.C.A.B na prawdę jesteś pierdolniety. A milcz to sobie mów do swoich kolegów i rodziców a nie do mnie. Skoro sie kultury nie nauczyli w domu to szczerze współczuje.. Jestes Burakiem i Hamem. Mózg masz pokroju naszego prezydenta.

Co do sytuacji chodzi mi o to że zbanowałem acaba na w3. A zbanowałem go dlatego że mówił do mnie zamilcz , milcz po prostu po hamsku.

I a pisał to do mnie po moim pieszczotliwym acab parowko..

Koleś zachowałeś się nie adekwatnie do sytuacji.

Po CZYM KOLEGA ZBANOWAL MNIE NA WSZYSTKICH SERWERACH CS-PORTALU... taka mała zemsta małego człowieczka...

btw. Skad on ma adminy na wszystkich serwerach cs-portalu? hmm

Pozdrawiam

Eragon
24-08-2008, 23:15

Pozdrawiam

Bo on jest tu od samego początku.. xD
Fakt, zachowuje się źle, ale każdy ma swoje poglądy i zdania, i Ty n0ke musisz to uszanowac..

n0ke
24-08-2008, 23:59

Pozdrawiam

Bo on jest tu od samego początku.. xD
Fakt, zachowuje się źle, ale każdy ma swoje poglądy i zdania, i Ty n0ke musisz to uszanowac..

Nie istotne nie jest ponad prawem a nie ma prawa miec admina na wszystkich serwerach!
Pozatym szacunek mi sie należy tak samo jak i jemu.

I Liczę że zostaną wyciągniete konsekwencje wobec jego zachowania.

Falcon
25-08-2008, 08:42
A.C.A.B nie ma admina na serwerze TP ani na WAR3FT.

Co do tego jak on się zachowuje, to każdy wie. Odzywa się bez kultury nawet do innych adminów, a jak już wchodzi na forum, to zawsze z problemami. Już w tym temacie Exon go upominał.
Acab sprobuj posłuchać troszkę spokojnej muzyki, nauczyć się żyć z zasadą Peace And Love. Wchodzić na forum troszkę częściej niż tylko po to, żeby pokłócić się z kimś. Pomóc innym adminom utrzymać porządek, a nie tylko problemy stwarzasz.

A.C.A.B.
25-08-2008, 12:48
Normalnie sie zachowuje i prosze cie nie rosmieszaj mnie noke ze slowo milcz to dla ciebie straszna obraza bo ja nie slyszalem zeby sie tak do psa odnosic.... i to ty sprowokowales pierwszy po co do mnie parowko gadales ? i potem napisales tak Sugeruje ci zebys mnie przeprosil jak nie chcesz dostac bana....

Eragon
25-08-2008, 22:05
wznosze o odebranie graczowi zmora admina na servie powód - obraza uczuć religijnych poprzsez avatar. jak tego admin anie straci rezygnuje ze wszystkiego i mam to gdzies;/ to jest zalosne poporostu, i to jest admin? na forum sie ni epotrafi zachowac to co dopuer na servie.

neU
25-08-2008, 22:40
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=26731&highlight=#26731

juz to pisalem
i popieram eragona

a co do wyzej wymienionego linku odpowiedz falcona byla dla mnie zaskakujaca

Falcon
26-08-2008, 07:51
Czy wy specjalnie szukacie czegoś, żeby uwalić jakiegoś Admina ?
Robi się jak w sejmie, gdzie każdy każdego nagrywa.
To nie jest żadna obraza religijna. Co wy jesteście Matki Teresy, żeby was humorystyczne podejście do niektórych spraw raziło ?
Takiego avatara widziałem na wielu forach i nikt tam nie protestował.
Może Zmora jest Ateistą i ten posąg nic dla niego nie znaczy w sferze religijnej.
To tak jak wy byście wzieli na Avatar postać z religii hinduskiej, bo wam się podoba i dodali podobny komentarz.
Jak tu ma być taka atmosfera, że każdy szuka haka na innego admina, żeby tylko go uwalić, to może ja zrezygnuję ? Są tu ludzie, którzy chcieliby, żeby taki obrót sytuacji miał miejsce.

A co do Nieuka. Dlaczego miałby Cię zaskoczyć mój komentarz. Napisałem Ci wyżej moje podejście do tej sprawy i to powinno wystarczyć.
Co do stracenia przez Zmorę Admina za jakiś Avatar, to oddaję to w ręce Exona. Sprawa wydaje mi się śmieszna i nie będę o niej decydował.

A czy banowanie innego Admina i podwarzanie jego autorytetu na serwerze, też nie jest karygodne ?
Była już mowa o tym, że NIE BANUJEMY SIEBIE NAWZAJEM ! To się robi coraz bardziej chore. Jak mamy współpracować i reprezentować cs-portal, jak co chwilę przez błache sprawy będziemy musieli wymieniać Adminów !? Skąd ich będziemy brać ? Mamy się zdać na zupełnie świeżych graczy, którzy grają u nas pare dni ?
Jak macie się tak kłócić, to ja naprawdę wolę stać z boku jako zwykły gracz i patrzeć jak radzicie sobie sami. Godzenie waszych chorych ambicji nie jest moim obowiązkiem. Ja chcę tylko spokojnie popracować dla cs-portal, a Wy tylko utrudniacie takimi sprawami.

Wiadomość z ostatniej chwili: Cieszcie się Ludu Nazaretu, bo Zmora zmienił awatar.

^Zmora
26-08-2008, 11:13
Tak bardzo was to razi nie macie sie do czego przyczepić ??

Proszę. Zakańczam ten niepotrzebny spór, szczerze nie chce mi sie z wami spierać jestem trochę starszy od was i takie gierki mnie nie bawią....

Koniec tematu mojego awatara

Eragon
26-08-2008, 11:21
Walcze o to, o co powinien katolik.. ;]
Jak nie masz szacunku do katolikow, i nie sluchasz prosby moderatora to nie masz czego szukac na tym forum. Pozdro.

^Zmora
26-08-2008, 11:28
Ziomek zdejmuj teraz te warmy .....

Eragon
26-08-2008, 11:37
Ziomek zdejmuj teraz te warmy .....

żalosny jesteś, chcaileś miec spokój to ten spokój dostałeś.

3k.
27-08-2008, 00:09
pfff... Dzieci...

baku
27-08-2008, 10:47
Zmienił avatar i spokój !!

A.C.A.B.
27-08-2008, 12:09
Eragonku ciekawy jestem czy teraz złożysz rezygnacje czy rzucasz tylko słowa na wiatr....

Nie trzepiaj sie jego bo tutaj juz co poniektorzy tez gadali ze rezygnuja z admina a nie zrezygnowali ;]

Falcon
27-08-2008, 16:19
Dobra n0ke. Przekonałeś się, że Eragon nie rzuca słów na wiatr. Jego decyzja była prosta. Zrezygnował z funkcji Head Admina, Admina i moderatora na forum.

Jako, że chyba jedyny na tym forum staram się trzymać was wszystkich w kupie i utrzymać atmosferę na serwerze, zacząłem jak zwykle działać.

Zatem na moją prośbę Eragon wraca na serwer. Stara paczka Adminów musi się trzymać, bo to nada ciągłości cs-portal. Swoją drogą nie możemy pozwolić sobie na strate tej wybitnej jednostki ;)

Napisałem do Was drodzy Admini apel i mam nadzieję, że się do niego jakoś ustosunkujecie.
>>Apel<< (http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=5498)

Zaczyna mi brakować czasów, jak był jeden serwer i paczka juz nie adminów... ale kolegów.

A.C.A.B.
08-09-2008, 21:55
SHIFT Jakim prawem rozdajesz swoje pw do admina innym graczom ? wiez ze tak nie wolno... koles mial nick kocham_Swinie i napisal mi ze ma od shifta pw do admina tylko nie wie jak je zarobic zeby wejsc na jego nick.. zrobcie cos z tym h@... bo to paranoja jest

kN
09-09-2008, 01:05
Looknijcie to (http://www.megaupload.com/?d=V0GCLOMC) bo strasznie mi śmierdzi haxem dostał bana ale ma neo ....po tym jak go zbanowałem strasznie lamil jak by sie speszył i wyłączy hacki...

P.s

Jak narazie 3 osoby potwierdziły moja wersje ale chce znać wasze zdanie potem napisze o co kaman dokładnie :D

A.C.A.B.
10-09-2008, 21:21
Chciałem zaznaczyć że przez dłuższy czas nie bedzie mnie na serwach bo wyjezdzam do roboty zeby potem nie było pisania ze A.C.A.B. nie pojawia sie w ogole na serwach papa pozdro kiełbaski ^^

n0ke
14-09-2008, 22:16
chcialbym zauwazyc ze pomimo zabrania admina uzytkownikowi A.C.A.B dalej korzysta on z Rcona na serwierze w3.( jakim prawem? )

pozdrawiam

A.C.A.B.
14-09-2008, 22:29
zrob mi sprawe w sadzie jeszcze gdyby nie ja dzisiaj to bysmy nie pograli a ty skarzysz sie na forum jak małe dziecko co innego jakbym namieszał i banował byle kogo i sie bawił rcona ale rcona tylko używam żeby zbanować czitów wiec weź sie ogarnij troche

PS:prosze nie rob mi sprawy w sadzie bo moj kurator mnie zabije :hah:

n0ke
14-09-2008, 22:38
chodzi o to że nie dane Ci jest korzystać z rcona na serwerze do którego nie masz żadnego prawa.

Falcon Ci zabrał uprawnienia nie bez powodu.

A ty sie wypinasz na wszystkich tutaj head adminów oraz adminów robiąc po swojemu zresztą jak zwykle..

pozdrawiam

ex0n
14-09-2008, 22:55
n0ke, A.C.A.B., Kiedyś rozpisałem się nie na darmo.. i tą sprawe wyjaśńimy i to w szybkim tępie.

Nie kontynujcie tutaj dalej tego wąrku!

ps; temat zostaje nadal otwarty bo bez sensu było by zamknięcie jednego wypanionego topiu zamieniając go na kilkadziesiąt innych bezsensownych...