Zobacz pełną wersję : Neo & cheaters by Beast
I am what I am
27-05-2008, 22:27
to ja zaczne, lista osób, które mogą zostać lub zostaną banowane, kickowane jak będe na serwerze (lista będzie aktualizowana):
Za debilizm (dzieci Neo):
-ForeWerOne (czy jakoś tak) -cały klan, za co to chyba każdy wie
-naruto2003 - za ciągłe TA, TK czyli np często -3, -5...przynajmniej wcześniej tak było
Podejrzenia o cheaty (czyli jak nie żyjecie to patrzcie na nich):
- narazie brak bo nie pamiętam
OK. Najlepiej, żeby każdy miał tutaj swój post i edytował go za każdym razem, gdy znajdzie nowego czitera.
Cheaterzy z neostradą:
<|BAD BOYS|> Kolos
<|BAD BOYS|> Remi
Obraza Admina:
JarQ
Jak przypomnę sobie kolejnych to dopiszę.
Obraza Admina:
.:Red:Killers:. | Vego <= jak go zobaczycie to ban PERM!
Podejrzenia o czity:
Mu <= no sory ale nie raz zaczyna walić jeszcze przed wyjściem zza ściany Falcon możę potwierdzić
A.C.A.B.
28-05-2008, 23:14
zeby potem nie było pretensji do mnie ale kilzon na serwa nie wejdzie jak go zobacze odrazu ma bana....
Obraza Admina , graczy i wrzesz nenie do mikrofonu
naruto2003 ( zobaczycie go to ban)
TK, Nadużywanie mikrofonu.
mT - jak go zobaczycie banujcie.
[ Dodano: 23-07-08, 10:33 ]
Kolejnym nygusem jest Janeq <=== haxy moim zdaniem.
RuFuS u ciebie mają wszyscy haxy prosze o demko a zobaczymy!
Słuchaj typie... idź tam gdzie byłeś cały czas, a nie wchodzisz tutaj w adminów nie wiesz co dzieje się na serwie i masz jakieś uwagi... z tego co słyszałem to Falcon go nawet zbanował więc tak jak mówie, nie wiesz co się dzieje na serwie to się nie wtrącaj :*
PS: Z tego co mi wiadomo to Luqmen nie ma już admina na żadnym serwerze więc dlaczego nadal jest w grupie Admini Serwera ? :> Zamiast niego dodajcie Haszcza do tej grupy ;pp
mT, deRuS<3, Vell, zeNIT<3 , - BANOWAĆ !!! NAWET JAK PRZESTAŁ CZITOWAĆ !!!
hmm, ktos mi to gadal ze derus to mT, a jak jeszcze jak tego nie wiedzialem to ten kolo mi wyslal zaproszenie na stima
Koles mi sie nie podobal, widzialem pare jego skanow, ale gral na stimie...
mT, deRuS<3, Vell, zeNIT<3 - to jeden typek.... Też mam go na steam... Jak go Banuje to odziwo nic sie nie dzieje z serwem... Wiec dlaczego nie można banować steamowców..?
range[r]
15-08-2008, 17:22
kamikaze , Morderca , Herkules , Infernal - banować za haxy.. maja neo
czesio - speedhack wh
pentagram cos tam - multihack
mroczny - wh
kupię marchewkę ?
{DEMONS} - poczatek nazwy
Edziol260 - jakoś tak
[BOT]
Ojciec Dyrektor
Re?