Zobacz pełną wersję : JA czy noob
srać to że nie tu ale
czy ja jestem lepszy czy ten noob JASIEK bo koleś rozwala sowoja głupotą !!!!!!
idiota garbaty
srać to że nie tu ale
idiota garbaty
srać to że nie tu ale
idiota garbaty
OSTRZEŻENIE: za obraze użytkownika.
do Daniowego: Żebyś sie znów nie pluł że za byle co daje ostrzeżenia bo gdyby ciebie nazwano "idiota" lub inaczej to by była afera na całe forum.
Pozdro Bam ;-)
srać to że nie tu ale
idiota garbaty
OSTRZEŻENIE: za obraze użytkownika.
do Daniowego: Żebyś sie znów nie pluł że za byle co daje ostrzeżenia bo gdyby ciebie nazwano "idiota" lub inaczej to by była afera na całe forum.
Pozdro Bam ;-)
jezu możesz mi dawać za nic ostrzezenia mam cie w .....
i co z tego że ty masz mnie gdzieś :?:
wiesz mnie tam nie cieszy dawanie ostrzeżeń ale robie to z konieczności by powstrzymać fale chamstwa i spamu :mrgreen: (nie zły tekst :-P )
i co z tego że ty masz mnie gdzieś :?:
wiesz mnie tam nie cieszy dawanie ostrzeżeń ale robie to z konieczności by powstrzymać fale chamstwa i spamu :mrgreen: (nie zły tekst :-P )
BAM jak jakbym był modem dałbym mu 2 za obrażanie innego użytkownika :-o oczywiśce że jasiek lepiej gra od ciebie :-P moze niekiedy troche kampi ale przegrałbyś 1 VS 1 na niego...
BAM jak jakbym był modem dałbym mu 2 za obrażanie innego użytkownika :-o oczywiśce że jasiek lepiej gra od ciebie :-P moze niekiedy troche kampi ale przegrałbyś 1 VS 1 na niego...
bam daj mu 2 ostrzezenie obraza moderatora ,obraza innych uzytkownikow, Spam,
I niekiedy bezsensowne wywolywanie klutni!!!?????????
miazga12
03-03-2007, 11:01
możesz dać mu drugie ostrzeżenie ale poco znając go to on nas wszystkich zwiklnia i bedzie miał bana
P.S. i nie wiem czy jasiek jest lepszy od killzona cos mi się nie wydaje ,ale możecie rozegrać 1 vs 1 moge burdel założyć
To wlasnie dlatego zeby sie nauczyl po lucku cos napisac.
Killzon wejdz do dzialu wyzwania