PDA

Zobacz pełną wersję : Znow ban ;/

kuba0410
22-05-2008, 13:41
Dziś o godz ok 13.38 dostałem bana najprawdopodobniej za mój skrypt...LOL od kiedy sie daje bany za skrypty?? nawet nawet VAC nie banuje za skrypty...i mogę się załozyc ze polowa z was ma anti-recoil...ZAL
moj nick: StoProcent*
IP: 83.14.30.194

Falcon
22-05-2008, 13:48
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=3632

Poza tym anti-recoil jest zwykłym oszustwem. Nie ważne czy skryptowym czy nie.

kuba0410
22-05-2008, 13:59
haha oszustwem? niby czemu ? uzasadnij...poza tym w regulaminie nie ma czegoś takiego jak ban za skrypty...

[ Dodano: 22-05-08, 14:00 ]
poza tym gdybym nie mial binda to bys nawet nie wiedzial ze mam tatki cos...

Mariosz
22-05-2008, 14:30
człowieku od kiedy VAC nie banuje za skrypty ? Banuje za skrypty ułątwiające grę min no recoil... w każdej lidze jest to zabronjione więc uważam że ban słuszny ; ]

kuba0410
22-05-2008, 14:39
haha to podaj mi chociaż 1 osobę ktora dostala bana za anti-recoil...czlowieku OD KIEDY VAC daje bana za skrypty...znam mnóstwo osób które to uzywają i mają konto steam...

[ Dodano: 22-05-08, 14:41 ]
tylko na ESL nie można z tym grac...

Mariosz
22-05-2008, 15:04
Ale człowieku co nas to obchodzi że VAC nie banuje... NA CS-PORTAL.NET nie można na tym grać i już. Naucz się grać bez ułatwień wtedy wejdź...

kuba0410
22-05-2008, 15:10
LoL w regulaminie nie ma czegoś takiego jak ban za skrypt...za bunnyhopa tez dasz bana??

[ Dodano: 22-05-08, 15:12 ]
ZAL za to ze sie pochwaliłem anti recoilem dostałem bana...jak tak patrzę to większość ma ten skrypt...

tombcio
22-05-2008, 15:13
bunnyhopa A co bunnyhop da ci w strzelaniu ??

Mariosz
22-05-2008, 15:18
pokaż mi kto ? Nie każdy jest takim botkiem żeby grać z no rekoilem...

Bunny hop służy do skakania nie do zabijania więc ogarnij się...
Niech wypowiedzą się admini bo ja jestem tylko pionkiem ; ]

kuba0410
22-05-2008, 15:21
ale o to chodzi ze to sie dużo nie różni od np.bunnyhopa to sa tylko ustawienia gry...a poza tym nie każdemu by to pomogło np. mi gorzej się gra z tym...tylko testowałem ten skrypt...

[ Dodano: 22-05-08, 15:22 ]
Jeżeli uważacie że jest to niedozwolone to zmiencie regulamin :

[BAN]:
4. Uzywanie czitow,
5. Teamkilling & Teamattacking,
6. Reklama innych serwerow.
7. Nadmierne robienie rekonektow
8. Bezmyslna Gra czyt. zucanie he/fb w swoich zabijanie swoich strzelanie do swoich kampienie
****Zyczymy miej gry****

tombcio
22-05-2008, 15:27
tylko testowałem ten skrypt... Jak mogłeś to testować przez rok . .. . Kiedyś grałeś na identycznym nicku na kampno i ciągle jechałeś na anti lub no recoilt !!!!

loreN
22-05-2008, 15:28
Moim zdaniem BAN jest słuszny...
Skrypt No-Recoil to jest tak jak CHEAT...
A co do VAC to on nie banuje za skrypty...
Natomiast można cie przeskanowac jakims programem i AlL wyjdzie na jaw...
Pzd RAp

kuba0410
22-05-2008, 15:37
haha jak ja używam tego nicku od ok pół roku...dużo osób ma ten nick...ale to nie zmienia faktu ze nie ma w regulaminie czegoś takiego jak ban za skrypt... Tomcio dziecko ogarnij się między no albo anti nie ma różnicy...dostałem bana za to ze mam klawisz zbindowany:
bind "p" "say <-| StoProcent* Anti-Recoil Script|-> -=|FPSBANANA.com|=- | --> |_ [] |_ <-- | :)"
A jak nawet nie wiesz jak działa to się nie wypowiadaj bo dużo osób to ma a nawet nie wiesz o tym bo ciężko jest stwierdzić czy ktoś to ma...

[ Dodano: 22-05-08, 15:40 ]
No skanujcie...normalnie jakiś ciemnogród...nie ma takiego programu bo nikt kto wie ocob się nie czepia...

Falcon
22-05-2008, 16:08
No-recoil jest zabroniony na serwerach. Przyznałeś się do używania go i nie ważne jak długo na nim grałeś. Ostatnio złapałem gracza, który sobie włączył Aim Bota na dwie rundy. Dostał bana, a później płakał, że chciał tylko wypróbować. Ban to ban i musisz się z tym pogodzić :P

kuba0410
22-05-2008, 16:22
Ale co ma wspólnego aim do no-recoila?? Iczego mnie porównujesz do pierwszego lepszego czitera?? Jeżeli vac nie banuje za to to czemu uważaż że jest zabroniony?? Duzo osób gra na tym i mają konto steam i sie normalnie przyznają do tego na różnych serwerach...no recoil nie nic wspólnego z żadnym czitem...

Mariosz
22-05-2008, 16:30
ale zrozum człowieku na tym serwie nie ma vaca bo jest non steam... dostałeś bana i koniec... a moim zdaniem słusznego... no recoil zmniejszza lub calkowicie wylacza rozrzut w broni i to jest spore ułatwienie... przykro mi ; ]

kuba0410
22-05-2008, 16:39
Całkowicie??od kiedy używałeś ze wiesz?? może zmniejsza ale Niektórzy nawet nie zauważają różnicy...a jeżeli to dozwolone to czemu nie mogę sobie ułatwić gry...jeżeli za to banujecie to czemu nie banujecie za awp script przecież tez pomaga w grze...a mi przez ten no recoil same banie nie leca ani nie widzę przez sciany....ale tobie nawet to by nie pomogło...A i mam pytanie czemu 2 raz dostałem bana jak już nie miałem tego skryptu??

Nie dość że się nie znają to jeszcze nadużywają swoich przywilejów admini na tym serwerze...
Czekam na opinię HA...

Falcon
22-05-2008, 17:11
Całkowicie??od kiedy używałeś ze wiesz?? może zmniejsza ale Niektórzy nawet nie zauważają różnicy...a jeżeli to dozwolone to czemu nie mogę sobie ułatwić gry...jeżeli za to banujecie to czemu nie banujecie za awp script przecież tez pomaga w grze...a mi przez ten no recoil same banie nie leca ani nie widzę przez sciany....ale tobie nawet to by nie pomogło...A i mam pytanie czemu 2 raz dostałem bana jak już nie miałem tego skryptu??

Nie dość że się nie znają to jeszcze nadużywają swoich przywilejów admini na tym serwerze...
Czekam na opinię HA...
Na tym serwerze nie jest to dozwolone. Dostałeś bana raz za skrypt. A co kogo później obchodzi, że już nie grasz na tym skrypcie ? Ważne, że GRAŁEŚ !
Tak samo przychodzi ostatnio pewien gracz. Dostał kiedyś bana za WH. Ma neo, więc czasem wraca i mówi: "Przecież już nie gram na WH". Ja zazwyczaj odpowiadam "A co mnie to obchodzi, że JUŻ na tym nie grasz?"
Ja mam Cie za każdym razem sprawdzać jak wejdziesz na serwer ? Jak bym miał każdego tak sprawdzać to bym sobie nigdy nie mógł pograć.
A bana i tak dostałeś od kogoś innego...

Jeszcze jedno: RECOIL, czyli rozrzut broni po strzale jest po to w grach, by zrobić ją bardziej realną i zrobić grę taką, by nie była zbyt łatwa. Wszelkie modyfikacje typu no-recoil ułatwiają grę tak samo jak czity (AW, WH, SPIN itd.). Dlatego jest to zabronione.
Wyobraź sobie sytuacje, że stają dwie osoby naprzeciw siebie i strzelają w siebie fullauto.
Jedna ma normalny rozrzut i celownik jej "lata w powietrzu". Druga zaś nie ma takiego problemu i większość kul trafia w przeciwnika. Myślisz, że mają równe szanse?

kuba0410
22-05-2008, 17:15
Czemu znów mnie porównujesz do jakiegoś czitera kiedy skrypt to nie czit...Jest dozwolony a nie ma w zadnym regulaminie ze nie wolno go uzywac więc ten ban jest bezpodstawny poza tym wymagany jest dowód rzeczowy którego nie macie... ;p Gdybym nie miał binda to do tej pory nie wiedzieli byście ze to mam ;]

Falcon
22-05-2008, 17:20
Czemu znów mnie porównujesz do jakiegoś czitera kiedy skrypt to nie czit...Jest dozwolony a nie ma w zadnym regulaminie ze nie wolno go uzywac więc ten ban jest bezpodstawny poza tym wymagany jest dowód rzeczowy którego nie macie... ;p Gdybym nie miał binda to do tej pory nie wiedzieli byście ze to mam ;]
W takim razie dostałeś bana za swoją głupotę.
A dowód rzeczowy jak to nazwałeś nie jest potrzebny w przypadku, gdy na serwerze jest paru adminów, którzy to widzieli.

Mariosz
22-05-2008, 17:24
STOPPROCENT GUBISZ SIE... juz sam falcon skopiował ci z googli o recoilu a ty dalej swoje ? Nie ma w regulaminie ? no problem ex0n dopisze ; ] ŻAL ; ]

Falcon
22-05-2008, 17:29
Na wstępie chciałem was uprzedzić, że korzystanie z flashbungów oraz skryptów (ala norecoil, bunnyhop, burst fire, fast zoom, balarina, etc.) podczas gry w jakiej kolwiek lidze jest zabronione równierz na serwerach publicznych nie powinno się używać tego typu rzeczy, ponieważ utrudniają one grę innym graczom. Za używanie skryptów (oprócz skryptów na kupno broni) można zostać zbanowanym przez HL Guarda na więskzości serwerów.

Procek
22-05-2008, 17:36
No to sam Widzisz Stoprocent :)
Trzeba Wszystko Czytać :)

kuba0410
22-05-2008, 17:55
No żal to was jest...Nie obchodzą mnie jakieś teksty skopiowane ze stronek odnośnie skrypyów..na tej STRONIE NIE MA NIC TAKIEGO ZE NIE MOZNA UZYWAC SKRYPTOW...
Jeśli chodzi o popredni post falcona to czemu nie banujesz za bunnyhopa lub fast zooma??Dopiero kluciliście się ze to nie ma nic wspólnego z no-recoilem...Taka jest prawda ze połowa dobrych graczy gra ma norecoil...I porównywanie tego z wh i innymi czitami to BANAł!!a JESZCZE FALCON CO WIDZIELI?? BO BINDA MOGER SE ZROBIC NA BADBOYA I CO BANA MI DACIE ODRAZU??

Falcon
22-05-2008, 18:01
Może dobrze grają dzieki no-recoil ?^^ bo nie mają rozrzutu...
A inni admini, może Cię skanowali ?
Poza tym sam się przyznałeś, to po co dowody?
Nie płacz tu dłużej bo robisz z siebie idiotę. Mówie Ci, że No-Recoil jest zabroniony i nie będę dalej na ten temat dyskutował.

[ Dodano: 22-05-08, 18:10 ]
A jeszcze taka anegdotka:
Zgarnia Cię policja [Admini] pod zarzutem morderstwa. Przyznajesz się do winy: "No tak.. zabiłem tę kobietę, ale tylko raz, bo chciałem zobaczyć jak to jest. Poza ty źle mi się z tym żyje." Zostajesz aresztowany i osadzony w więzieniu [Dostajesz bana], z którego po jakimś czasie uciekasz. Wracasz na miasto [Serwer] i zostajesz zauważony przez policję. Znowu Cię zgarniają a Ty sie pytasz "Ale dlaczego mnie zamykacie? Przecież nie zabiłem kolejnej kobiety."

Aha.. jak powiesz, że morderstwo to nie to samo co oszustwo, to zastąp to sobie oszustwem finansowym albo jeszcze innym i będziesz miał to samo.

kuba0410
22-05-2008, 18:12
Nie placzę tylko jestem zirytowany twoją głupotą żaden skan nie wykryje no-recoila nawet nie wykryjesz go choćbyś mnie oglądał godzinami...Od kąt gram w csa (ok.6lat) nie spotkałem tak głupich ludzi...jeżeli nie chcecie żebym grał na tym serwerze to nie dużo jest serwerów NS...haah falcon zly przyklad...hehe bylem w wiezieniu[BAN] odsiedziałen swoje i HWDP mogę powiedziec ;]

Falcon
22-05-2008, 18:16
Nie jest do wykrycia ? Wystarczy, że poproszę gracza o puszczenie fullauto w ścianę. Od razu widać, że ktoś ma no-recoil. Nie mów mi o głupocie, gdyż sam nie masz zbyt dużo rozumu pisząc takie posty. Do tego nie stosujesz się do regulaminu działu, co też o Twojej mądrości dobrze nie świadczy.

No na szczęście daje Ci perma i masz dożywocie...

kuba0410
22-05-2008, 18:25
żaden no recoil nie jest taki że wszystkie kule idą w 1 miejsce...2 może 3 kule na full auto trafiają w 1 miejsce...chyba ze jakiś multi hack ale i wto wątpie...więc nie masz szans wykryć możesz podejżewać ale to i tak nie powód do banowania ponieważ niektórzy mają opanowany recoil...heheh nie mów ze nie jestes głupi bo sam fakt że porównujesz siebie do policji to stwierdza...nie popisałes się anegdotą hahaah...zamknj ten temat bo nie chce mi sie klucić z takim dnem...

Mariosz
22-05-2008, 18:26
Człowieku ahhahaha wiele dobrych graczy ma no recoila ? Nie udzielaj się już tu bo zacznę sobie ciąć ręce noszem... najlepiej wyczyć sobie historie i nie wchodź tu...

TO ja ci mówie: NIE GRAJ NA PORTALU ! Za twoje miejsce wejdzie 3523523523 innych graczy cu.

Falcon
22-05-2008, 18:27
żaden no recoil nie jest taki że wszystkie kule idą w 1 miejsce...2 może 3 kule na full auto trafiają w 1 miejsce...chyba ze jakiś multi hack ale i w to wątpię...więc nie masz szans wykryć możesz podejrzewać ale to i tak nie powód do banowania ponieważ niektórzy mają opanowany recoil...heheh nie mów ze nie jestes głupi bo sam fakt że porównujesz siebie do policji to stwierdza...nie popisałes się anegdotą hahaah...zamknj ten temat bo nie chce mi sie klócić z takim dnem...
Nie ma problemu. Dochodzi do tego obraza Admina. Raczej już sobie nie pograsz na tym serwerze.
P.S. Bywaj czasem w szkole, zamiast grać tyle w CSa.

kuba0410
22-05-2008, 18:32
http://www.forum.cs-portal.net/viewtopic.php?t=2642 poczytaj to z 200x i zastanów się nad sobą...Rufus gadasz jakby to był jedyny serwer ns...myślisz ze nie mam gdzie grac??

Falcon
22-05-2008, 18:36
http://www.forum.cs-portal.net/viewtopic.php?t=2642 poczytaj to z 200x i zastanów się nad sobą...Rufus gadasz jakby to był jedyny serwer ns...myślisz ze nie mam gdzie grac??
Nie bój się. Lepiej wiem co Exon napisał/powiedział niż Ty. Ja Ci powiedziałem, że ja bana nie dałem. Więc kto tu się gubi ?
Poza tym, dowód jest:

dostałem bana najprawdopodobniej za mój skrypt...

A i mam pytanie czemu 2 raz dostałem bana jak już nie miałem tego skryptu??

poza tym gdybym nie mial binda to bys nawet nie wiedzial ze mam tatki cos...

bind "p" "say <-| StoProcent* Anti-Recoil Script|-> -=|FPSBANANA.com|=- | --> |_ [] |_ <-- | :)"

Mariosz
22-05-2008, 18:46
No to ci już napisałem: NIE GRAJ NA PORTALU! NA TWOJE MIEJSCE WEJDZIE MILION LUDZI, KTÓZY CHCĄ NAUCZYĆ SIĘ GRAĆ BEZ SKRYPTÓW UŁATWIAJĄCYCH GRĘ : ]

Procek
22-05-2008, 19:51
Tutaj Rufus I Falcon Mają Racje !! Nie masz co włazić na serwer xD

kuba0410
23-05-2008, 09:32
No nie mam zamiaru...czekam na opinie head admina...A co z tego ze jest dowód...nie rozumiesz ze skrypty to nie czity??Nie chce mi sie już powtarzać przeczytaj parę razy moje wcześniejsze posty...

baku
23-05-2008, 09:37
A ty nie rozumiesz że No-Recoil nie jest na serwerze tolerowany ? ; ]

A co Head Admin ma do tego, proponuje zamknąć temat ;]

Mariosz
23-05-2008, 09:41
to jest hax... człowieku jesteś za przeproszeniem niedorozwinięty ? Czy masz mózg wielkosci mrówki Z ? no recoil to hax proste...

kuba0410
23-05-2008, 09:55
A ty rufus ić lekcje odrabiać zamiast obrażać starszych...Nie obchodzi mnie twoja opinia czekam na HA jeśli on napisze ze to hax to *** wygraliście...

baku
23-05-2008, 10:06
A ty rufus ić lekcje odrabiać zamiast obrażać starszych...Nie obchodzi mnie twoja opinia czekam na HA jeśli on napisze ze to hax to CENZOR wygraliście...

buehahahhahhaha. Gdybyś był starszy to byś nie robił takich błędów.

loreN
23-05-2008, 10:09
Jeżeli chcesz grac z no-recoil to graj prosze na innych serwerach a nie na cs-portal.net...
Inne serwery może to toleruja ale My nie !!
Jesli dostałeś bana na naszym serwerze to Kliknij (http://www.superlaugh.com/1/behappy.swf)

kuba0410
23-05-2008, 10:11
LoL OGARNIJ się głupiego błędu nie mogę zrobić...zal mi was wypowiadają się dzieci które nie mają zielonego pojęcia o tej sprawie...więc się uciszcie...PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU bo zaraz zacznę rzucać epitetami...

loreN
23-05-2008, 10:15
LoL OGARNIJ się głupiego błędu nie mogę zrobić...zal mi was wypowiadają się dzieci które nie mają zielonego pojęcia o tej sprawie...więc się uciszcie...PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU bo zaraz zacznę rzucać epitetami...

LoL, ogarnij ty sie bo Oni może są młodsi, ale posiadają wieksza wiedze o Cs...
A co do Zal to Zal masz jak jedzenia w lodówce niema ^^
PZd

Falcon
23-05-2008, 10:27
Ode mnie starszy nie jesteś dziecię... neo.
Zacznij rzucać epitetami. Dostaniesz za to warny na forum i zakaz pisania.

Mariosz
23-05-2008, 10:31
Typie... jesteś może i starszy ale o cs'ie w porównaniu do niektórych małolatów tutaj to za przeproszeniem H**A wiesz ; ]

Falcon
23-05-2008, 12:12
Zrobiłem mały rekonesans.
http://cs-hacked.pl/viewtopic.php?t=19489&highlight=kuba0410
No-recoil zaprezentowany przez Ciebie na forum dla CZITERÓW.
A tu screen, żeby nie było, że to nie on: http://www.falcon_pl.republika.pl/stoprocent.JPG

Mariosz
23-05-2008, 12:14
Widać, że niegdzie nie jest typ lubiany hahaha niezły haxior...

kuba0410
23-05-2008, 13:11
haha widzę google działa...nawet wiedziałem ze to znajdziecie...to mój post przyznaję się...ale to nie jest forum cziterów tam więcej osób ma steam niż na tym forum...I tam w przeciwieństwie do was ludzie się znają na rzeczy...A i właśnie to ten anti-recoil którego używałem wczoraj...Jeden mnie lubi drugi nie to normalne jest...Ciebie też dużo osób nie lubi ;] Proponuję zamknąć temat...

tombcio
23-05-2008, 13:16
...Jeden mnie lubi drugi nie to normalne jest...Ciebie też dużo osób nie lubi ;] Proponuję zamknąć temat...
Może go nie lubią ale przynajmniej nie oszukuje jak ty ;/
Pzdr & Poćwicz

Mariosz
23-05-2008, 13:53
JA nie szukam internetowych znajomości bo mi to nie ptorzebne.. Liczą się prawdziwi przyjaciele nołlajfie ; ]

kuba0410
23-05-2008, 14:08
No właśnie...To po co piszesz że jestem nie lubiany? :hah: :] Widzę ze już coraz bardziej odbiegacie od tematu więc czekam na opinię HA i proponuję zamknąć temat...

Mariosz
23-05-2008, 15:40
Ehhh człowieku i tak jesteś przegrany w z tym banem... ja wolałbym nie czekać na opinie HA ;**

kuba0410
23-05-2008, 15:43
Ale mnie nie obchodzi czy będę miał bana czy nie i tak nie będę grał na tym serwerze...Po prostu chcę wam uświadomić że nie daje się banów za skrypty szczególnie na serwerach ns...

A.C.A.B.
23-05-2008, 16:43
Gdzie jest moderator ten temat dawno powinien byc zamkniety.... !!!!!

tombcio
23-05-2008, 21:23
Moderator bez neta ;/

Procek
23-05-2008, 21:30
Jeżeli chcesz grac z no-recoil to graj prosze na innych serwerach a nie na cs-portal.net...
Inne serwery może to toleruja ale My nie !!
Jesli dostałeś bana na naszym serwerze to Kliknij (http://www.superlaugh.com/1/behappy.swf)

MAsz Racje :)

faunt
24-05-2008, 15:40
ja dam tylko taki cytat Exona

- Jedyną podstawą dawania Banów na serwerze jest dowód rzeczowy! Każdy admin dając komuś bana musi mieć dowód w postaci zrzutu ekranu bądź dema. Dowody nie należy wrzucać na forum wystarczy je trzymać na własnym komputerze przez okres 7 dni w razie gdyby ktoś nie zgadzał się z decyzją admina i przedstawił inny punkt widzenia dowody będą bezwzględnie wymagane..!! Za brak orz niestosowanie się do tych zasad grozi usunięcie funkcji admina! (Proponuję sobie zrobić Bindy żeby screany były robione i automatycznie zapisywane za pomocą jednego przycisku)!

i co? macie HA gdzieś? wyraźnie napisał, że przed banem trzeba mieć dowód w razie gdyby ktoś nie zgadzał się z decyzją.

eh. macie admina i kozaczycie.
może i norecoil nie jest fair. ale każdy może go sobie wrzucić do cfg. VALVE dopuszcza skrypty.
jeżeli uważqcie to za wspomagacze, to czemu nie uznacie używania skryptów za zabronione w regulaminie?

zdejmijcie mu bana, bo ma racje. :x

tombcio
24-05-2008, 16:01
VALVE dopuszcza skrypty. Skrypty nie pomagające w grze ;/

Falcon
24-05-2008, 16:11
Jeśli Valve chciałoby, by coś takiego jak no-recoil było dostępne, to samo by to stworzyło.
Valve stworzyło Vac, który chroni serwery przed cziterami. A że nie przewidzieli, że cziterzy są zdolni napisać skrypty, które sprawiają, że gra nie jest równa dla ludzi i cziterów, to obecna sytuacja jest tego następstwem.
Tu masz linka do wypisanych czitów. Może nie jest profesjonalne, ale no-recoil wyraźnie jest do nich zaliczany.
http://hlds.pl/Cheat

[ Dodano: 24-05-08, 17:58 ]

tylko na ESL nie można z tym grac...
I tu się mylisz. Masz tu wyciąg z regulaminu GameBite (http://gamebite.net/pl/rules_league/22):

Dozwolone są tylko i wyłącznie skrypty ułatwiające kupowanie ekwipunku i broni na początku każdej z rund.
Liga PushCup:

Nie wolno używać takich skryptów jak:
* no recoil
* burst fire
* 180 turn script
* awp fast zoom script
* no flesh
* no smoke
* i inne ułatwiające grę

I mogę więcej wypisywać, ale nie będę się męczył dla Ciebie...

Shocik!
24-05-2008, 18:05
Boże po co wogóle używać skryptów jeżeli nie umiesz grać bez nich to po prostu nie graj... :mad:
Pozatym co to jest za skrypt na kupowanie? Zwykły bind
A no-recoil już jest oszustwem

PS. Falcon my też jesteśmy cziterami bo mamy skrypt na zmiane nicku pod jednym klawiszem :-P

loreN
24-05-2008, 19:20
No recoil

Czit obniżający, a wręcz niwelujący odrzut broni - jak strzelasz ogniem ciągłym to celownik nie podskakuje do góry. Podstawa wszystkich aimbotów - bez niego prawie żaden nie działa, albo działa kiepsko. Jak koleś strzela to puszcza ogień ciągły w jeden punkt na ścianie (a nie podnosi mu lufy z powodu odrzutu). Wykrywany na demach albo w grze, ale najczęściej korzystając z komend wykonywanych przez admina - są pluginy do sprawdzania no-recoil'a.

Wyraznie napisane...

Falcon
24-05-2008, 19:59
haha widzę google działa...nawet wiedziałem ze to znajdziecie...to mój post przyznaję się...ale to nie jest forum cziterów tam więcej osób ma steam niż na tym forum...I tam w przeciwieństwie do was ludzie się znają na rzeczy...A i właśnie to ten anti-recoil którego używałem wczoraj...Jeden mnie lubi drugi nie to normalne jest...Ciebie też dużo osób nie lubi ;] Proponuję zamknąć temat...
Tak przeglądam te jego posty i coraz bardziej mnie śmieszą.
Co do zaznaczonego fragmentu wyciąg z regulaminu tamtego forum:

1. Cs-hacked.pl jest forum o tematyce cheatów do Counter-Strike'a oraz innych gier multiplayer.

kuba0410
24-05-2008, 20:13
No ale jest różnica między no-recoilem z czita np.VDC Redux 2.09 i ECC 5.2. (podstawa wszystkich aimbotów-cytuję z waszych stronek) a skryptowym...W skrypcie nie da się tak dokładnie unieruchomić celownika...Gdyby to było nie dozwolone to VAC by banowało za to..

Falcon
24-05-2008, 20:15
To nie ma znaczenia. Udogodnienie skryptowe, czy takie jak mowisz z jakiegos VDC jest przez nas traktowane jako cheat.

kuba0410
24-05-2008, 20:19
To napiszcie to w regulaminie...Tak na przyszłość...

Procek
25-05-2008, 12:24
Masz PEcha Chłopie Ban To Ban :) A po pierwsze na serwerze jest takie coś Regulamin Dostosuj się do niego potem pogadamy ... :/

Temat Do Zamknięcia ...