Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Propozycja - Parę urozmaiceń na serwer

K.a.r.i.n.k.a
11-07-2012, 23:51
Grałam przed chwilką chwilę ... nio i tak w związku że serwer jest nowy forum zaczyna od nowa funkcjonować pasuję jak to na 4 funa dodać parę pluginów... ;) jak również regulamin serwera.

1. 2 fragi za hs
2. mogła by być dodana asysta lub uleczanie się nawzajem
3. na pewno jakaś nutka bo troszkę smutaśno jest :)
4. można by było zmienić kolor flesza np. z białego na czarny
5. all-talk
itd... pasuję jakoś to wszystko ogarnąć tak aby nie wyglądało na zwykłe FFa. aby ludzie wbijali i grali tak jak my dawniej na dd2. 4 fun .. ;) myślę że wspólnymi silami odbudujemy CSP... dla tej sieci mogę na prawdę poświęcić swój czas... była 1 ... i chcę żeby istniała :)

Axl
12-07-2012, 18:55
Też bym chętnie pomógł ale np Karinka wie, że musze swoje serwy ogarniać, sam czasu nie mam bo praca :/

ex0n
12-07-2012, 19:18
Dzięki K.a.r.i.n.k.a za propozycję i podsunięcie kilku dobrych pomysłów.
Na pewno zostaną rozważone jednak w chwili obecnej zastanawiam się nad typem rozgrywki jaki będzie na serwerze.
Z tego co rozmawialiśmy będzie to raczej ONLY DE_DUST 2 czyli nasz taki mały powrót do korzeni ;-)
Gdy decyzja zapadnie w 100% zaczniemy "dopieszczać" nasz serwerek ;-)

K.a.r.i.n.k.a
12-07-2012, 19:24
Myślę że powrót do korzeni będzie jak najbardziej dobrze przyjęty... jednak na tym to polegało ;) i myślę że znajdą się ludzie do pomocy :)

ReVeNgE
03-09-2012, 19:10
Karinka dobrze mówisz, Tylko ja bym jeszcze dodał Automatyczny plugin na przekleństwa NP: Kiedy ktoś przeklnie dostaje Kick'a z serwera.

Pozdrawiam : ReVeNgE

CeVeR
04-09-2012, 16:57
Zgadzam zie z ex0n :)