Zobacz pełn± wersję : Jak udowodnić ze nie uzywam cheatów
Witam
Mam do¶ć specyficzny problem. Grywam na 1 (teraz chyba na 2 bo powstal drugi serw) serwerze, ale grajac tam admin podejrzewa że jadę na Wh. Dzi¶ zarobiłem nawet bana ale na krotki czas ... :/
Czy jest jaki¶ sposób żeby udowodnić im że nie uzywam żadnych "wspomagaczy" ?
czekam na jakie¶ rady
dzieki i pozdrawiam
Wystarczy, że zawsze będziesz nagrywał demko ze swojej gry.
Albo powiedz ze jak tacy Kozacy to niech cie przeskanuja...
Albo kup STEAM jak niemasz...
co ci da steam na non-steam serwer tak samo czitowac sie da:D
rudolff123
15-05-2008, 19:45
Dokładnie . Mój pomysł to żeby oni nagrali demko jak niby używasz czitów dadz± to na swoje forum i niech oceniaj± gracze tego serwera (chyba ze nie maj± forum :-) )
ja po miesiacu gry w cs'a dostalem perma na wszystkie serwery kampno za wh.wkurzylem sie i kupilem steama po czym gralem znimi duzo na serwerach steamowych i mnie odbanowano;]
taka moja rada
@zrob tak samo jak ja
Wyskocz z typem ESL z tym co cie banuje i tyly :) wtedy zobaczy albo po kazdym wejsciu na serwer demko+scrin no i wrzucaj to na formu napewno sie wkoncu odczepi :)
Wyskocz z typem ESL z tym co cie banuje i tyly :) wtedy zobaczy albo po kazdym wejsciu na serwer demko+scrin no i wrzucaj to na formu napewno sie wkoncu odczepi :) Czy ty umiesz czytać ??? Przecież pisze że nie ma steama . . .
Witam
Mam do¶ć specyficzny problem. Grywam na 1 (teraz chyba na 2 bo powstal drugi serw) serwerze, ale grajac tam admin podejrzewa że jadę na Wh. Dzi¶ zarobiłem nawet bana ale na krotki czas ... :/
Czy jest jaki¶ sposób żeby udowodnić im że nie uzywam żadnych "wspomagaczy" ?
czekam na jakie¶ rady
dzieki i pozdrawiam
Hahah smieszny jestes to chyba ty nie umiesz czytac pokaz mi gdzie on tu napisal ze steam nie ma!
Simi z tego co kiedys widziałem na serwerze cs-portal.net...
To gracz pod nickiem Simi nie gra za dobrze ^^ ;-)
Simi z tego co kiedys widziałem na serwerze cs-portal.net...
To gracz pod nickiem Simi nie gra za dobrze ^^ ;-) OFG jak on takiego nicku nie ma ;/ a na cs-poratal nigdy go nie widziałem. Ps Gra napewno lepiej od ciebie :P
Nagraj demo (tyko nic nie montuj)
moja rada do poprosic o skana , zawsze tak robie ;p
Omg Ludzie !
Najlepiej Jest Nagrac Demko - mysle ze to zaden problem
Albo poprostu poprocic inncy graczy aby weszli na Specta i cie zobaczyli !
Tak bedzie najlatwije
Pozdrawiam!
Polonista ||
30-06-2008, 12:46
Screen + Demko lub same demko :]
Dobrym sposobem może też być wej¶cie na serwer z SXE tylko żeby tamten admin zechciał też wej¶ć :D
Jest tez dobry sposób na wykrycie WH. Istnieje taki plugin jak admin screen.
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1089
Najlepje zeby udowodnic ze niemasz czitow nagraj demko!!