Zobacz pełną wersję : MIAZGA WYZWANIE
Wyzywam Cie na pojedynek. :P
miazga12
27-02-2007, 16:07
wyzwanie przyjęte :P przegram ale zobaczymy serwer moge założyć i moge zagrać np. o 18.00 psuje ci ????
Ja proponuje Jutro, Godzina między 14-19.
Ja proponuje Jutro, Godzina między 14-19.
miazga12
27-02-2007, 19:16
dobra ja proponuje 15:15 serwer założe a sędziowe niech sie tutaj zgłaszają :D
miazga12
27-02-2007, 19:16
dobra ja proponuje 15:15 serwer założe a sędziowe niech sie tutaj zgłaszają :D
Ja moge z grzecznosci po sedziowac bo i tak niema cp robic:)
Ja moge z grzecznosci po sedziowac bo i tak niema cp robic:)
Cytat Wypowiedzi Miazgi : mialem kare na 2 bo grałem 11h i brachola nie było i tak teraz nie bede grał
BAm jak jesteś taki dobry i mylek jest słaby to wejdz kiedy gra tam np.maniak (krk)
myslisz że ja nie gram na pgtime możesz tam grać i co masz staty 1:10 spytaj sie eragona wygrałem z nim 9:0 1 vs 1 może sie trzensł nie mam screnów ale kij wygrałem jak takis dobry Bam to chodz 1 vs 1 i co pewnie jak bede wygrywał to bedzie albo że mam czity albo że mój serwer albo masz lagi i tak bedzie. Dałeś ogiego a gra jak moja siora
Ekhm.. to napisał co było wczoraj, dziś grałem na powaznie i zapomniałem o wczorajszym oszustwie Miazgi, w dodatku miałem lagi a on miał czity(hehe, żart). A tak od siebie dodam że Ogi grał świetnie. Gdyby Bam z Tobą przegrywał to by to olał, i by sie nie tłumaczył jak Ty po meczu z Daniowym Co darłes sie ze ma Czity, albo podczas gry z Andrim.
Sorry za Offtop, ale tamten temat jest zamknięty i napisałem to tu.
Wynik w 1 rundzie 7-4
Wynik w 2 rundzie 11-8
Wynik 18-12
Demo Nakręcone.
miazga12
05-03-2007, 15:52
Demo gdzieś tam mam na kompie
nie bądz cwany eragon bo dostawałem teraz bo miałeś czity a na demku nie będzie to pokazane bo nagrałes wtedy kiedy ja 3 czy 4 razy wygrałem z toba to se wyłonczyłeś a pro po to niech ogi sie zmierzy ze mną to zobaczymy kto tu nie gra żle. Sędziego nie było to wiesz wczoraj dostawałeś 9:0 bo cie raz zabiłem i ty sie zdenerwowałes i ci sie ręka trzensła lol
miałeś wh tak jak gralismy na klan danniowego i z pgtime miałeś wh
I am what I am
05-03-2007, 16:15
K U R W A, Miazga wku...rza mnie jużto twoje że wszyscy mają czity!!! Z kimkolwiek grasz i dostajesz to mówisz że on ma czity, robi się to nudne i schematyczne wię daj już sobie spokój :evil: :evil: :evil:
miazga12
05-03-2007, 16:34
daniowy miał chyba bo co zawsze wiedział gdzie my idziemy na sparze a eragon mia wh nawet krzysztof kubala może to potwirdzić bo widział jak eragon miał wh z pgtime i teraz nie było sędziego ja mu zapropowonałem żeby był sędzia a on nie :/
Jezu Krzystof Kubala se jaja robił.. I nie pi****l że miałem czity, wczoraj nie było 10-0, wtedy nie grałem nawet, bo gadałem z andrim(spytaj go to potwierdzi) i co chwile windowsa wciskałem, Ty(nie wiem po co pisze z dużej litery skoro Ty nawet przecinka nie umiesz zrobic) nie potrafisz przegrywać, skoro ja miałem dziś Cheaty to Ty miałes wczoraj, bo NIBY JAKIM DUDEM BYŁO 10-0, więc dzieciaku naucz sie przegrywac i zmień Tag Klanu Na -=ak.Lost^=- Bawisz mnie, przegrałes z Andrim i odrazu czity ma czity ma, daniowym czity ma czity ma, nie robiąc przy tym nawet przecinka. Nie proponowałes sędziego. W sumie jak ja wczoraj proponowałem to Ty nie chciałes, więc nie wiem co sie czepiasz.
Powiem Ci tyle, jesteś N00b,Frajer, i lama. (może dostane za to ostrzeżenie?) 8-)
P.S. GOD, mam prośbę o usuwanie tego typu postów, nawet 1 przecinka, a o kropce nie wspominając..
Eragon wtedy co bylo 10-0 to bylo troszke mojej winy. Server mi padal bo mi wirus wlaz, ale prawie sie go pozbylem. 10-0 ale Eragon rozmawial zemna potwierdzam.
Raz go zabil miazga12 bo eragon tlumaczyl mu jak sie demo robi na gg, a miazga12 walnol mu heda!!!
miazga12
05-03-2007, 19:50
ej eragon ,ale jedna mała uwaga jakbym urzywał chetów w w pierwszym meczu to czemu miał bym nie uzywac ich w rewanżu :/
A skąd mam pewność że ich nie używałeś?! Nie mam takiej pewności. :-P :-D
http://img240.imageshack.us/img240/6923/csal2.png
mówiłeś że jeśli jestem pierwszy to mam farta?
W TAKIM RAZIE WYZEYWAM CIE NA POJEDYNEK :!: :twisted:
Andri założy nam server żeby potem nie było że czyjś server i nad używa przywilejów admina :twisted:
Eragon ja ci nie dam ostrzeżenia napewno za tego posta :mrgreen: bo ten typ tez mnie zaczyna wkurzać ze swoimi postami, spamem i jeszcze wyjeżdza z tymi czitam że każdy ma :-P chłopak wie że wymiatasz w cs-a i udało mu sie ciebie pokonać jak ty nie grałeś ;-) i teraz prubuje to wszytkim udowodnić....
Bam spoko server bedzie.
Po szkole mozna zagrac.:)
miazga12
06-03-2007, 14:00
spoko BAM wyzwanie przjęte ale byłeś tylko przez chwile pierewszy to wiesz
on tylko gra na na nich w 2.0 nie mógł wejść na żaden serwer bo wszezie miał bana za czitowanie :/
Naucz sie pisać bez błędu, a potem wal jakieś teksty, Twoje IQ jest chyba równe -0,1. Nie rozumiem jak można napisać 1 zdania bez błędu. A tak po za tym nie mam ani jednego Bana w 2.0. :-P :-P
I nie wiem czemu miazga nie ma ani jednego ostrzeżenia.. Przeglądałem wszystkie jego posty i ani jeden nie zawierał podstawowych części zdania. Poprostu Żal.Nigeria, powiniśćie usuwać takie bezsensowne posty z których sie nawet nie da znaczenia doczytać. 8-)
spytaj sie Kardiego to on ci powie jak było więc nie wmawiaj mi rzeczy których nie wiesz :evil:
miazga12
07-03-2007, 17:31
BAM być pierwszym na PGtime nie jest trudno
http://img250.imageshack.us/my.php?image=clipboard01nl4.jpg
Taa.. Tylko że tak sie składa że nie jesteś pierwszy. Tylko 4. :-P :!: A tak pozatym nie ma tam nawet tych co dobrze grają. :D
miazga12
07-03-2007, 18:23
yogi,szosu oni słabo graja a już nie wspomne o glamperze.Glamper jest chyba w ranku 3
Ale jednak 1 nie byłes. Dobra, admin/Moderator Proszę o zamknięcie Tematu.
miazga12
07-03-2007, 19:17
jeszcze coś powiem....:P
nierozumiem przecież byłem ta pierwszy chyba ,że ja jestem głupi :-P
NIE byłes 1 na całym servie, tylko w CT. więc nie gadaj bzdur i policz ile osób w terro miało lepsze statsy. :]
miazga12
07-03-2007, 19:21
ale w t to jest inna gra ja i tak grałem od 5 rundy nas na początku było więcej
[ Dodano: 2007-03-07, 19:22 ]
i jak eragon w ten spoób liczysz to BAM też nie był pierwszy :D
A tu nie chodzi o Bama, tylko o Ciebie. I nie spamuj tak.