Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ban :D ban Ban :D

JaroSima
04-05-2008, 16:29
oka super :D wkrescie ktos skorzystal z google :D i zbanowal caly slask :P korzystajacy z neti :D admin to naprawde tegi umysl :D buahahahaha :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: gz :D ban za wyzwiska dla calego slaska :D buahahaha :D

//////////pisze tak by bam zrozumial ///////
Mam skarge na niego on jest zly czlowiek .... buahaha ... dostal kiedys bana od acaba i teraz placze ze ja m udalem .... juz dostalem z 8 banow od niego a on krzyczy i gryzie !!

////////// dla reszty /////////
wyzywalem dostalem :D proste on i tak grac nieumie :D jak jest hardy to moze csportal na moj mixowy team ? :d buahaha tylko serwa zalatw ktos :D

LazLo
04-05-2008, 16:46
Zaraz Ty będziesz tym tęgim umysłem.. dobrze Ci tak... Mnie tam nie było zostawiam temat troche dalej, pamietaj synku, że zawsze są logi.

JaroSima
04-05-2008, 16:53
logi :P o boze nie no straszne :P one mnie zjedza ? uczynia takim jak bam ? nieeeeeee ja niechce myc sie tym czym on sie myja i miec twarz takiej innej od grupy naczelnej :P ps caly skask sie zemsci :P boty ban na zakres za bindy buahahaha :D

next stem to autoban :D dzis slask jutro centrum za rok caly swiat ? ciezki masz umysl :D ale kazdy ma swoj sposob by sie stac ausiderem :D fajnie tak pobiegac z paka jak nikt nie strzela :D czuc sie prO tyle ze samemu na serwie :D to jak grac w bierki z jedna bierka :D

Lajza tymasz 14 lat ? to po kurwe mowisz na sterszego synku ? jak ja moge byc kolega Twojego ojca ... zaLL

LazLo
04-05-2008, 18:27
Łajza to nie mów do mnie, polecam słownik języka polskiego i poprawnej polszczyzny też się przyda.

@TOPIC - Po co wyzywałeś, takie są teraz konsekwencje, trzeba się nauczyć trzymać język za zębami..

Eragon
04-05-2008, 19:50
oka super :D wkrescie ktos skorzystal z google :D i zbanowal caly slask :P korzystajacy z neti :D admin to naprawde tegi umysl :D buahahahaha :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: gz :D ban za wyzwiska dla calego slaska :D buahahaha :D

//////////pisze tak by bam zrozumial ///////
Mam skarge na niego on jest zly czlowiek .... buahaha ... dostal kiedys bana od acaba i teraz placze ze ja m udalem .... juz dostalem z 8 banow od niego a on krzyczy i gryzie !!

////////// dla reszty /////////
wyzywalem dostalem :D proste on i tak grac nieumie :D jak jest hardy to moze csportal na moj mixowy team ? :d buahaha tylko serwa zalatw ktos :D

Jesteś może i dorosły ciałem, ale emocjonalnie to nadal zachowujesz się jak dziecko, chociażby tym, że mówisz iż Bam grać nie umie, dla nas CS to nie cały świat, on ma lepsze sprawy na głowie niż ciągłe granie w CS.. Jarosima co do banów na invio to pamiętam jak Ty dawałeś, każdemu z klanu LOST który aktualnie nie istnieje, cały czas dostawałem od Ciebie(Acab mi nigdy w życiu nie dał).

P.S. zainwestuj w słownik, albo przynajmniej czytaj przynajmniej 30min dziennie, z czasem robienie błędów Ci przejdzie.. :)

Bam
04-05-2008, 21:01
http://images23.fotosik.pl/207/e1fcacac20d0f5c0med.jpg

Mam tu dowód żeby potem nie było że za nic dostałeś bana.
Dostałeś wcześniej bana ale że to nie poskutkowało i wchodziłeś dalej na serwer to byłem zmuszony do tego kroku.

Jak dla mnie to ty jesteś dzieciak, lub nawet gorszy. Powiedziałbym o tobie parę słów ale nie chce się zniżać do twojego żenująco, niskiego poziomu inteligencji.

W tym momencie to ty płaczesz ^^, ja jak mówiłem do ciebie że dostałem kiedyś od ciebie czy ACAB'a bana na inviolable to tylko wspominałem jak było za czasów gdy ty sobie adminowałeś. Po za tym w tedy też były inne serwery. Nie widziałem powodu do samobójstwa po tym jak dostałem tam bana ^^

Szczerze mówiąc z początku jak zaczynałeś u nas grać na serwerze to wydawało mi się że jesteś spoko i że da się z tobą pogadać jak z człowiekiem po mimo to że masz steam, czy że jesteś starszy ale cóż myliłem się jesteś nawet gorszy od niektórych zapatrzonych w siebie typów podniecających się że mają steam...

PS. Temat do zamknięcia.
PS 2. Albo dajcie mu sie jeszcze wypowiedzieć, może akurat zarobi kolejne warny ^^