Zobacz pełną wersję : Dadus wyzywam Cie
wyzywam cie zagramy 2 x 15 min na jakimś aimie sedzai neich sie zgłasza na numer GG 7612491
aima wybież ty mi każdy spasuje
miazga12
18-02-2007, 19:48
o będzie jazda tylko bedzie trudno dac dadusowi IP :/
rudy możesz byc sedzia dam mu Ip przez SKYPE
miazga12
18-02-2007, 21:03
spoko to załatwie przy okazji wam serwer (burde)
Juz zaczynacie myslec o ip a jeszcze nieprzyjol wyzwania:)
A kto to ten Dadus bo znam moze ale nick mi nic niemowi????
miazga12
18-02-2007, 21:11
daniel nowak kojazysz kolesia????(pewnie nie:P)
Nowak tak a do ktorej klasy chodzi??? :-P
Acha chyba wiem o kogo chodzi
on byl ministrantem chyba:)
Albo jest dalej:)
To juz wiem:) :-P
hehe on napewno przyjmie to wyzwanie :-) tylko źle mu sie bedzie grało bo mi sie myszka zaciyna bo mam zwykła i nadodatek rozkrecona cała :-P
daniel nie chciał sie skontaktować nie mam czasu siedzieć cały dizeń i na niego ***** czekać czyli nie przyją wyzwanie !!!!!!!!!! :twisted:
Hhahah widzialem jak sie go pytales:)
NIc nieodpowiadal tylko lal pale z ciebie:)
Ale nieprzyjol to twoja sprawa:)
Daus jest nawet dobry w to do lost sie nadaje:)
ALe killzon przgrasz z nim:) <Ale jak przyjmie wyzwanie>:)
przyjmuje wyzwanie :-) ty wybieraj mape bo tak jets w regulaminie :mrgreen: tylko napisz mi kiedy bys chciał grać to ja ci powiem czy moge a jka nie to sie ustawimy na jakiś dzień ;-)
mi sie też wydaje że daduś wygra :-) ale każdy moze mieć swój dzień i może .:Killzon:. okaże sie lepszy :-P ale moim zdaniem jest gorszy od dadusia :-)
poczekajcie z tym sparingiem chwilke :-) bo ja juz kończe pokuj tylko zostało mi meble skręcić :-P bo teraz kompa mam na korytarzu i sie źle gra :mrgreen: i na dodatek mam tak jak ty ex0n bo mi wtyczke od sieciówki wyrwali i musze sobie taśma przykleić :-) i mi neta cały czas rozłancza to moze byc tak ze bedziecie grali i dadusia nagle wyrabie :mrgreen: a jak juz bedzie komp w pokoju to juz nikt o wtyczke nie zawadzi i możecie grac spokojnie.... :-)
miazga12
21-02-2007, 20:00
ej to wy gracie ten mecz umuwcie sie w szkole a ja moge serwer założyć
trzab było mkówić wsześniej kaciała ty odtawałeś iwęc zakmnij tego ryja wszytskie swoje psary odwoółuje bo narazie nie bede grał
Przyje bac ci smarku je bany mor da!!!!!!
Jeszcze 1 taki post a ci zrobi z jaj druty telegraficzne!!!!!!!! :twisted:
kilzon słyszałem że masz kare na kompa :mrgreen: :mrgreen: i pisz po polsku :-P dadus prawie w kazdej chwili moze grac spara :-P bo pokuj zrobilem i komp na swoim miejscu jest :-)
Ale Killzon niezagra w coutera wujek mu usunol bo gra zaduzo:)
I ma pograne chlop wujek sie wnerwil na csa:) i niema:)
miazga12
24-02-2007, 18:40
killzon będzie grał u mandryny wtedy kiedy będzie mecz turniejowy więc kamilos i unreal dostanol do 2 albo do 0:D
Mr.Blyskawica
27-02-2007, 21:53
Nie nie bedzie u mnie gral!!!!!!I koniec !!1!!!!Dadus a moze ze mna se mecza walniesz w szkole sie umuwimy jak cos
Mr.Blyskawica
27-02-2007, 21:53
Nie nie bedzie u mnie gral!!!!!!I koniec !!1!!!!Dadus a moze ze mna se mecza walniesz w szkole sie umuwimy jak cos
niewiadomo czy killzon bedzie wogule gral :-/
niewiadomo czy killzon bedzie wogule gral :-/
Mr.Blyskawica
28-02-2007, 15:41
Wszyscy go zglebali ze przegra to przestał kozaczyc:) :twisted:
Mr.Blyskawica
28-02-2007, 15:41
Wszyscy go zglebali ze przegra to przestał kozaczyc:) :twisted: