Zobacz pełną wersję : Admini
Do head Admin stary nie wiem po co tylu adminow jak polowa i tak nie gra na serwie a niektrozy to specjalnie popisali kilka linijek na forum i odrazu dostali admina teraz moje zdanie o kazdym z adminie:
cs-portal.net || ^Bam- niekiedy wkurza ludzi ale ogolnie jest spoko
cs-portal.net || Eragon nie gralem z nim jeszcze
Qadr4tN-c3 | Bestia Spoko typ
[BaNg^BooM] Sasuko nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
Fest3r tego to nigdy na serwie nie widzialem
Qadr4tN-c3 | Maharadzi Dobry admin oby wiecej takich
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! czarny tez jest spoko
Qadr4tN-c3 | D3v4$t4t0r nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
srutututu! hmm niekiedy ma odchyly i leca bany ostro
Dr4gon nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
cs-portal.net || Andri99 moze byc
Qadr4tN-c3 | ShoTDowN zajebisty kolo
cs-portal.net || Lord Vader moze byc
cs-portal.net || LuQmeN moze byc
powered by A.C.A.B. moze byc
AmaroW nie porozumienie typ was wyjebal poszedl specjalnie do was do klanu zeby dostac admina a potem zrezygnowal z klanu bo wiedzial ze to i tak nie wyjdzie....
Tombcio.Kos malo na serwie gra
cs-portal.net || Pr0c3k to samo co ammarow :]
Falcon_PL duzo gada przez mikrofon :D
nie wiem jak u innych osob jest zdanie ale exon powinienes zrobic ankiete ktorych adminow chcecie a ktorych nie wkoncu to serwer publiczny i kazdy powinnien sie wypowiadac i jak zrobisz ta ankiete to najlepiej jak beda mogli glosowac ci ktorzy maja np 50 postow po pewnie zaraz kazdy by robil fake konto bo nicht nie chce stracic admina
Pozdrawiam.
WKS !!! Śląsk Wrocław 1 LIGA !!!
Ostrzeżenie Słowne - nie przeklinamy.. ;]
Ehh.. ocena w sumie nie potrzebna..
Jeżeli chodzi o mnie, to narazie nie grywam w cs'a real ważniejszy.. xP
P.S. Trójca w 1 lidze - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk... ;-D
Moim zdaniem masz trochę racji nvm., ale to była decyzja ex0na po za tym Ci którzy zgłaszali się na admina powinni wiedzieć co robić ...
Co prawda to prawda.. ja sie nie kryję :P ale to chyba nie jest minus ?:D
Trochę racji w tym jest.. Niektórym przydałoby się odebrać admina, ale to nie zależy od zwykłych użytkoników tylko od Exona. Petycja została przedstawiona, a Exon ją rozpatrzy.
Czekam na potwierdzenie twoich słów ; ]
A i prosze o opisanie każdej sytuacji... jak ktos ma laga to daje ban n 30 min bo co da kick jak zaraz znow wejdzie... a zresztą... plx o dowody bo bez nich nie masz co kogo oskarżać...
A co do odchyłów pokaż mi admina którego nie dopadłby wariat chociaż raz.
Oceniasz innych bo chcesz się komuś podlizać?
Jeżeli ex0n odbierz adma, ok nie zależy mi na tym tak bardzo. Są inne sprawy niż adminowanie na serwie portal.net.
Si Ju !
A.C.A.B.
21-04-2008, 15:34
Dobry temat Dawno juz powinno byc takie cos i ludzie powinni sie wypowiadac ci co graja nie admini tylko wszyscy bo wkoncu polepszyla by sie atmosfera ;] i tak wszystko zalezy od exona :] ale exon musial bys kiedys wejsc na jakims innym nicku na serwa i bys sie sam przekonal jak jest ehaeh
PS: ten slask nie pasuje w 1lidze ;] joke :hihi:
Co prawda to prawda.. ja sie nie kryję :P ale to chyba nie jest minus ?:D
Nie nie przynajmniej niekiedy idzie sie posmiac
Trochę racji w tym jest.. Niektórym przydałoby się odebrać admina, ale to nie zależy od zwykłych użytkoników tylko od Exona. Petycja została przedstawiona, a Exon ją rozpatrzy.
Wlasnie powinno to zalezec od nas bo exon nie gra na serwie i nie wie jak jest a chyba on tez chce zeby atmosfera na serwie byla jak najlepsza :]
Co do ciebie rufus to nie placz juz bo miales kilka razy tak i sie nie tlumacz niepotrzebny Off topic tylko sie zrobi czekamy na exona co powie ;] Exon odpisz jak mozesz
Co ty A.C.A.B. Śląsk teraz wchodzi ;] heah 3 Krolowie Wielkich Miast Wisła Ślask Lechia Gdansk
nvm. w ogóle co ty robisz ? Rejestrujesz się na forum i Twój pierwszy post to ocena admina ? Grasz na tym serwie pewnie też od paru dni i nagle zaczyansz oceniać? Ja już powiedziałem że mi to zwisa i powiewa czy nadal tam będę miał admina czy nie.
Si Ju.
nvm., mówisz że RuFuS daje cały czas bany ? Teraz kliknij na opcję szukaj i wpisz RuFuS lub srutututu! :-) Zobacz czy są na niego skargi ; ] Acha RuFuS to spoko ziomek :-D
Lazlo ciebie nie ma bo w ogole cie na serwie nie widzalem ehahe sorki ;]
Czy ja powiedzialem ze ciagle banujesz napisalem ze niekiedy masz odchyly i kilku osob dasz bana nic po zatym widac wlasnie jak sie boisz stracic tego admina i za wszelka cene chce zeby kazdy mi jechal nie wazne kiedy sie zarejestrowalem duzo osob jest na serwie co graja a sie nie rejestruja... i prosze cie skoncz robic off topic....
PS: exon podejmniesz jakies dzialania czy zostawisz to tak jak jest :>
Lazlo ciebie nie ma bo w ogole cie na serwie nie widzalem ehahe sorki ;]
Czy ja powiedzialem ze ciagle banujesz napisalem ze niekiedy masz odchyly i kilku osob dasz bana nic po zatym widac wlasnie jak sie boisz stracic tego admina i za wszelka cene chce zeby kazdy mi jechal nie wazne kiedy sie zarejestrowalem duzo osob jest na serwie co graja a sie nie rejestruja... i prosze cie skoncz robic off topic....
PS: exon podejmniesz jakies dzialania czy zostawisz to tak jak jest :>
Ja ciebie też nie widziałem :-D
Do head Admin stary nie wiem po co tylu adminow jak polowa i tak nie gra na serwie a niektrozy to specjalnie popisali kilka linijek na forum i odrazu dostali admina teraz moje zdanie o kazdym z adminie:
cs-portal.net || ^Bam- niekiedy wkurza ludzi ale ogolnie jest spoko
cs-portal.net || Eragon nie gralem z nim jeszcze
Qadr4tN-c3 | Bestia Spoko typ
[BaNg^BooM] Sasuko nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
Fest3r tego to nigdy na serwie nie widzialem
Qadr4tN-c3 | Maharadzi Dobry admin oby wiecej takich
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! czarny tez jest spoko
Qadr4tN-c3 | D3v4$t4t0r nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
Dr4gon nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
cs-portal.net || Andri99 moze byc
Qadr4tN-c3 | ShoTDowN zajebisty kolo
cs-portal.net || Lord Vader moze byc
cs-portal.net || LuQmeN moze byc
powered by A.C.A.B. moze byc
AmaroW nie porozumienie typ was wyjebal poszedl specjalnie do was do klanu zeby dostac admina a potem zrezygnowal z klanu bo wiedzial ze to i tak nie wyjdzie....
Tombcio.Kos malo na serwie gra
nie wiem jak u innych osob jest zdanie ale exon powinienes zrobic ankiete ktorych adminow chcecie a ktorych nie wkoncu to serwer publiczny i kazdy powinnien sie wypowiadac i jak zrobisz ta ankiete to najlepiej jak beda mogli glosowac ci ktorzy maja np 50 postow po pewnie zaraz kazdy by robil fake konto bo nicht nie chce stracic admina
Pozdrawiam.
WKS !!! Śląsk Wrocław 1 LIGA !!!
Nie wiem kto cię prosił o ocenę każdego z adminów? Serwer publiczny to raczej taki na którym każdy może grać, a opinie możesz schować do kieszeni.
PS. Zachowaj "wks" na inne forum, to forum o tematyce CS.
Tyle z mojej strony.
Pozdro, Bam
Ale mnie zwisa i powiewa ten admin... zabiorą mi go to zabiorą... żył sobie nie podetne...
RuFuS, już w trzecim poście piszesz to samo tylko innymi słowami.. Dobrze wiedzieć jakie masz do tego podejście.. Obserwuje ten temat od samego początku tylko czekam aż się inni wypowiedzą.. Proszę żeby admini pozostawili ten temat dla zwykłych użytkowników chce poznać ich zdanie.
nvm., z tego co napisałeś wynika że admina powinno stracić około 6 adminow którzy nie grają w ogóle.. :] A reszta może być.. ;-)
ja ostatnio nie grywam, a jak już gram to pod innym nickiem żeby inni nie wiedzieli że to ja
lepiej żeby nie wiedzieli że jest admin bo w tedy widać kto jak sie zachowuje gdy nie ma tego kto go może ukarać :-D
No moze byc ja na tym serwie nie bywam bo zaduzo ludu gra i sa lagi ;p ale kiedys gralem i wiem ze czesto tam admina niema bo jak tu pierwszy post ma w tresci to duzo ich woogle nie przychodzi ;p powinno sie zrobic nabor kilku na test przynajmniej ale to moje zdanie tylko
No moze byc ja na tym serwie nie bywam bo zaduzo ludu gra i sa lagi ;p ale kiedys gralem i wiem ze czesto tam admina niema bo jak tu pierwszy post ma w tresci to duzo ich woogle nie przychodzi ;p powinno sie zrobic nabor kilku na test przynajmniej ale to moje zdanie tylko
A raczej mało fps ;f
A dlaczego mam nie oceniac kazdego admina po to jes forum zeby napisac co komu sie nie podoba najlepiej niech sie tez inni uzytkownicy wypowiedza ;]
ja tam niegram i nie wiem ;p ale po tresci uzytkownikow na forum wiem ktorzy sa fajni inni nie ;p to wszystko wyjasnia ;p Lazlo to fakt ;/ mam slabego kompa i nieiwem co np. dokupic zeby stawiac lepsze serwy bo neta 1mb mam i jak jetsem sam to ledwo chodzi ;p to przez ram ? mam 200+ ;p
Tombcio.Kos malo na serwie gra Ja nie gram mało ;/ po prostu często mnie nie widzisz ja najczęściej gram pod wieczór albo po szkole :P:P
teraz kazdy bedize kopiowal fragment 1 posta i bedzie sei tlumaczyl ;p gosc poprostu powiedzial co o was mysli ;p ''DEMOKRACJA PANIE'' xD
nvm., z tego co napisałeś wynika że admina powinno stracić około 6 adminow którzy nie grają w ogóle.. :] A reszta może być.. ;-)
Tak ale tylko jak ja bym byl na twoim miejscu to amarow i procek tez leca :] takie jest moje zdanie. I prosze nie piszcie ze sie chce do kogos podlizac bo smieszni jestescie.Kazdy kto gra powinien sie wypowiedziec o adminach wtedy bys sie dowiedzial kto jest dobrym adminem kto toroche gorszym.
Pozdrawiam.
A.C.A.B.
22-04-2008, 22:17
Bardzo dobry temat wkoncu kazdy moze wypowiedziec sie o ktoryms adminie np o mnie ze wkurzam ludzi czesto Widze ze rufus juz stracił admina ciekawe na kogo teraz przyjdzie kolej 8/ Oby nie na mnie exon :P Widzicie ze rufusowi odebrano admina nie składajcie odrazu propozycji na adminow bo dobrze wiecie ze adminow jest duzo na serwie i zawsze ktos siedzi ;] Noo to prawda nvm falcon jak sie rozgada przez mikrofon to jakby z toba przez telefon gadal albo na live :hah: ehahe Falcon to taka gaduła ;] ale dobrze jest :x
ps: czarniutki skoncz tak karac co wchodze na serwa masz staty 9:1 18:4 i andri i jego shotgany ehahe 3 razy mnie juz zabil :roll:
Sory ale ja nic nie mam z nim wspólnego i nie kłam ..
A ty nvm mow co chcesz . Ja nie musze wchodzic i grac na serwer bo obserwuje wszystko przez hltv + gram pod fake i sie nie ujawniam , zabanowalem wiecej haxow niz ty wchodziles na serwer .
[ Dodano: 23-04-08, 12:45 ]
pozatym wiecie co jest dla mnie smieszne ? teraz jak typ o nicku ats | bobek cos tam na ab popiernicza przez 3 rundy a admini sobie z tego nic nie robia i nie patrza ... zenada
A ty nvm mow co chcesz . Ja nie musze wchodzic i grac na serwer bo obserwuje wszystko przez hltv + gram pod fake i sie nie ujawniam , zabanowalem wiecej haxow niz ty wchodziles na serwer .
[ Dodano: 23-04-08, 12:45 ]
pozatym wiecie co jest dla mnie smieszne ? teraz jak typ o nicku ats | bobek cos tam na ab popiernicza przez 3 rundy a admini sobie z tego nic nie robia i nie patrza ... zenada
A Ty wszystkich wyklinasz i wogóle pan świata jesteś, może wiedzie o CS masz, za to kultury w ogóle..
Ale ty teraz zmieniasz temat powinienies sie przyznac ze specjalnie poszedles do klasu zeby dostac admina + rcona bo dobrze wiedziales ze z nimi nie bedziesz gral bo oni non stemowi sa i niekiedy tylko graja klanowki.Na poczatku jak wszedles na serwe to spiewales do mikrofonu itp chciales poprostu podlizac sie adminom bo wiedziales ze oni cie potem popra na forum jak zlozysz wniosek.Tyle w temacie.
Procek moze do ciebie to sie pomylilem sorki.Ale za ammarowa jestem pewny w 100%.
exon mala rada jak na innych duzych serwerach jak bedziesz wybierał nowego admina to powinienes najpierw zapytac sie adminow jak ten koles sie sprawdza potem zwyklych uzytkownikow :)
Pozdrawiam.
Ale ty teraz zmieniasz temat powinienies sie przyznac ze specjalnie poszedles do klasu zeby dostac admina + rcona bo dobrze wiedziales ze z nimi nie bedziesz gral bo oni non stemowi sa i niekiedy tylko graja klanowki.Na poczatku jak wszedles na serwe to spiewales do mikrofonu itp chciales poprostu podlizac sie adminom bo wiedziales ze oni cie potem popra na forum jak zlozysz wniosek.Tyle w temacie.
Procek moze do ciebie to sie pomylilem sorki.Ale za ammarowa jestem pewny w 100%.
exon mala rada jak na innych duzych serwerach jak bedziesz wybierał nowego admina to powinienes najpierw zapytac sie adminow jak ten koles sie sprawdza potem zwyklych uzytkownikow :)
Pozdrawiam.
hmm niby po co ? admina mam na 3 serwerach z Vac gdzie kultura jest wymagana nie ma samowolki jest regulamin gdzie trzeba sie go trzymac .
a dlaczego chcialem admina na cs portal ? bo tam byla mila atmosfera dalej jest dzieki maharadziemu , czarnemu bamowi falconowi i paru innym osoba ; ] . Jesli chcesz zobaczyc jak wyglada adminowanie zapraszam na serwer Twierdzy; ] Wroclaw ; ]
nvm., mówisz że RuFuS daje cały czas bany ? Teraz kliknij na opcję szukaj i wpisz RuFuS lub srutututu! :-) Zobacz czy są na niego skargi ; ] Acha RuFuS to spoko ziomek :-D No i nie masz ty racji tutaj masz na niego skargę http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=1360
tombcio, z tego co widzę nie udowodniono że to RuFuS ;] Nie rób Off-Top'u. Tu mają się wypowiadać.
range[r]
23-04-2008, 20:10
Hmm moim zdaniem kilka osób powinno stracić adma. Nie będę wymieniał kto i z jakiego powodu, ponieważ mam swoje powody, Może tylko ocenię adminów
-cs-portal.net || ^Bam : Jesteś dobrym adminem
-cs-portal.net || Eragon : tak samo jak Bam
-Qadr4tN-c3 | Bestia Moze Być
-Qadr4tN-c3 | Maharadzi Spx
-Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! tak samo
-cs-portal.net || Andri99 To co bam i Eragon
-cs-portal.net || Lord Vader Mało gra
-Tombcio.Kos
-LuQmeN Mało kiedy gra
-A.C.A.B. hmm nie wiem xD
-AmaroW Może być
-cs-portal.net || Pr0c3k Może być
-Falcon_PL : ma poczucie humoru, Super admin
-Qadr4tN-c3 | ShoTDowN Fajny admin
-LazLo Ostatnio zaczął częściej grać. I Jest dobrym admem
I pls tylko nie myślcie sobie że chcę się podlizać
Sory za błedy ort.
Hmm moim zdaniem kilka osób powinno stracić adma. Nie będę wymieniał kto i z jakiego powodu, ponieważ mam swoje powody, Może tylko ocenię adminów
-cs-portal.net || ^Bam : Często przezywasz ale da się przeżyć, Jesteś dobrym adminem
-Qadr4tN-c3 | Bestia Moze Być
-Qadr4tN-c3 | Maharadzi Spx
-Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! tak samo
-cs-portal.net || Andri99 To co bam i Eragon
-cs-portal.net || Lord Vader Mało gra
-Tombcio.Kos
-LuQmeN Mało kiedy gra
-A.C.A.B. hmm nie wiem xD
-AmaroW Może być
-cs-portal.net || Pr0c3k Może być
-Falcon_PL : ma poczucie humoru, Super admin
-Qadr4tN-c3 | ShoTDowN Fajny admin
-LazLo Ostatnio zaczął częściej grać. I Jest dobrym admem
I pls tylko nie myślcie sobie że chcę się podlizać
Sory za błedy ort.
Ty lepiej patrz jakim Ty byles adminem.. Co chwile vote na mapy, i niby jak sie wywyzszam? podaj przyklad, bo to bez podstawna krytyka, zwyklinalem Cie kiedys bluzgami mocniejszymi od "głupek"?
-cs-portal.net || ^Bam : Często przezywasz ale da się przeżyć, Jesteś dobrym adminem
uuuuu, ja sie nigdy nie spotkalem z tym, aby Eragon kogoś wyzywał na serwerze, a dużo razy z nim grałem...
No ja również przychylam się do odpowiedzi LazLa... Eragon jest akurat dobrym adminem...
PS: Niezłe było jak go nikt nie umiał odbanować dopiero ja to zrobiłem uahaha ; D
uuuuu, ja sie nigdy nie spotkalem z tym, aby Eragon kogoś wyzywał na serwerze, a dużo razy z nim grałem...
Ja też Eragon to pożadny gość...
Ja dosyć czesto gram na Cs-Portal.net (czasami pod innym nickiem :D)
I nigdy nie spotkałem sie z tym żeby Eragon kogoś wyzywał...
No ja również przychylam się do odpowiedzi LazLa... Eragon jest akurat dobrym adminem...
PS: Niezłe było jak go nikt nie umiał odbanować dopiero ja to zrobiłem uahaha ; D
No RuFek, to było mocne, nikt nie umiał.. heh, zawsze jak miałem bana, to pisałem do Ciebie, bądź A.C.A.B'a. Bo inni przeważnie nie potrafili dobrze tego w konsoli wpisać.
Dzięki za unbany.. =))
range[r]
24-04-2008, 18:35
Boże.. Ja tylko napisałem tak jak myśle.
i niby jak sie wywyzszam? podaj przyklad, bo to bez podstawna krytyka, zwyklinalem Cie kiedys bluzgami mocniejszymi od "głupek"?. Sry ale czy ja napisalem ze sie wywyzsza ?
Eragon jest akurat dobrym adminem... Czy ja napisalem ze jest zlym admem ?!. No dobra może przesadzilem z tymi wyzwiskami ale napewno kilka razy mnie wyzwales bo jescze pamietam
(nie mialem czasu wiec nie patrzylem jak pisze slowa i nie pisalem ą,ż,ź,ę itp
Boże.. Ja tylko napisałem tak jak myśle.
i niby jak sie wywyzszam? podaj przyklad, bo to bez podstawna krytyka, zwyklinalem Cie kiedys bluzgami mocniejszymi od "głupek"?. Sry ale czy ja napisalem ze sie wywyzsza ?
Eragon jest akurat dobrym adminem... Czy ja napisalem ze jest zlym admem ?!. No dobra może przesadzilem z tymi wyzwiskami ale napewno kilka razy mnie wyzwales bo jescze pamietam
(nie mialem czasu wiec nie patrzylem jak pisze slowa i nie pisalem ą,ż,ź,ę itp
Ej no, nie lubie jak ktoś gada, a nie podaje przykładów konkretnych, przeczytaj swoją wypowiedź jeszcze raz, to jest to co sądzisz o mnie, Bamie, i Andrim...
Wyraźnie napisałes ze sie wywyzszam(wywyzszamy) czyli za szpanujemy admem.
Koniec offtopic, czekam na opinie innych.
cs-portal.net || ^Bam moze byc
cs-portal.net || Eragon - spoko ziomek
Qadr4tN-c3 | Bestia -spoko, dobry admin
Qadr4tN-c3 | Maharadzi - spoko, dobry admin
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - spoko, dobry admin
cs-portal.net || Andri99 -moze byc
cs-portal.net || Lord Vader - moze byc
Tombcio.Kos - fajny ziomek
LuQmeN - spoko admin
A.C.A.B. - spoko admin
AmaroW-spoko najlepsze radio
cs-portal.net || Pr0c3k - spoko dobry admin
Falcon_PL - mistrz m5 ,dobry admin
Qadr4tN-c3 | ShoTDowN -spoko, dobry admin
LazLo-spoko ,dobry admin
cs-portal.net || ^Bam moze byc
cs-portal.net || Eragon - spx admin
Qadr4tN-c3 | Bestia -spx admin
Qadr4tN-c3 | Maharadzi - Zaraz po faclonie :-P
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - Zaraz po Maharadzi :-P
cs-portal.net || Andri99 - spoko admin :-D (rewanżyk)
cs-portal.net || Lord Vader - spx admin
Tombcio.Kos - spx admin
LuQmeN - zadko go widuje praktycznie wcale
A.C.A.B. - spoko admin
AmaroW- nie wiem
cs-portal.net || Pr0c3k - taki sobie
Falcon_PL - mistrz mp5 ,wspaniały admin moim zdaniem najlepszy :-P
Qadr4tN-c3 | ShoTDowN -Zaraz po czarniutkim
LazLo- spx admin
Moje zdanie ;)
Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze :) Pół żartem, pół serio, więc nie bierzcie sobie wszystkiego do serca :D
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - dla ziomków Czarny... Bardzo cichy gość. Mówią, że jest cichy z natury, ja zaś uważam, że to wina mikrofonu. Apeluję, by ktoś się zlitował i kupił Czarnemu mikrofon :D Może jakaś zrzuta ?:)
Na serwerze chodzą słuchy, że zwany jest cieniem Falcona.. inni twierdzą, że to Falcon jest cieniem Czarnego. Nie mniej jednak jak grają razem, to tworzą zgrany duet.
P.S. Świetny admin.
Qadr4tN-c3 | Maharadzi - dla wtajemniczonych Cava... z mleczkiem. Uczynny, wspaniały admin. Między innymi jemu zawdzięczam Admina ;P
Qadr4tN-c3 | Bestia - zwany przeze mnie Bestyją. Jak już jest na serwerze, to nie zdradza zbytnio swojej obecności :) Nie odzywa się zbyt dużo.. może to z powodu jego strasznej natury :D
Wiadomość z ostatniej chwili: Bestia się ujawnił. Zdobył na westwoodzie 38-2 i nawet odezwał się od czasu do czasu.
Qadr4tN-c3 | ShoTDowN - jak ja lubię ten tajemniczy chichot w słuchawkach, kiedy na respie dostane fleshem. Ciekawe od kogo :D Shotdown.. zwany Shocikiem, lub Szocikiem. Wesoły gość, dobry admin. Kiedy jest na serwie, zawsze panuje miła atmosfera. P.S. Mówią, że gra na KODACH :D
cs-portal.net || ^Bam - Bama troszkę nie rozumiem (jak każdy chyba), ale tylko dlatego że jak cos mu leży na serduchu, to nie chce tego wyrazić słowami :P Jeśli Bam ma dobry dzień, to gra sie z nim nawet nieźle ;)
Po serwerze od czasu do czasu lata powiedzonko: "Bam, Bam i po Tobie!". Bardzo trafne jak Bam ma dobry dzień :D
cs-portal.net || Eragon- Podobno czyta książki (tak te papierowe!!). Ma duże ambicje i zasady, których brakuje w ostatnich czasach. Bratnia dusza według Falcona. Dobry admin i kumpel.
cs-portal.net || Andri99 - Poprostu Andri.. Albo jak kto woli pomponiarz :D Biega z pompą po serwerze i robi zadymy :D Od czasu do czasu woła do Falcona Browar, jak by miał nadzieję, że ten mu postawi. Dobry kompan do rozmów i dobry admin.
cs-portal.net || Lord Vader - Cóż.. tutaj nie wiem co mam napisać. Nieczęsto go widuje, a jak już jest to sie nie odzywa.
Tombcio.Kos - rozgadany i uczynny ;) przyjazny Admin. Jemu też po części admina zawdzięczam ;)
LuQmeN - z LuQmeNem niewiele grałem, więc nie będę sie wypowiadał ;)
A.C.A.B. - powered by A.C.A.B - trzyma ludzi troszkę na dystans, ale zyskuje przy bliższym poznaniu ;)
AmaroW - od czasu do czasu z głośników na mieście słychać radio Amarow. Niezłe bity szybko porywają do zabawy cały serwer. Jeszcze nikt nie zadzwonił do adminów, by powiedzieć trzy słowa do Ojca prowadzącego :) Nie lubię z nim grać, bo jak wchodzi na serwer, to zawsze ma najwiecej fragów :D
cs-portal.net || Pr0c3k - niektórzy twierdzą, że coś go łączy z Amarowem, ale ja nie widze podobieństwa :P Dobry gracz i admin. Kiedy jest na serwerze, to jest dobra zabawa ;)
Lazlo - dobry gracz, młody Admin. Dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków.
Falcon_PL - ten to dziwny typ. Lata z mp5 po serwerze i zaciesza ze wybija pół teamu przeciwnika. Niektórzy twierdzą, że pochodzi z Wenus, ale najnowsze plotki donoszą, że wychowały go dzikie świnie w lasach polskich Sudetów. Wielka gaduła i spamer mikrofonu :P Czasem przenosi problemy życia codziennego na serwer, ale ma nadzieje że nie odbija się to za bardzo na graczach ;)
Hehe, ciekawy komentarz.. :)) Więcej takich, ehhe:D
to co mi leży na serduchu to już moja sprawa i nic wam do tego :P
cs-portal.net || ^Bam - Jak ma dobry dzionek to jest Spoko ps. dobry admin :D
cs-portal.net || Eragon - Wywiązuje się z obowiązków Admina... Fajny ziomus itd. ;p
Qadr4tN-c3 | Bestia - Cichy...Spokojny...Miły i dobry Admin
Qadr4tN-c3 | Maharadzi - Tak samo jak Bestia
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - Każdy Qadr4tN-c3 taki jest :D
cs-portal.net || Andri99 - To jest typowy Pompnik :D Biega po serwie z pompa i zamiata :D Bardzo fajny ziomek...
cs-portal.net || Lord Vader - nieznam go....
Tombcio.Kos - W moim wieku bardzo porządny Facet, Nice Admin itd. :D
LuQmeN - Dużo z nim nie grałem ale podobnie jak Andri lubi Pompy :D
A.C.A.B. - Nie za bardzo go znam... Praktycznie wogule sie nie udziela do mikro :D
AmaroW- Starszy Pan, Wymiatacz :D, (DJ AmaroW), Poprostu ten Pan jest spoko
cs-portal.net || Pr0c3k - Grałem z nim pare razy i Wniosek : BArdzo Fajny Kolo
Falcon_PL - Starszy Pan... Ale jest bardzo Nice... Można z nim pośmiać, Gdy gra na serwie praktycznie zawsze jest miła atmosfera...
Qadr4tN-c3 | ShoTDowN - Każdy Qadr4tN-c3 taki jest :D
LazLo- Uczciwy, Przyjacielski, Kurcze co sobie kupi mikro neFF to mówi ze mu sie rozwalilo xD :D
POzDrO dLa CaŁeGo cs-portal.net
cs-portal.net ROX !!
Kurcze co sobie kupi mikro neFF to mówi ze mu sie rozwalilo
Mikro miałem w słuchawkach, ale słuchawki mi spadły i jedna (lewa) nie łączy, a mikro nie chodzi.. a zwykły sprzedałem :] Może kupie :-P
JaroSima
04-05-2008, 02:43
cs-portal.net || ^Bam- czlowiek z ego < :P
cs-portal.net || Eragon nigdy niewidzialem
Qadr4tN-c3 | Bestia moja bestyjAA
[BaNg^BooM] Sasuko he?
Fest3r he ?
Qadr4tN-c3 | Maharadzi fochasz straszny :D
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! my black power :D
Qadr4tN-c3 | D3v4$t4t0r he ?
srutututu! he ?
Dr4gon he ?