Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Muzyka/Radio na forum

eprfi
20-04-2008, 12:24
Nom to proponuje aby zamieścić np. w nagłówku forum mini odtwarzacz WMP aby ktoś mógł sobie słuchać muzyki czy radia internetowego. Można też zastąpić to pop-up'em, który wyskakuje wraz z odtwarzaczem. :] Pzdr.

Falcon
20-04-2008, 12:48
A mnie coś takiego denerwuje na stronach. Zazwyczaj jak przeglądam internet, to mam włączoną playliste na winampie i słucham czego chcę. A tu nagle po włączeniu strony słyszę dziwną muzykę z reklamy, czy z innego syfu umieszczonego na stronie, która miesza się z muzyką którą słucham. Totalny bezsens i wymuszanie na użytkownikach internetu, słuchania tego, co narzuca administrator.

loreN
20-04-2008, 13:07
A mnie coś takiego denerwuje na stronach. Zazwyczaj jak przeglądam internet, to mam włączoną playliste na winampie i słucham czego chcę. A tu nagle po włączeniu strony słyszę dziwną muzykę z reklamy, czy z innego syfu umieszczonego na stronie, która miesza się z muzyką którą słucham. Totalny bezsens i wymuszanie na użytkownikach internetu, słuchania tego, co narzuca administrator.

Potwierdzam co napisał Pan Falcon...
Totaly bez sens

eprfi
20-04-2008, 15:32
No ok to była tylko propozycja.! Bez nerwów :P

loreN
20-04-2008, 20:14
Loozik ziomus my tylko piszemy swoje zdanie :D
Pzd

faunt
24-05-2008, 15:03
a nie można zrobić playera, który gra tylko po naciśnięciu PLAY? na pewno takie istnieją. i nie byłoby problemów z 2 nutami na raz.

falcon, nie każdy słucha swojej muzyki. a to, że ty słuchasz, nie znaczy, że inni nie mogą już słuchać z radia na necie. :roll:

Falcon
24-05-2008, 15:26
a nie można zrobić playera, który gra tylko po naciśnięciu PLAY? na pewno takie istnieją. i nie byłoby problemów z 2 nutami na raz.

falcon, nie każdy słucha swojej muzyki. a to, że ty słuchasz, nie znaczy, że inni nie mogą już słuchać z radia na necie. :roll:
Odwiedziłem już wiele stron internetowych i zazwyczaj takie radio jest włączane automatycznie i tylko denerwuje.
Jeśli byłoby to radio, do którego odnośnik znajdowałby się gdzieś na forum i nie włączałoby się automatycznie to nie mam nic przeciwko.
Trzeba pamiętać również, że jak player będzie umieszczony na widoku, to wydłuży on wczytywanie się forum. Jeśli ktoś ma dobre łącze to mu to nie będzie przeszkadzać. Gorzej jak ktoś nie ma się czym w tej dziedzinie pochwalić.
Poza tym takim radiem musiałby się ktoś zajmować.
A jak chcesz słuchać radia w internecie to moge Ci podać kilkadziesiąt linków do stron, gdzie możesz sobie posłuchać. :P

neU
01-06-2008, 17:00
dawac te radio, ja i HaShU mozemy tam spiewac !
; ]
PoZdR0

M@$SA
02-06-2008, 12:50
NeU, ewentualnie Team Speaka

Inscore
06-06-2008, 16:59
Troszkę głupi pomysł zgadzam się z Falconem i resztą .

Procek
06-06-2008, 21:33

Też to potwierdzam ;]

inS.wOw
07-06-2008, 12:32
Jeżeli chcecie już ,,na upartego" daćto na forum, to wrzućcie coś takiego aby np.: tak jak przed zalogowaniem się wyświetlane jest info i download to tak samo z tym playerem. Pozdrawiam :))

M@$SA
07-06-2008, 12:33
nie przejdzie ten numer
Chesz ,zeby forum lamiło?

Mati$
07-06-2008, 12:36
Da sie dodac muzke ( ale pojedyncze piosenki) zeby odtwarzalo po nacisnieciu play :] Ja nawet jestem za :]

M@$SA
07-06-2008, 12:40
Mati$, wiem że się da, ale będzie problem z ładowaniem strony tobie i mi

Mati$
07-06-2008, 12:50
massa jezeli wwalilo by sie duzo muzy to oczywiscie masz racje ale jak z 3 piosenki to nie przeszkadzalo by zbytnio :]

M@$SA
07-06-2008, 12:51
nawet przez jedną może byc problem
jak ja mialrm takie coś na klanowej, to mi strona strasznie lamiła

inS.wOw
07-06-2008, 13:08
nie koniecznie... jest masa programów, która zmniejsza rozmiar piosenek nawet do 500 kb ;]

Mati$
07-06-2008, 16:32
nie koniecznie... jest masa programów, która zmniejsza rozmiar piosenek nawet do 500 kb ;]
Moze nie przesadzajmy ale sa dobre zmiejszajace :]

themati
31-07-2008, 14:50
Tak .. muzyka by się przydała ... można dać ankietę jaki styl muzyki by forum chciało i co tydzień puszczać nowe bo by się znudziły po jakimś czasie :)

add!.
31-07-2008, 15:35
A poco ankieta nie lepiej zrobi radio i kanały Hip hop techno rock pop itp i kazdy by sobie wybierał co chce sluchać

themati
31-07-2008, 15:39
A poco

po co się pisze :] Może i masz racje ... To można dać głosowanie radio czy muzyka )