Zobacz pełną wersję : Klawiesz F1 i F2 w Counter Strike
Mr.Blyskawica
08-02-2007, 21:46
Ejj akurat jak gralem to przypadkowo wcisnolem sobie F1 w terror kupilo mi rusiego z maksymalna iloscia naboi :-> potem F2 wyskoczył mi (niewiem jak sie pisze)B-4-4 kriegh hyba a dalej nie patrzylem znacie cos takiego.Wkuzylem sie bo mi wszyska kase zabralo :twisted:
miazga12
09-02-2007, 07:47
dlug12 a skapłeś się w pore tak samo jest jak nacisnieszb B i naciśni np. A to Ci kupi chyba ruskiego z granatami i z nabojami
hehe wpore sie skaples mozesz sobie klawisz zbindowac czyli po jego nacisnieciu kupi ci ekwpinuk jaki sobie zaplanujesz wczesniej :P
F1 to autobuy
F2 re buy
nie wiem czemu ci dwie rozne bronie kupilo chyba ze w poprzedniej rundzie kupiles sobie tamta bron
jak nacisniesz b i pozniej a to ci kupi np w tt kalacha i kamizelke
eh zal co za PODBOT ja zawsze wciskam F1 chyba ze kupuje awp to nie
F1 to autobuy
F2 re buy
Dokladnie!
wojo24 napisał/a:
F1 to autobuy
F2 re buy
Dokładnie ;];]
F1-Losowa broń czy najlepsza zazwyczaj m4a1 albo kalashnikov
F2-Ekwipunek z ostatniej rundy...
Odnosisz się do ludzi "Ej" , widzę że ładnie Cię rodzice wychowali. W moich okolicach za ej się wpi.....l dostaje.
ja na poczatku gry to widzialem :d
Odnosisz się do ludzi "Ej" , widzę że ładnie Cię rodzice wychowali. W moich okolicach za ej się wpi.....l dostaje. trudno to jego sprawa jak się odnosi skoro ci sie nie podoba to nie czytaj