Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowe reguły do Adminów

ex0n
29-03-2008, 00:26
Nowe reguły do Adminów

W związku z zaistniałymi i notorycznymi sytuacjami gry na serwerze wprowadzam nowe zasady!

- Jedyną podstawą dawania Banów na serwerze jest dowód rzeczowy! Każdy admin dając komuś bana musi mieć dowód w postaci zrzutu ekranu bądź dema. Dowody nie należy wrzucać na forum wystarczy je trzymać na własnym komputerze przez okres 7 dni w razie gdyby ktoś nie zgadzał się z decyzją admina i przedstawił inny punkt widzenia dowody będą bezwzględnie wymagane..!! Za brak orz niestosowanie się do tych zasad grozi usunięcie funkcji admina! (Proponuję sobie zrobić Bindy żeby screany były robione i automatycznie zapisywane za pomocą jednego przycisku)
- Bezwzględny zakaz zmiany mapy! Używamy tylko opcji vote (głosowanie)
- Za banowanie się adminów nawzajem natychmiastowe pozbawienie funkcji admina bannującego!
- Admin ma zawsze racje = BZDURA! Admini powinni dawać przykład, dobrego zachowania, powinni być przyjaźni i pomocni!!

PS; Temat będzie aktualizowany. Przypominam tylko że serwer jest Nonsteam & Steam. Jest 19 adminów.. za nie przestrzeganie zasad będzie tylko i jedna kara w postaci odebrania admina!! Serwer oraz klimat a co za tym idzie opinia o serwerze jest kształtowana przez adminów.. Jak na razie przez dziecinade oraz cyrki które nieraz odstawiacie schodzimy na psy..! Jak ktoś nie umie się opanować dolega mu ADHD ma nerwy to niech lepiej da sobie odrazu z tym spokuj.. Nie potrzeba mi takich osób! Jak dla mnie może być 3 porządnych adminów albo 55 porządnych.. Ilość nie gra roli.. liczy się jakość..!

Mariosz
29-03-2008, 09:05
Mówisz o samowolnym zmienianiu map ?
Wejdzie Ci pewien admin ( nie powiem kto bo to nie ma sensu, i tak ta osoba wyjedzie z badziewnym tekstem i się wybroni) wejdzie na serwa i mówi następna d2, pod koniec d2 mówi następne inferno i tak dalej...

Albo jeszcze niektórzy dają sobie westwooda (mapa ta jest 70% dnia grana) i urządzają sobie marotny ustawiając timelimit na 100 rund ; ||

Ja nie mówie że nie popełniam błędów bo popełniam, ale co powinienem zrobić jak ktoś obrazi mi rodzine ? Czy to admin czy nie admin ?

Pozdrawiam.

baku
29-03-2008, 09:17
RuFuS, to ex0n pewnie mu odbierze admina albo da ostrzeżenie. A po za tym kto Ci powie na rodziców z adminów ?? Każdy admin ma powyżej 15 lat z wyjątkiem paru osób...Chyba tacy dziecinni nie są :/

Mariosz
29-03-2008, 09:21
No no ja już wiem kto. Nie będę tu mówiłem nicku bo zaraz dwójka zbulwersowanych osób tu wyskoczy uważając że będąc pełnoletnimi mają zawsze racje...

loreN
29-03-2008, 10:32
Włąsnie za obrażanie szczegulnie Rodziców trzeba Banowac i ja sie tu nie dziewie...
Ja na swoim serwerze jak ktos obrazi moich starszych to Pernament...
Pzd

tombcio
29-03-2008, 10:59
Włąsnie za obrażanie szczegulnie Rodziców trzeba Banowac i ja sie tu nie dziewie...
Ja na swoim serwerze jak ktos obrazi moich starszych to Pernament...
Pzd No dobra rozumiem jak ktoś odrazu wyskoczy z (wyzywaniem) ale nie że ty najpierw go prowokujesz.

ex0n
29-03-2008, 12:32
ehh Sami sobie szkodzicie.. W takim razie adminą zostaje odebrana funkcja odpowiadajaca za zmianę map. Problem rozwiązany. Obawiam się że zaniedługo admini zostaną przy samym "kick".....

RuFuS, to jest śmieszne co piszesz.. Jak ktoś nagle ma zacząć wyzywać Twoich rodziców bez powodu..? Jeżeli tak się dzieje to w 99,9 % to jest tylko Twoja wina bo albo znim zaczynasz od małych niewinnych prowokacji.. albo masz znim na pieńku.. Nie pochwalam takiego zachowania! I to się tyczy do wszyskich..
ZROZUMCIE W KOŃCU ŻE NIE JESTEŚCIE PANAMI NA SERWERZE!! JESTEŚCIE ZWYKŁYMI GRACZAMI MAJĄCYMI PEWNE DODATKOWE MOŻLIWOŚCI TYLKO PO TO BY GRAŁO SIĘ LEPIEJ..!!

PS; Zapomniałem wtrącić.. każda mapa ma okreśłony czas i nie możecie ustawiać jedną mapę na długi okres grania! Bo nie każdy ją lubi!

Ostatnio zauważyłem że coraz mniej osób u nas grywa.. serwer już nie jest nonstop full............ :?

rumcajs
29-03-2008, 15:07
EXON ciesze sie ze wprowadziles cos takiego teraz nie bedzie nieporozumien i wszyscy juz beda widziec kto sie nadaje a kto nie :-) jeszcze widzialem takie bindy u adminow " nie podoba sie cos? to wy.pie.rd.al.aj " czy nie uwazasz ze admini sa rowniesz po to zeby pomagac gracza , np jak sie cos nie podoba graczowi to admin moim zdaniem powinien go wysluchac i w jego miare mozliwosci pomoc a nie kazac mu wysjc z serwa ... ale i tak zrobiles wielki postep wnaszac ten regulamin dla admow . dziekuje

Mariosz
29-03-2008, 15:17
rumcajs nie wszyscy mają ten bind ; ] a jeśli czasami gracze się pytają o takie rzeczy jak np zmienianie ręki to niektórzy admini odpiszę, a niektózy się śmieją ; ]

Bam
29-03-2008, 15:34
Ja posiadam ten wspaniały bind.
Moim zdaniem to bez sensu jest skoro najpierw jest vot i gracze wybrali np. de_piranesi a po kilku minutach gry pisze mi ktoś tam że nie zna mapy i chce żeby ją zmienić.
W tedy ja wkraczam ze swoim wypasionym bindem.
Po co jest vot skoro zaraz chcą zmieniać mapę ?
Lepiej nie graj jak ci się nie podoba mapa wybrana przez większość graczy grających na serwerze.

PS. A jak nie znasz mapy to potrenuj na niej z botami. ^^

A.C.A.B.
29-03-2008, 16:05
no exon wkoncu sie postarales i adminow serwa zaczoles opierdalac szkoda ze wczesniej niewpadles na ten posmysl bo ostro przesadzalismy kazdy z adminow czuł sie jakby to serwer był jego na własność bo zna exona i wszystko mu wolno heah elegancko działaj działaj

dla mnie bomba ;d

AmaroW
29-03-2008, 21:52
Albo ja chce urozmaicic gre na innych bniestandardowych mapach typu cbble_deagle to mpwia ze sie nie podoba bo hu**** ej sorka dla mnie hu**** jest granie aztec,dust2,inferno,nuke,kabul non stop to jest dopiero zenada :| jak cos sie nie podoba nie musza grac ,,,

rumcajs
29-03-2008, 22:44
Albo ja chce urozmaicic gre na innych bniestandardowych mapach typu cbble_deagle to mpwia ze sie nie podoba bo hu**** ej sorka dla mnie hu**** jest granie aztec,dust2,inferno,nuke,kabul non stop to jest dopiero zenada :| jak cos sie nie podoba nie musza grac ,,,
powoli zaczyna sie to robic serwer dla adminow nie dla graczy ,to serwer tp a tp sie gra wlasnie te mapy. jesli bys chcial grac wiecej niestandardowych map to bys musial przerobic na 4fun :-P taka moja mala sugestia :-D

AmaroW
30-03-2008, 00:21
Hmmmm nie do konca masz racje bo jestem adminem ok 3 miesiecy i od zawsze sa grywane te mapy a ja gram 9 lat i graj non stop te mapy ; ] raz na lanie sprawdzilem moge bez trudu chodzic po mapach z wylonczonym monitorem i dochodze gdzie chce idzie sie zygac mapami tymi trzeba je urozmaicic grajac prodigy , storm chociaz

Eragon
30-03-2008, 09:02
Hmmmm nie do konca masz racje bo jestem adminem ok 3 miesiecy i od zawsze sa grywane te mapy a ja gram 9 lat i graj non stop te mapy ; ] raz na lanie sprawdzilem moge bez trudu chodzic po mapach z wylonczonym monitorem i dochodze gdzie chce idzie sie zygac mapami tymi trzeba je urozmaicic grajac prodigy , storm chociaz

Dokładnie, tyle że nikt map takich haj de_prodigy, czy de_piranesi - nie ogarnia.. zawsze lamentują, żeby zmienić te dzieła szatana, dla nich te mapy to czarna magia.. ;/ i jak tu grać jak tacy wbijają wtedy na serva i płaczą cały czas żeby mape zmienić..