PDA

Zobacz pełną wersję : SiLeNtt~ Ban/ hmmm

SiLeNtt
28-03-2008, 18:14
Witam serdecznie serfowałem po stronach www zobaczyłem
fajny serwer mowie zajdę i pogra pograłem na de_cbble i bylo ok
a nagle dano mapę de_dust2 po mojej akcji admin jakis Falco czy
coś w tym stylu zbanowal mnie za to ze zabiłem kolesia na B
przez ścianę ale przed tym ładnie mnie ze slapował nom nie dał
mi dojść do słowa dlatego zapraszam tego gracza na ESL zagrać

www.esl.pol /mój profil esl (http://www.esl.eu/pl/player/2308402/)
Oczywiście czekam na wyzwanie jeżeli nie dostane wyzwania to
dla mnie ten gracz nie powinien posiadać Admina iż nie potrafi
sprawdzać ludzi tylko nadużywa władze Admina i banuje
bo tak mu się podoba i on twierdzi ze ja mam wh a jednak prawda
jest taka pierw miej dowody a potem oceniaj.

Podam oczywiscie jeszcze swoje steam id dla tego
gracza by mial moje steam id i mógł zagrać na steam
jeżeli nie spełniasz moich wymogów proszę o zdjęcie bana
oraz głównych administratorów o solidne ukaranie tego o to
nie ogarniętego człowiek iż daje zły przykład innym graczom.

SiLeNtt~ Steam ID STEAM_0:1:14303008
Strona Klanowa: Zapraszam do sciągniecia HLTv z meczy. (http://www.aDfinem.ath.cx/~cs16)

PS. z uszanowaniem SiLeNtt~

Falcon
28-03-2008, 19:09

Obserwowałem twoją grę przez parę rund i ewidentnie wydawała mi się podejrzana. Twoją grę obserwowali również inni gracze, którzy widzieli jak grasz. Strzelanie nie raz przez bramę w murek i zabijanie kilku graczy. Akcja przy strzelaniu na B i zabiciu gracza na bomb side utwierdziła mnie w przekonaniu iż masz wh. Po tym wszystkim zeslapowałem gracza i dałem bana.

Przecież nie będę pytał Cię czy masz wh, czy nie, bo odpowiedz zawsze jest jedna.

To jest dla mnie kompletną głupotą. "Jeżeli nie dostane wyzwania, to dla mnie ten gracz nie powinien posiadać admina", ale nie będę tego dalej komentował.
Zadaniem admina jest wychwytywanie podejrzanych zachowań i reagowanie na uwagi graczy, których było dość sporo na Twój temat.

Strona Klanowa: Zapraszam do sciągniecia HLTv z meczy. (http://www.aDfinem.ath.cx/~cs16)

Jeśli nie miałeś WH, a grasz tak dobrze, to oczywiście ban będzie zdjęty jeśli podasz IP, ale nieie będę za takie sprawy przepraszał, gdyż myślę że wykonuję dobrze swoje zadanie, a sam musisz przyznać że miałeś sporo podejrzanych akcji.

Jeden z graczy miał nagrać demko z Twojej gry, które by pokazywały to wszystko co ja widziałem. Nie wiem czy to zrobił. Nie wnikam, ale myślę że paru innych adminów również by uważało że Twoje zachowania były dziwne.

Co do ukarania mnie, to exon zrobi co uważa za stosowne. A Twoje komentarze do tej sprawy są zbędne. Pomyłki zawsze się zdarzają i nie koniecznie trzeba za nie pokutować.

Procek
28-03-2008, 19:17
Byłem pod innym nickiem I widzialem ze koles gdzies wali jak wh kilka rund patrzylem
i przesada... ale dobrze ze go zbanowal falcon ;-) :*:*:* Za To PLUSIK

LazLo
28-03-2008, 19:43

Obserwowałem twoją grę przez parę rund i ewidentnie wydawała mi się podejrzana. Twoją grę obserwowali również inni gracze, którzy widzieli jak grasz. Strzelanie nie raz przez bramę w murek i zabijanie kilku graczy. Akcja przy strzelaniu na B i zabiciu gracza na bomb side utwierdziła mnie w przekonaniu iż masz wh. Po tym wszystkim zeslapowałem gracza i dałem bana.

Przecież nie będę pytał Cię czy masz wh, czy nie, bo odpowiedz zawsze jest jedna.

To jest dla mnie kompletną głupotą. "Jeżeli nie dostane wyzwania, to dla mnie ten gracz nie powinien posiadać admina", ale nie będę tego dalej komentował.
Zadaniem admina jest wychwytywanie podejrzanych zachowań i reagowanie na uwagi graczy, których było dość sporo na Twój temat.

Jeśli nie miałeś WH, a grasz tak dobrze, to oczywiście ban będzie zdjęty jeśli podasz IP, ale nieie będę za takie sprawy przepraszał, gdyż myślę że wykonuję dobrze swoje zadanie, a sam musisz przyznać że miałeś sporo podejrzanych akcji.

Jeden z graczy miał nagrać demko z Twojej gry, które by pokazywały to wszystko co ja widziałem. Nie wiem czy to zrobił. Nie wnikam, ale myślę że paru innych adminów również by uważało że Twoje zachowania były dziwne.

Co do ukarania mnie, to exon zrobi co uważa za stosowne. A Twoje komentarze do tej sprawy są zbędne. Pomyłki zawsze się zdarzają i nie koniecznie trzeba za nie pokutować.

Słuchaj ja miałem kumpla, co na poczatku kupywac amunicji 30/90 i zostawało mu 10-20 naboi na poczatku rundy.. on cały czas skanował i często zabijał przez ściany.. Moim zdanie m nie słusznie go banowałeś..

Falcon
28-03-2008, 19:47
Tyle że on skanował z AWP. Strzelał przez ściane zmieniając pozycję. Za bodajże 3 strzałem zabił gościa. Raczej wydawało mi się niemożliwym tak dokładne trafienie mając do dyspozycji dość spory kawał ściany do strzelania.
Tak samo strzelanie w murek na gali przez bramę. Widziałem nawet takie sytuacje, gdzie w ostatniej chwili korygował strzał i head trafiał. Może on ma tyle szczęścia.. nie wiem.
Zrobiłem co uważałem za stosowne i dalej nie będę tego komentował.

baku
28-03-2008, 19:58
Nie chce się wtrącać ale na serwie CS-Portal.net nie da się nagrać nikomu demka bo od razu KICK.

Raz miałem na oku kolesia, mówiłem adminowi(Bam'owi) nie KICKUJ mnie bo chce nagrać demko, po chwili KICK !:-)
Ale na szczęście RuFuS dał mu bana :-P

Falcon
28-03-2008, 20:01
Nie chce się wtrącać ale na serwie CS-Portal.net nie da się nagrać nikomu demka bo od razu KICK.

Raz miałem na oku kolesia, mówiłem adminowi(Bam'owi) nie KICKUJ mnie bo chce nagrać demko, po chwili KICK !:-)
Ale na szczęście RuFuS dał mu bana :-P
Hehe być może i tak jest. Ale ja zawsze obserwuję gracza zanim zbanuję. Chcę być pewny tego co robie. Hedi może to potwierdzić, bo z nim wtedy siedziałem na SPEC przez te pare rund.

SiLeNtt
28-03-2008, 20:56
Ach panie Falcon_PL zapomniałem panu dodać tego linka proszę
już panu daje moje WH a co do tego ze pan mówił o skanowaniu
na www.esl.pl można kupić dobre słuchawki nom ja nie kupowałem
lecz wygrałem je w lidze 1 on 1 AWP 1 miejsce

A o to link do WallHack hihih :D lol
http://www.youtube.com/results?search_query=Wallbanged&search_type=
proszę oglądać wszystkie filmiki.

PS. pozdrawiam a to moje ip.
Adres IP maszyny na jakiej grałem: 89.229.212.219 :o

Eragon
28-03-2008, 21:18

PS. pozdrawiam a to moje ip.
Adres IP maszyny na jakiej grałem: 89.229.212.219 :o

Irytują mnie takie pionki, myślą że są panami świata, ja go nie mam zamiaru odbanowywać. Możesz mnie wyzywać 1 on 1, szkoda mi na to czasu, nie grywam całymi dniami żeby dobrze grać, gram mało i 4fun, jak prawie wszyscy na tym forum.

Falcon
28-03-2008, 21:33

Cóż.. Słuchawki nie pomogą przy strzelaniu przez murek który jest naprzeciwko Ciebie.

Nie wiem na co mi podajesz te filmiki.

Irytują mnie takie pionki, myślą że są panami świata, ja go nie mam zamiaru odbanowywać. Możesz mnie wyzywać 1 on 1, szkoda mi na to czasu, nie grywam całymi dniami żeby dobrze grać, gram mało i 4fun, jak prawie wszyscy na tym forum.
Ostatnio zauważyłem, że sporo dzieci broni się tekstem "a może 1vs1 ESL?".

Mnie zastanawia co SiLeNtt robi na serwerze nonsteamowym. Ma steama, jest jak zauważyłem bogiem w CS (gra w ESL, wygrał ligę AWP). Jeśli jesteś tak dobry i wiesz, że zazwyczaj na serwerach nonsteam jest niższy poziom gry niż na serwerach steamowych, to po co tu grasz? Po to żeby oskarżali Cię o czity? Czy po to by dowartościować swoje ego wygraną ze słabszymi ?

SiLeNtt
28-03-2008, 22:35
Nie gram bo porostu lubi pogrywać na wszystkich serwerach
i mi nie będziesz mówił gdzie mam grać co do tego esl to jak chcesz
możemy zagrać przekonasz się, A te filmiki co ci dałem to mają jakiś cel
widzę że twój iloraz inteligencji nie sięga temu by domyślić się po co
są dobre słuchawki z wyostrzonym dźwiękiem "Razer" nom widać
takie dzieci jak ty mają tylko admina i biegają po serwerach
i dają bany na prawo i lewo słuchaj tracę czas na uczeniu ciebie
prostych zasad Administracyjnych oraz fabuły counter-Strike 1.6
jak pojmiesz tajniki gry oraz będziesz posiadał dobry sprzęt to
zrozumiesz wiele rzeczy bo jak na razie zaskakujesz mnie swoją głupotą?

Eragon jak twierdzisz że możemy zagrać to ja nie pogardzę
tom propozycja jak jesteś chętny na meczyk zapraszam :D bo nie
lubię ludzi dużo gadających, piszących a w duszy bojących się
tych meczy iż nie ukazują że mieli do czynienia z www.esl.eu a
co do czego nie wiedzą co to jest (aeq) a chcą grac meczyki.

Eragon
28-03-2008, 23:02
możemy zagrać przekonasz się, A te filmiki co ci dałem to mają jakiś cel

Eragon jak twierdzisz że możemy zagrać to ja nie pogardzę
tom propozycja jak jesteś chętny na meczyk zapraszam :D bo nie

Wpierw napisz to bez błędu, potem pogadamy, bez obrazy, nazywasz Falcona dzieckiem, to Ci mówię patrz na siebie. Jak dla mnie to Ty zachowujesz się jak dziecko, myślisz, że jak grasz w cs'a z 5 lat, a inni 3 miechy, to jesteś pr0, nie grywam z takimi ludźmi. Co Do ESl slędzę na bieżąco informacje, ESL to mogę zagrać na Ciebie w warcrafta, CS to nie moja dziedzina, więc pozdro, z tego co widze uważasz się za tzw. członka wyższej rasy, pozdro. IMO - robisz z siebie pajaca.. ;]

[ Dodano: 2008-03-28, 23:04 ]

Napisałem wyraźnie że nie będe grać bo i tak przegram, Twoje IQ jest tak niskie że nie możesz tego pojąć? poczytaj ksiażki, dokształć się, to może nie będziesz musial każdego posta dawać do worda żeby Ci błędy poprawiał..

A te filmiki co ci dałem to mają jakiś cel
i dają bany na prawo i lewo słuchaj tracę

I co chcesz teraz udowodnić? że masz słuchawki za 300zł? pewnie matka/ojciec kupiła, więc daruj sobie.. Nie zaimponujesz mi tymi swoimi linkami, turniejami itd. Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Możesz nawet grać w MyM, ludzi takich jak Ty nie da sie szacunkiem obdarzyć.

P.S. napisałes że nie będziesz wprowadzał Falcona w tajniki fabuły CS, od kiedy CS ma fabułe? :) eehh... Dokształć się.. ;]

Falcon
28-03-2008, 23:20
możemy zagrać przekonasz się.
Ja Ci tylko mówie, że jak już jesteś bogiem, to spodziewaj się tego, że na serwerach nonsteamowych mogą Cie ludzie podejrzewać o cheaty.

"Co do tedo esl..." ja już się wypowiedziałem.

A te filmiki co ci dałem to mają jakiś cel

Może i Twój światły umysł odbiera jakieś ponadwymiarowe fale i nadaje na takich, które nie są rozpoznawalne dla innych ludzi.
Ja widziałem wiele takich filmików. Co nie znaczy, że jak zobacze kogoś kto zabija przez ścianę, to powiem "O! On napewno widział ten filmik i wie jak to robić! Napewno nie ma WH.. on jest poprostu pr0..."

Tutaj się kolego zagalopowałeś. Obrażaniem innych ludzi nic nie zdziałasz. A właściwie, to pogarszasz swoją sytuację. Pominę to, że nazwałeś mnie dzieckiem, bo widać że nie potrafisz odróżnić oczytanego i wykształconego człowieka od zwykłego trolla internetowego. Być może Twoje IQ jest za niskie by to zauważyć ^^
Nie obchodzi mnie to, czy masz super sprzęt i słyszysz każde pierdnięcie terro na respie i z dokładnością co do milimetra możesz zabić gracza ze swojego respa.
Zasady adminowania są proste. Admin ma prawo zbanować jakiegoś gracza, jeśli uważa, że tamten używa nieczystych metod. Po to są admini, by pilnować porządku. Powiesz mi może, że miałem wysłuchać Cie po zabiciu tego gostka na B.
Powiedziałbyś mi, że grasz w ESL, że wygrałeś lige AWP i że jeteś Bogiem. Cóż.. każdy może mi wcisnąć taki kit na serwerze. Od tego jest forum, by po banie ubiegać się swoich praw, jeśli naprawdę nie miałeś czitów.
Może i bym Ci zdjął bana osobiście, ale po tym co napisałeś, oraz po tym że mnie obrażasz tutaj, ja nie kiwnę palcem by bana zdjąć. Sprawą zajmie się Exon gdy znajdzie na to czas.

loreN
28-03-2008, 23:37
Słuchaj ziomus Falcon to tez człowiek i moze sie pomylic co wątpie w to bo dla mnie jest dobrym i bardzo fajnym adminem...

Z SzACuNeCzKiEm RaPMeN

SiLeNtt
28-03-2008, 23:39
Eragon dla mnie to ty jesteś dziecko a twoje IQ jest żałosne
więc nie ma o czym pisać poczekam na reakcje głównego admina
bo z pachołkami nie mam zamiaru gadać i po 2 mi rodzice
nie fundują nic iż od paru lat z nimi nie mieszkam pajacu :/ bez szkoły :hihi:

Eragon
28-03-2008, 23:44
Eragon dla mnie to ty jesteś dziecko a twoje IQ jest żałosne
więc nie ma o czym pisać poczekam na reakcje głównego admina
bo z pachołkami nie mam zamiaru gadać i po 2 mi rodzice
nie fundują nic iż od paru lat z nimi nie mieszkam pajacu :/ bez szkoły :hihi:

I tutaj pokazujesz, że mimo iż jesteś starszy odemnie o jakieś 10 lat, to wcale nie przewyższasz mnie IQ. Ja nie obrażam Cię w taki sposób. Najpierw wejdz w google, wpisz sobie słownik języka polskiego, i przeczytaj chociaż trochę tych haseł, a pogadamy.

To że nie potrafisz napisać poprawnej riposty to nie mój problem, jeżeli masz coś do powiedzenia to zapraszam, pisz do mnie na gg. A nie tu, na forum. A bez szkoły to Ty jesteś, zrób sobie wyższe wykształcenie, i to nie jakiś byle jaki kierunek. Bo teraz to mi sie zdaje, że piszesz z Angli, bo Cie starzy nie chcieli już utrzymywać, i kazali Ci iść do roboty - więc nie pouczaj mnie, może i jesteś starszy, ale niekoniecznie mądrzejszy. ;]

Bam
28-03-2008, 23:56
Ja powiem tak:

To jest serwer non steam więc po co gracz steam się pcha na niego ?
jesteś pro ? to graj na serwerach steam a jak bicie non steamowców cię cieszy to jesteś botem.. Taka jest przykra prawda że ci co się tak jarają steam że mają przychodzą na serwery non steam żeby pokazać jacy oni to nie są pro. Mogę się założyć że na porządnym serwerze steam zamykasz tabelę :)

Haszcz
08-04-2008, 10:23
Wygrale sluchawki W Esl xD Nice ;] Ja za Rok na 1 Miejscu w Lidze ;P Dostalem xD Sluchawki , Myszke ;] i Steama Source ;] Synku xD

Mariosz
08-04-2008, 11:44
Powiec ci tak Silentt, nie ma sensu kłótnia... taka prawda że prawie każdy steam jest od wh wyzywany ; ) Ale jeśli wejdzie jakiś no steam i zacznie po ścianach ciorać i bić przez sufit to jak dasz bana to wtedy płacz i lament. Także najlepiej pójść sobie na jakieś serwery z VAC, tam Cię nikt nie oskarży ; ]

loreN
08-04-2008, 13:35
Duzo osób lubi skanowac...
Ja raz tak 3 banki walnolem :D

Wujek_Zdzisiu
15-04-2008, 11:32
SiLeNtt --> student ?? to ja współczuję innym osobom którym przyszło z Tobą studiować, jak dla mnie jesteś totalnie zacofanym niedowartościowanym studentem z umysłem 14-latka (bez obrazy dla innych 14-latków ;)) ... odejdź czasem od CS'a, wyjrzyj przez okno, tam zarzyna się real, CS to nie całe życie ... skryłeś się w świecie CS'a przelewając na niego całe swoje emocje więc teraz ciężko nawet nawiązać z Tobą kontaktu ...

powtarzasz się w każdym poście, zapraszasz ludzi do 1&1, a co to ma niby dowieść ?? że jesteś lepszy ?? pewnie jesteś, no i ??

kolejna sprawa: piszesz do kogoś publicznie, pisz Ty, nie ty ... ja nawet do najlepszych kolegów nie piszę przez ty bo to świadczy o kompletnym braku kultury osobistej a przede wszystkim szacunku do drugiej osoby, a bez tego nie ma nawet co mówić o jakiejś wspólnej egzystencji w większym gronie osób ... to że większość osób tutaj jest młodsza od Ciebie nie znaczy że starszych nie ma, a inna sprawa --> szacunek należy się każdemu, nikt tutaj nie wystartował do Ciebie z wyzwiskami, jesteś tutaj gościem, dostosuj się ...

wyzywasz osoby od pajaców ?? kim jesteś by kierować do Nich takie słowa ?? bogiem cs'a, może, ale to nie daje Ci takich uprawnień ... Eragon bez szkoły ?? pewnie tak, skoro jest młodszy od Ciebie to znaczy że się jeszcze uczy, a mimo to prezentuje sobą duży wyższy poziom od Ciebie, chyba coś tu nie gra ... jednak kultura osobista i ogłada w towarzystwie przychodzą z wiekiem (bez obrazy Eragon) ...

na zakończenie, żeby nie było że będę pisać tylko ładnymi słówkami które i tak olejszej zwrócę się w sposób ostrzejszy:

w dupie mam ja jak i każda osoba tutaj gdzie wygrałeś słuchawki, w dupie mam czy jesteś studentem czy pracujesz przy robotach drogowych, w dupie mam czy mieszkasz z rodzicami czy sam sobie jesteś panem w jakichś czterech ścianach (chociaż tutaj trochę szkoda że nie mieszkasz z rodzicami, może wbili by Ci do głowy trochę więcej --> Twoje IQ jak sądzę do średniej krajowej nie dobija, no chyba że jest jakiś przelicznik dla osób grających w cs'a --> nawet by się przydał bo czytając Twoje wypowiedzi stwierdzam iż cs strasznie ogłupia ...), dostałeś bana nie pierwszy nie ostatni raz, sam dostałem wiele razy i jakoś żyję ... przyszedłeś się wyżalić, dowiedzieć się o co chodzi ?? to się dowiedziałeś ... ale jeśli szukałeś miejsca gdzie możesz obrażać ludzi kreując swoją osobą na wybitnie inteligentną i wszechwiedzącą, robiąc z siebie boga, to niestety źle trafiłeś ... masz pecha bo są jeszcze osoby takie jak ja które wku_rwia niemiłosierne zacofanie kogoś takiego jak Ty i sprawia mi to wielką satysfakcję mieszając takie osoby z błotem i wskazujące im miejsce w szeregu ...

dobra, trochę się pogubiłem a nie chce się powtarzać dlatego teraz krótko podsumuję moją wypowiedź: wyżaliłeś się ?? nice, a teraz idź gdzieś między ludzi, porozmawiać, popatrzeć, bo niestety umiejętność egzystencji w grupie społecznej w Twoim przypadku sięga dnia ...

pozdrawiam, No Swe@r