Zobacz pełną wersję : Zmazi i jego miotający się celownik !
Wczoraj koło godziny 22-23 wszedł sobie pr0 hajter zmazi któy strzelał banie w locie, w biegu, i patrząc sięw Ziemie, czułem się zaskoczony że potrafi tak czysto zabijać, wchodze w speca a tu zmazi ma aima !
Oto dowód:
1 demko:
http://www.sendspace.pl/file/reBHFORg/
2 demko:
http://www.sendspace.pl/file/jHofIZCr/
I coś ode mnie:
Jesteś zmazi mały gówniarzem myślącym że wszystko ci ujdzie na sucho ?! PERNAMENTNY DLA NIEGO!
[/quote]
Te 1 demko nic nie pokazuje tylko że mu sie celownik rusza ...Też tak mogę.
Ja się dziwie że on na aim'ie takich ban dobrych nie dawał .... Rozumiem początkujący dopiero zaczyna :-D
Zobacz sobie na duscie na gali jak z dolu strzelal po galeri idealnie mu celownik namierzałsie...
a na clan_miluu jak patrzy się w ziemie i nagle bania... potem wybieglo mu wiecej osob i juz mu aim nie nadązył...
nagrasz demo, zobaczysz jak zabija, strzela banie itp. Demko to nie jest wystarczający dowód na to aby zdemaskować czitera
ahahha a co mam może się dowiedzieć jakiego czita używa ? Jesteś niedoświadczony i jeszcze nie wiele wiesz na temat haxów... pozdro czekam na odp doświadczonych playerów...
może, ja nie gram na czitach i niewiem
[ Dodano: 2008-03-24, 17:07 ]
najlepiej dać mu bana na forum i jak na serwerze i error załatwiony
RuFuS ale ja nie powiedzialem ze on nie mial haxów...
Ma na 100% widać.
Źle mnie zrozumiałeś ;P
RuFuS ale ja nie powiedzialem ze on nie mial haxów...
Ma na 100% widać.
Źle mnie zrozumiałeś ;P
Inaczej mówiąc nie umiałes napisać tego, co chciales przekazać, więc nie zwalaj na RuFuS'a.. to nie jest jakiś niedorozwój..
A co do Zmaziego.. wiedziałem od początku, już kiedyś kręciłem mu demko, mam je do dzis, wrazie czego moge wrzucić... wtedy nie miałem pewności, bo te akcje nie były takie pewne..
Eragon nie nie, po prostu źle się wyraził ; ) Na pewno nie chciał mnie nazwać niedorozwojem ; ) baku jest wporzo ziomkiem ; ]
A co do zmaziego to ja już nie mam słów do tego bota... jeżeli go można botem nazwać, bo boty próbują się chociaż nauczyć a on odrazu aim i go go go....
Ej sorka ale ja do Rufusa nic nie mam, po za tym ma 15 lat wiec niedorozwojem nie jest :-P
Wiem Wiem, każemu może się coś źle napisać ; ) Ale nie róbmy off -topów, czekam na opinie w sprawie demka...
jeden bot który jest na forum to zmazi xD