Zobacz pełną wersję : I kolejka > Justyna_ns & Remix vs Flash & OcoCho
OcoChodzi
01-02-2007, 19:12
Adres serwera: moj => hamachi
Sędzia: bez
Data godzina rozegrania spotkania:
18:30, 31.01.07
Wszelkie uwagi dotyczące spotkania:
Mielismy troche szczesia i troche wiecej umiejetnosci.
Justyna_ns & Remix 2 vs 25 Flash & OcoChodzi
(12:0 - my ct, 13:2, my terro)
I am what I am
01-02-2007, 19:23
a screeny macie :?: :idea: Wkońcu odbyty mecz i drugi takze się dobył więc jest dobrze-teraz trzeba grać drugą kolejkę...Wdize że dość wysoki wynik padł :twisted:
Flash na twarzy
01-02-2007, 19:25
wreszcie rozegralismy ten mecz. Chyba pierwszy raz mnie dziewczyna zabiła w csie ;-)
edit: niestety niemamy screenow. :-(
myslalem ze kolega zrobi..on myslal tak samo :-P
OcoChodzi
01-02-2007, 19:31
Gadalem przed chwilka z chlopakiem od 2 kolejki i mowi ze nie ma czasu, a jutro to moze... naprawde nie wiem jak nie mozna znalezc nawet 30min w 2 dniach pod rzad, ale coz... poszekamy az on sie odezwie bo wychodzi na to ze ja sie go prosze o zagranie -.-
GoW nie mam screenow, bo nie mam takiego guziczka na klawiturce, jak rownierz programu nie bylo czasu sciagnac. Jesli przeciwnicy beda mieli jakies obiekcje co do wyniku to zamieszcze demka.
Flash, może i pierwszy raz ale nie ostatni Cię dziewczyna zabiła.. :-P
No gratulacje wyniku dosyć wysoki.. :-) Ale gratulacje też dla Justyny_ns & Remix'a bo to jedyna para w turnieju że w team'e jest dziewczyna.. :-) ;-)
Jak mozecie grac bez siendziego i jeszcze screnow nie zrobic lol
Ściema, a po co screeny robić.
Ps. W Prawie każdym słowie które napisałeś był błąd.
OcoChodzi
01-02-2007, 20:52
Chlopcze, po co screeny jak demko pokazuje wynik? Moge je udostepnic jesli przeciwnicy beda mieli jakies watpliwosci. A sedzia... sedzia ma 4 zawodnikow do ogladania i nie bylby lepszy ode mnie, lub Flasha w wykryciu ze ktos ma wh, lub aima. A jeslibysmy mieli takie podejrzenia to ogladnelibysmy ich demka, o zrobienie ktorych poprosilem przed meczem. Cos jeszcze ;p?
miazga12
01-02-2007, 22:32
no jak oni nie mieli zastrzeżeń to flash i ocochodzi byli czyści :mrgreen:
Flash na twarzy
01-02-2007, 22:32
screeny ladnie wygladaja..
nast razem zrobie, przynajmniej jeden zeby nie bylo
Bravo za rozegranie mczeu!. Bo wynik jedno strony