Zobacz pełn± wersję : Mamy klan...
witam :-) To chciałbym sie dowiedzieć od władz kto należy do klanu BT :?: Czy wogule powstał?? ile graczy ma obejmowac :?: heh ;-)
I am what I am
26-12-2006, 10:54
hehe :mrgreen: więć tak klan powstał z dniem narady :-P Nasz squad To ja, ty, Tygrys i oczywi¶cie Ex0n :-D Nie wiadomo jak potocz± się losy Michała(kwestia tego czy się zdecycyduju) i CJ ( te lagi :lol: ). Ale te 4 osoby już s±. To wszystko pojawi się w dziale "SQUAD". No a powstał z dniem narady chyba 8-) Tak więc przy nicku piszcie [BT] albo cał± nazwę: trza to ustalić. Aha a co do ilo¶ci to tak 4-5 osób styknie bo jak co¶ to gra się po 5 często.
aha :-) a nie lepiej np mieć 6-7 osub :?: bo moze być taka sytułacja że kto¶ nie bedze mugł algo go nie beze i bedziemy w osłabieniu ;-) to może przydałby się zapasowy gracz :-P
Michale nie jest pewny.. Proponuje aby¶ Dragon załatwił "Devila,Morderce,Proboszcza To jedna osoba :-D Wiesz o Kogo chodzi..:) A Zar±bi¶cie wymiata! Przyda się tym bardziej że nie mamy nawet tych 5osób..
I am what I am
26-12-2006, 12:04
Zapasowy dobra sprawa. Tylko żeby nie było czego¶ takiego np że się będzie rzucał że pierwszy skład jest zajęty.
powiedziałem mu i sie zgodził zarase sie powinien zarejestrować :mrgreen: no to 5 już bedzie teraz niech kto¶ znajdzie sł±by klan u jaki¶ małyt sparing by sie przydał :-P
I am what I am
26-12-2006, 12:59
no no namiary na A.S trzeba znaleĽć, pewnie sam widziales takie cos jak Arnnold stasy 2-8 czy Zacheusz, chyba troche lepiej nmiz ten poprzedni. Albo sprobuje poszukac tego drugiego i jazda :mrgreen:
Gregor18
30-12-2006, 00:17
wlasnie lepiej wiecej graczy:):) bo ja nie zawsze bede mogl dac rade ale jak cos to was wspiore:):):)