Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Radze przeczytac

A.C.A.B.
20-03-2008, 23:00
Do wszystkich graczy ktorzy graja na cs-portal

Za bezmyslne granie strzelanie do swoich zucanie swoim granatow pod nogi bedzie odpowiednio traktowane banem na 60 minut.Bo to juz przekracza ludzkie pojecie co runde dzieci leca po fragi i niezastanawiaja sie czy ktos jest kolo niego wazne zeby on zabil lecisz pierwszy to ci co sa zatoba zucaja ci granata pod nogi i zostaje ci 60 hp nastepny zeby bylo zabawniej zuci ci flesza bo jestes pr0 i jak masz 60 hp to jeszcze kogos mozesz zabic jak juz masz te 60 hp i flesza na oczach to kolejny pr0 gamer z twojej druzyny odpowiednio do ciebie strzeli tak zeby zostalo ci 40-30 hp wtedy mozesz juz smialo grac bo raczej juz cie nikt nie zabije....

Ludzie patrzcie na radar bo to podstawa....

PS: Za kampienie tez bedzie nagroda w systemie ban na 30 minut :] bo jak jest mapa de_dust to terro zamiast atakować to poczatek rundy a terro sie juz kryje na swoim respie..

DOSC TEGO ;)

rumcajs
23-03-2008, 08:41
moim zdaniem skoro wprowadzasz bana za kampienie to tez powinienes wprowadzic bana za rasz :-) bo to druga opcja gry inaczej sie juz nie da grac.... i jak juz tak bedzie to kazdy bana bedzie dostawal bo jedni beda raszowac a drudzy kampic i zawsze tak bylo wiec twoje nowe zasady sa nie przemyslane chyba ze zamierzasz sam grac na serwie :-D
a jesli chodzi o bezmyslne granie to masz 100 %-owa racje !!! takie cos powinno istniec od zawsze :|

A.C.A.B.
23-03-2008, 08:59
jest juz zainstalowany anty rasz wiec raszu nie bedzie przez 60 sekund :] a ludzie dalej kampiagraja bezmyslnie ;]

Mariosz
23-03-2008, 09:45
dzisiaj jak wrócę to poszukam pluginu, który banuje za kampe ; ) Pozdro...

ex0n
23-03-2008, 13:04
ehh no bez jaj.. Ban za kampienie? Nie przesadzajcie już.. Każdy ma swój styl gry.. Ale Rufus nie ubieraj serwer w każdy plugin jak choinkę w bombki.. :]

Bez przesady.. ;-)

ps; jest plugin co zabiera po kilka hp jak ktoś kampi długo w jednym miejscu.. ale jak dla mnei jest on zbyteczny! ;-)

loreN
23-03-2008, 13:25
Moze by dac takei cos ze odlicza to sie zwało chyba campmeter czy cos takiego i jak przekroczy sie iles tam to slapuje po 5 hp np...

Mariosz
23-03-2008, 15:17
ex0n w porównaniu z serwerm który był jeszcze 3 dni temu to na tym obecnym jest 3/4 mniej pluginów niż na tamtym ; )

A co do kampienia, to co mamy zrobić np jak CT rozbraja pake a tero sobie kampi na dachu ? slay ? ban ? :>

AmaroW
23-03-2008, 16:28
slap ; p ?

Mariosz
23-03-2008, 16:32
no jak slapuje to koleś wraca spowrotem ; DDDD

loreN
23-03-2008, 16:34
Rufus tu cos znalazłem dotyczacze kmpienia...

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=156560
Moze sie przyda ^^
Pzd...

Warmi
23-03-2008, 16:39
jest taki ze jak kampisz to z dolu pisze kamp meter i procenty, jak dojdzie do 100% to gość zasypia i nie widzisz ekranu

A.C.A.B.
23-03-2008, 17:05
zle to napisalem mozna kampic czemu nie ale jak typ przez 3 rundy na dust kampi na respie to chyba lekka przesada dobra nie wazne serwer jest juz i tak lpeszy ;d ;]

:what:

Bam
23-03-2008, 18:18
kamp meter to taki shit że się nie da grać... nawet tego nie wrzucajcie

loreN
23-03-2008, 18:46
A od czgo sa Admini ?? ^^
Szkoda ze niemam adma...
Niedawno rano kolo z speedchackiem latal i all z noza jechał ;/
Moim zdaniem jest troche mało admów ;/

Bam
23-03-2008, 18:50
mówisz tak bo chcesz mieć

baku
23-03-2008, 18:52
RaPMeN,

http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=1204 zobacz a po za tym rekrutacja wstrzymana :]

Mariosz
23-03-2008, 18:58
RaPMeN mało adminów ? ehaheah no nie rozśmieszja mnie... jest 19 adminów i zawsze ktoś jest, a jak nie ma to pisz na GG, Bam tego pluginu nie wrzuce... też uważam że jest daremny ; ]

rumcajs
24-03-2008, 02:37

Za bezmyslne granie strzelanie do swoich zucanie swoim granatow pod nogi bedzie odpowiednio traktowane banem na 60 minut.Bo to juz przekracza ludzkie pojecie co runde dzieci leca po fragi i niezastanawiaja sie czy ktos jest kolo niego wazne zeby on zabil lecisz pierwszy to ci co sa zatoba zucaja ci granata pod nogi i zostaje ci 60 hp nastepny zeby bylo zabawniej zuci ci flesza bo jestes pr0 i jak masz 60 hp to jeszcze kogos mozesz zabic jak juz masz te 60 hp i flesza na oczach to kolejny pr0 gamer z twojej druzyny odpowiednio do ciebie strzeli tak zeby zostalo ci 40-30 hp wtedy mozesz juz smialo grac bo raczej juz cie nikt nie zabije....
http://www3.speedyshare.com/data/872932521/9937541/69937187/ANDRI%20NOOB.bmp
z kad wy takiego admina wytrzasneliscie !? puzniej sie dziwicie ze do was dzieci strzelaja .. jak sie napatrza jak admin gra to puzniej chca byc takie same :) nie widzialem zeby andri dostal bana na 60 min !!! ciekawe kto mu go da ...

Eragon
24-03-2008, 09:35

Obrazek (http://www3.speedyshare.com/data/872932521/9937541/69937187/ANDRI%20NOOB.bmp)
z kad wy takiego admina wytrzasneliscie !? puzniej sie dziwicie ze do was dzieci strzelaja .. jak sie napatrza jak admin gra to puzniej chca byc takie same :) nie widzialem zeby andri dostal bana na 60 min !!! ciekawe kto mu go da ...

Napewno nie Ty.. admini są jacy są, nowych już nie będzie.. więc jeżeli masz chrapke to możesz o tym zapomnieć.. 19 adminów to i tak zadużo zdecydowanie, pozatym ACAB ma rację, połowe HP zabierają ludzie z własnego team'u.

loreN
24-03-2008, 10:59
Ale czesto niema admów...
Moze graja pod innym nickiem jak o ile sie nie myle Rufus-- Srututututu xD Czy cos takiego
A bam niekoniecznie chce miec admina choc przedałbysie...

Mariosz
24-03-2008, 12:05
nie będziesz miał... zbyt głupio zachowuejsz się na serwie... a poza tym jest 19 amdinów i zawsze ktoś jest... i skońćz mówić że nie ma bo nei masz racji...

rumcajs
24-03-2008, 19:13
Napewno nie Ty.. admini są jacy są, nowych już nie będzie.. więc jeżeli masz chrapke to możesz o tym zapomnieć.. 19 adminów to i tak zadużo zdecydowanie, pozatym ACAB ma rację, połowe HP zabierają ludzie z własnego team'u.
ja nie zrobilem tego po to zeby miec adma tylko zeby zapobiedz takiej grze jak andrii bo chyba nikt nie lubi jak sie go zabija !!! jak by wtedy go ktos zabil to by plakal i dal bana a on sobie moze bez zadnych konsekwecji zabijac i robic co chce na serwie jak by byl jego wlascicielem .. z tego co wiem to admin jest po to zeby uprzyjemniac gre na serwie i dawc przyklad innym nowym graczom .. jestezli andri dla was jest wzorem do nasladownia i uwazacie ze admini wszyscy sa odpowiedzialni to jestescie w grubym bledzie i wydaje mi sie ze kazda normalna osoba by mnie poparla . jezeli nic z tym nie zrobicie to wasze wypowiedzi na temat banow sa sprzeczne z waszym czynami .

Andri99
24-03-2008, 19:26
Jaki kre.... Zaden ban jakiego dalem nie był za to ze mnie ktos zabił . Nigdy takiego bana nei dałem ze mnei ktos zabił. Jesli zazdroscisz ze ktos ma adma a ty nie to towja sprawa. Nie rozdaje banow za free , bo mi sie nie podoba twoj nick czy twoja buzia.

[shadow=red:fdba7af1fe]Tyle z mojej storny. Pozdro all.[/shadow:fdba7af1fe]

Falcon
24-03-2008, 19:42
Ja nigdy nie widziałem, żeby Andri dawał bany za free. Jest kompetentym adminem, więc nie wiem w czym problem.

ZeN00
24-03-2008, 19:52
zgadzam sie z Falconem ze Andri99 kompetentnym adminem nie widziałem nigdy żeby dawał bany za FREE.

Mariosz
24-03-2008, 20:15
Jaki kre.... Zaden ban jakiego dalem nie był za to ze mnie ktos zabił . Nigdy takiego bana nei dałem ze mnei ktos zabił. Jesli zazdroscisz ze ktos ma adma a ty nie to towja sprawa. Nie rozdaje banow za free , bo mi sie nie podoba twoj nick czy twoja buzia.

Andri a chcesz sięzałożyć że dałeś? kiedyś miałem nick MARS*, chcialem zobaczyc co tam slychac i zeby mnie nie rozpoznano stzrelilem w ciebie przypadkie na nuke na pochylni, zaczales mnie wulgarnie wyzywac ; ] i BAN, nie robiłem afery bo nick inny miałem,

Przedwczoraj nie wiedziałeś jeszcze że srutututu! to ja i kiedy mnie zablokowałeś powiedziałem żebyś mnie nie blokował a ty do mnie czy chce się pożegnać, powiedziałem że tak a tu Cię wzięło zdziwienie że mam adma ; )

Więc raczej dajesz bany za free, pzodrawiam ; ]

Eragon
24-03-2008, 20:21

Andri a chcesz sięzałożyć że dałeś? kiedyś miałem nick MARS*, chcialem zobaczyc co tam slychac i zeby mnie nie rozpoznano stzrelilem w ciebie przypadkie na nuke na pochylni, zaczales mnie wulgarnie wyzywac ; ] i BAN, nie robiłem afery bo nick inny miałem,

Przedwczoraj nie wiedziałeś jeszcze że srutututu! to ja i kiedy mnie zablokowałeś powiedziałem żebyś mnie nie blokował a ty do mnie czy chce się pożegnać, powiedziałem że tak a tu Cię wzięło zdziwienie że mam adma ; )

Więc raczej dajesz bany za free, pzodrawiam ; ]

A, i jeszcze jedno, skoro wy macie pełny imunitet.. to wypadałoby go dać wszystkim.. ? ;> xP

Mariosz
24-03-2008, 20:40
A i jeszcze jedno, skoro my mamy inmuniteted to na niego zasłużyliśmy ; ) Zresztą pytaj się ex0na ; ]

Andri99
24-03-2008, 20:56
Nie opisuj mojich banow sam nie jestes lepszy albo a.c.a.b.
ban za free to chyba ty dajesz albo a.c.a.b .

Opis twojego bana ktory uwazaswz ze byl za free:

Sytuacje dobrze akurat pamietam . Rzadko na servie jest nuke . Opis:

Jesli zbieram sobie na awp przez 3 rundy i strzelasz do mnie bezmyslnie i zostawiasz mi 10hp , dotego zaraz stracilem wlasnie przez to. Nie napiszesz sorry niechcaca . Tylk o ryja wydzierasz I wyzywasz admian pod innym nickiem to chyba nie jest ban za freee.

Mariosz
24-03-2008, 22:16
ahahha Andri nie wyzywam adminów pod innym nickiem... a zresztą jeszcze na 100000 % dasz takiego bana i wtedy będzie dowód... kłamiesz w żywe oczy mimo żę są święta...

Andri99
24-03-2008, 22:25
Dla mnei nei ma swiata ja wieze w allaha

rumcajs
24-03-2008, 22:37

[shadow=red:f65675d93b]Tyle z mojej storny. Pozdro all.[/shadow:f65675d93b]
nie wiem jak ci to wytlumaczyc ... ale nie chodzi mi o to czy dajesz bany czy nie tylko ze tobie sie nalezy za twoja postawe na serwerz !!!! za nadmierne zabijanie ludzi ze swojego teamu sa bany i wez mi nie gadaj ze niegdy nie dales bana ze koles zabijal innych ze swojej druzyny bo jak nie dales to oznacza ze jestes kiepskim admem !!! tyle z mojej strony nie mam zamiaru z toba dyskutowac i odpowiadac ci na glupie pytania

Andri99
24-03-2008, 23:08
No własnie za takie cos sie bana daje jak ktos zabija własnych w teamie....

rumcajs
24-03-2008, 23:49
no i wszystko jasne powinienes dostaac bana .... ale znajac zycie nie dostaniesz :-)

Mariosz
25-03-2008, 08:05
Andri99 napisał/a:

no i wszystko jasne powinienes dostaac bana .... ale znajac zycie nie dostaniesz

rumcajs ma racje, skoro banujesz innych za TK, to zbanuj i siebie ; ) pozdro.

loreN
25-03-2008, 09:09
A ty Rufus...
Wbijam na serwer...
A tu srurtututu (Rufus) taki tekst "chcesz bana ?" i naklania zebym powiedział tak...
Oj Rufus niewiem co sie ostatnio z toba dzieje zrobiłes sie troche dziwny...
pzd

Mariosz
25-03-2008, 09:27
A ty Rufus...
Wbijam na serwer...
A tu srurtututu (Rufus) taki tekst "chcesz bana ?" i naklania zebym powiedział tak...
pzd

hahahha ! RaPMeN może powiesz przyczyne tego co powiedziałem ?
A więc tak, za każdym razem jak wejdziesz na serw seplanisz pierdoły do tego mikrofonu to że kupiłeś złą broń, to że popsuł ci ktoś staty, to że masz zły dzień, to samo było wczoraj, wszedłeś na serw i zacząłeś z kimś rozmawiać o pierdołach ! Od tego jest skype ! Na serwerze powinno się mówić info i coś typu siema, Witam,
Wiadomo, czasami jest fajna atmosfera i można sobie bk porobić, ale potem tacy jak Ty zaczynają to wykorzystywać i mówią pierdoły do tego mikrofonu,

A co RaPMeN było 3 dni temu na assaulcie ? Mówiłeś jak zaprzeproszeniem niedorozwinięty do tego mikrofonu, upominałem cie chyba ze 20 razy i w końcu dostałeś bana bo grać się nie dało...

Może zaprzeczysz temu faktowi ?
Skoro macie pretensje że daje bany osobom które nadmiernie używająmikrofonu to będę im od teraz dawał MUTE, a reszta niech się męczy sama, i wszelkie proźby od graczy żebym zbanował danego usera że za dużo mówi będę pószczał mimo uszu i nie reagował...

Pozdrawiam.

Eragon
25-03-2008, 09:59
A i jeszcze jedno, skoro my mamy inmuniteted to na niego zasłużyliśmy ; ) Zresztą pytaj się ex0na ; ]

Bez obrazy, może i zrobiłeś tego amx, ale taki Bam, czy Cava są na forum od początku, więc należy im sie pełny imunitet, nie powiem bo mi też ktoś często daje bany, i mnie to irytuje, że co chwile musze przęłaczać ze steam na nonsteam.. ;/

[ Dodano: 2008-03-25, 10:01 ]

no i wszystko jasne powinienes dostaac bana .... ale znajac zycie nie dostaniesz :-)

Lol.. Rumcajs Twoje IQ również jest powalające, przeczytaj chociaż raz regulamin serva..
Wdg. mnie ten temat nie ma sensu, bo założyłes go dlatego żeby polowe adminów odwołać, i żeby ex0n powołał nowych, np Ciebie... ;] Mi to tam nie wadzi, ale jest nas już 19.. na cholere więcej.

[ Dodano: 2008-03-25, 10:04 ]

A ty Rufus...
Wbijam na serwer...
pzd

hahahha ! RaPMeN może powiesz przyczyne tego co powiedziałem ?
A więc tak, za każdym razem jak wejdziesz na serw seplanisz CENZOR do tego mikrofonu to że kupiłeś złą broń, to że popsuł ci ktoś staty, to że masz zły dzień, to samo było wczoraj, wszedłeś na serw i zacząłeś z kimś rozmawiać o CENZOR ! Od tego jest skype ! Na serwerze powinno się mówić info i coś typu siema, Witam,
Wiadomo, czasami jest fajna atmosfera i można sobie bk porobić, ale potem tacy jak Ty zaczynają to wykorzystywać i mówią CENZOR do tego mikrofonu,

A co RaPMeN było 3 dni temu na assaulcie ? Mówiłeś jak zaprzeproszeniem niedorozwinięty do tego mikrofonu, upominałem cie chyba ze 20 razy i w końcu dostałeś bana bo grać się nie dało...

Może zaprzeczysz temu faktowi ?
Skoro macie pretensje że daje bany osobom które nadmiernie używająmikrofonu to będę im od teraz dawał MUTE, a reszta niech się męczy sama, i wszelkie proźby od graczy żebym zbanował danego usera że za dużo mówi będę pószczał mimo uszu i nie reagował...

Pozdrawiam.

Ale co do tego przypadku to dawaj bany, ale wiesz czasem można sobie pogadać i się troche pośmiać, ale to naprawdę jest irytujące, jak jakieś dziecko/ jakiś dorosły(xP) gada przez ten mikro jakieś bzdety, a i tak go nikt nie słucha..

[ Dodano: 2008-03-25, 10:05 ]

Dla mnei nei ma swiata ja wieze w allaha

Ateizm.. eeh.. ;] Już rok minął Andri? xP

Mariosz
25-03-2008, 10:12
RuFuS napisał/a:

Bez obrazy, może i zrobiłeś tego amx, ale taki Bam, czy Cava są na forum od początku, więc należy im sie pełny imunitet, nie powiem bo mi też ktoś często daje bany, i mnie to irytuje, że co chwile musze przęłaczać ze steam na nonsteam.. ;/

Kurcze źle mnie zrozumiałeś, bądź ja się źle wysłowiłem, nie mówie że Wam się nie należy, tylko że nie mogę dać inmunitetu bez zgody ex0na ; / ja w ogóle zamknę ten temat bo zaczynają się off-topy i kłotnie...

Ale co do tego przypadku to dawaj bany, ale wiesz czasem można sobie pogadać i się troche pośmiać, ale to naprawdę jest irytujące, jak jakieś dziecko/ jakiś dorosły(xP) gada przez ten mikro jakieś bzdety, a i tak go nikt nie słucha..

No to dałem PANU RaPMenowi bana to już się skarży...

Andri99
25-03-2008, 10:13
A co do rumcajsa jeszcze . Wczoraj na servie wyzywał admina, bluznił , wyklinał . Ludzie z teamu .muwia mu zeby nie wyzywał admina i nie przeklinał . A on do nich ze w regulaminie nei jest napisane ze nie wolni przeklinac i wyzywac admina :}

rumcajs
26-03-2008, 21:31
<--| Zasady Serwera [TP] |-->
*Admini maja zawsze racje!*
[BAN]:
4. Uzywanie czitow,
5. Teamkilling & Teamattacking,
6. Reklama innych serwerow.
7. Nadmierne robienie rekonektow
8. Bezmyslna Gra czyt. zucanie he/fb w swoich zabijanie swoich strzelanie do swoich kampienie
****Zyczymy miej gry****

Lol.. Rumcajs Twoje IQ również jest powalające, przeczytaj chociaż raz regulamin serva..
Wdg. mnie ten temat nie ma sensu, bo założyłes go dlatego żeby polowe adminów odwołać, i żeby ex0n powołał nowych, np Ciebie... ;] Mi to tam nie wadzi, ale jest nas już 19.. na cholere więcej.

chcesz mi powiedziec ze nieslusznie oskarzylem andriego ? mi nie zalezy na adminie i masz racje wiecej nie potrzeba admow nawet wydaje mi sie ze o 1 macie za duzo ...

A co do rumcajsa jeszcze . Wczoraj na servie wyzywał admina, bluznił , wyklinał . Ludzie z teamu .muwia mu zeby nie wyzywał admina i nie przeklinał . A on do nich ze w regulaminie nei jest napisane ze nie wolni przeklinac i wyzywac admina :}
troche przekrecone ale admin ma zawsze racje ...

loreN
26-03-2008, 22:02
Radze zamknąc ten temat...
Tylko niepotrzebne kłótnie...

ex0n
28-03-2008, 23:01
nie przypominam sobie żebym wyrażał na to zgodę..!

Co do tej całej chorej sytuacji to nareszcie rozumiem dlaczego każdemu zależy tak bardzo i prosi o immunitet.. Prawda jest taka że nie grywam ostatnio i nie przebywam na serwerze.. Ale z tego co widzę i informacji które dostają to zauważyłem że niektórzy się zbyt pewnie poczuli..! Czy Banowanie wam sprawia tak wielką przyjemność..? Niektórzy zapomnieli chyba dlaczego dostali admina.. używają go tylko do własnych gierek wywyższania się.. sam nie wiem jak to nazwać.. dla mnie to kompletna głupota.. A totalną głupotą i MEGAdebilizmem jest banowanie się adminów nawzajem..! Normalnie szczyt głupoty..! Ludzie zastanówcie się co wy tutaj w ogóle robicie? Mi nieraz ręce opadają jak czytam te głupie zaczepki idiotyczne prowokacje by banować.. Coś mi nie pasuje Ban i sprawa wyjaśniona..!! Już mi zaczyna brakować cierpliwości.. A paradoksem jest to ze często osoby pokrzywdzone gdy się bardziej poruszy sprawę wychodzi że są winne i to od nich narodziła się cała afera.. ale na ten temat mógłbym napisać już chyba książkę!!

Zamiany.. będą.. i to najwyraźniej diametralne! Za 30min więcej info w dziale Sprawy serwera!

ps; Rufus usuń z regulaminu..:

"*Admini maja zawsze racje!* "
.."kampienie"

//zamykam

Mariosz
29-03-2008, 09:01
No Ok ex0n za banowanie admina odbierasz mu możliwość adminowania, a jeśli jeden admin obrazi rodzine drugiego admina ? Ma ta osoba powiedziec ok dzięki ? no sory...