Zobacz pełną wersję : [Prośba] o admina
Jak w temacie prośba o admina dla falcona. Czemu on Jest fajny i dużo przebywa na serwerze
. Ma 22 lata (chyba). No i co jeszcze napiśać. A i najważniejsze czy sie zgadzacie ??
Ps I bez żadnych głupich postów że on mnie poprosił o to żebym napisał. Nie sam go wybrałem i myślę że jest godzien tej "pracy"
kiepski pomysł... bardzo... on jest zboczony xD nie dawać mu :P
Jestem obojetny Ale : . Udziela sie na serwerze . Czesto Jest . Kultura ok
Minus :
Na Forum nie widze go ; ]
kiepski pomysł... bardzo... on jest zboczony xD nie dawać mu :P
Nie będę się do tego odnosił bo nadal nie wiem o co chodzi xD
Jestem obojetny Ale : . Udziela sie na serwerze . Czesto Jest . Kultura ok
Minus :
Na Forum nie widze go ; ]
Dzięki Amarow, ale to że mnie nie widzisz na forum, to jest aż takim minusem ?
Ja wychodzę z tego założenia, że lepiej napisać mniej postów, których treść jest naprawdę warta przeczytania, niż pisać setki bezsensownych a do tego wkurzających wiadomości.
Sam jestem moderatorem na jednym z dwóch dużych polskich for internetowych o grze Cabal Online. Nieczęsto użytkownicy tam mają po kilkaset postów. Ja mam tylko 29. A czy jest to jakiś współczynnik wydajności moderatora? Myślę, że nie. Wykonuję swoją pracę dobrze, a użytkownicy często nie widzą trudu włożonego w porządkowanie forum. Szkoda, ale takie jest życie moderatora. Ocenią Cię dopiero po śmierci, lub po odejściu z forum :)
Flacon ;P Jakbym Ja miał admina to bys zrobil potop swoimi lzami na tym forum ;D
Ps . Zarcik ;P hehe
Ja jestem za.. nie będe tłumaczył moich motywów, obecnie jest najczęsciej przesiadującym graczem na cs-portal.net...
Ja oczywiście jestem za zeby dostał admina kultura na sSerwie jest duża ;) + !! Za ;)
Nie wiem czy moge sie wypowiadać ale gram na serwie i wiem że będzie dobrym adminem :-P
Jestem ZA :-)
PS jeżeli nie mogę sie udzielać to głos się nie liczy :-P
proponuję zamknąć temat, nie dublując go z innym, a posty przenieść do wlaściwego tematu
Falcon_PL, co do Twojej osoby to "urzekłeś" mnie swoimi postami.. ;-) Masz racje liczy się jakość a nie ilość.. :-) Pozatym przyjemnie się czyta jakieś sensowene wiadomości.. ;-) Fajne jest też to że to Ciebie zauważyli i ktoś pomyślał że się nadajesz.. ;-) Na dodatek dostałem wiadomość od Cavy..:) że jesteś dobry.. ;-)
Dwoma słowami.. :-P Masz Admina ;-)
dane konfiguracyjne prześle Ci Cava :-P
pozdro
Falcon_PL, co do Twojej osoby to "urzekłeś" mnie swoimi postami.. ;-) Masz racje liczy się jakość a nie ilość.. :-) Pozatym przyjemnie się czyta jakieś sensowene wiadomości.. ;-)
Cóż.. szkoda, że tak niewiele jest osób, które wychodzą z podobnego założenia. Poza tym wielu z nich nie rozumie mojego punktu widzenia.
Fajne jest też to że to Ciebie zauważyli i ktoś pomyślał że się nadajesz.. ;-) Na dodatek dostałem wiadomość od Cavy..:) że jesteś dobry.. ;-)
Dwoma słowami.. :-P Masz Admina ;-)
dane konfiguracyjne prześle Ci Cava :-P
pozdro
Masz Admina...
Na te dwa słowa czekałem zniecierpliwiony :) Dzięki wielkie. Wreszcie będę miał możliwość wpływania na rozwój serwera. Cavie podziękuje bezpośrednio, już poza forum :)