Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Prośba] o admina

tombcio
17-03-2008, 20:31
Jak w temacie prośba o admina dla falcona. Czemu on Jest fajny i dużo przebywa na serwerze
. Ma 22 lata (chyba). No i co jeszcze napiśać. A i najważniejsze czy sie zgadzacie ??
Ps I bez żadnych głupich postów że on mnie poprosił o to żebym napisał. Nie sam go wybrałem i myślę że jest godzien tej "pracy"

Bam
17-03-2008, 21:12
kiepski pomysł... bardzo... on jest zboczony xD nie dawać mu :P

AmaroW
17-03-2008, 21:26
Jestem obojetny Ale : . Udziela sie na serwerze . Czesto Jest . Kultura ok

Minus :

Na Forum nie widze go ; ]

Falcon
17-03-2008, 21:53
kiepski pomysł... bardzo... on jest zboczony xD nie dawać mu :P
Nie będę się do tego odnosił bo nadal nie wiem o co chodzi xD

Jestem obojetny Ale : . Udziela sie na serwerze . Czesto Jest . Kultura ok

Minus :

Na Forum nie widze go ; ]

Dzięki Amarow, ale to że mnie nie widzisz na forum, to jest aż takim minusem ?
Ja wychodzę z tego założenia, że lepiej napisać mniej postów, których treść jest naprawdę warta przeczytania, niż pisać setki bezsensownych a do tego wkurzających wiadomości.
Sam jestem moderatorem na jednym z dwóch dużych polskich for internetowych o grze Cabal Online. Nieczęsto użytkownicy tam mają po kilkaset postów. Ja mam tylko 29. A czy jest to jakiś współczynnik wydajności moderatora? Myślę, że nie. Wykonuję swoją pracę dobrze, a użytkownicy często nie widzą trudu włożonego w porządkowanie forum. Szkoda, ale takie jest życie moderatora. Ocenią Cię dopiero po śmierci, lub po odejściu z forum :)

Haszcz
17-03-2008, 21:56
Flacon ;P Jakbym Ja miał admina to bys zrobil potop swoimi lzami na tym forum ;D

Ps . Zarcik ;P hehe

Eragon
18-03-2008, 06:57
Ja jestem za.. nie będe tłumaczył moich motywów, obecnie jest najczęsciej przesiadującym graczem na cs-portal.net...

Procek
18-03-2008, 10:35
Ja oczywiście jestem za zeby dostał admina kultura na sSerwie jest duża ;) + !! Za ;)

baku
18-03-2008, 11:35
Nie wiem czy moge sie wypowiadać ale gram na serwie i wiem że będzie dobrym adminem :-P

Jestem ZA :-)

PS jeżeli nie mogę sie udzielać to głos się nie liczy :-P

M@$SA
18-03-2008, 13:58
proponuję zamknąć temat, nie dublując go z innym, a posty przenieść do wlaściwego tematu

ex0n
21-03-2008, 19:18
Falcon_PL, co do Twojej osoby to "urzekłeś" mnie swoimi postami.. ;-) Masz racje liczy się jakość a nie ilość.. :-) Pozatym przyjemnie się czyta jakieś sensowene wiadomości.. ;-) Fajne jest też to że to Ciebie zauważyli i ktoś pomyślał że się nadajesz.. ;-) Na dodatek dostałem wiadomość od Cavy..:) że jesteś dobry.. ;-)
Dwoma słowami.. :-P Masz Admina ;-)
dane konfiguracyjne prześle Ci Cava :-P

pozdro

Falcon
21-03-2008, 19:30
Falcon_PL, co do Twojej osoby to "urzekłeś" mnie swoimi postami.. ;-) Masz racje liczy się jakość a nie ilość.. :-) Pozatym przyjemnie się czyta jakieś sensowene wiadomości.. ;-)
Cóż.. szkoda, że tak niewiele jest osób, które wychodzą z podobnego założenia. Poza tym wielu z nich nie rozumie mojego punktu widzenia.

Fajne jest też to że to Ciebie zauważyli i ktoś pomyślał że się nadajesz.. ;-) Na dodatek dostałem wiadomość od Cavy..:) że jesteś dobry.. ;-)
Dwoma słowami.. :-P Masz Admina ;-)
dane konfiguracyjne prześle Ci Cava :-P

pozdro

Masz Admina...
Na te dwa słowa czekałem zniecierpliwiony :) Dzięki wielkie. Wreszcie będę miał możliwość wpływania na rozwój serwera. Cavie podziękuje bezpośrednio, już poza forum :)