Zobacz pełną wersję : [Prośba] kiedy?
prosze was przestancie mnie banowac bo to nudne sie robi . od samego poczatku sie na mnie uwzieliscie zobaczcie sobie moje wszystkie teaty to zobaczycie ze sa o banach . czy nikt nie widzi tego ze tu pare osob nie powinno miec powierzonej mu funkcji ?
PS.
takiej odpowiedzi sie spodziewalem po tobie i andrim na czele chociarz andri sie uspokoil ostatnio w stosunku do mnie
moim zdaniem to ty powinieneś sobie dać spokój z grą na tym serwerze i problemy się rozwiążą.
prosze was przestancie mnie banowac bo to nudne sie robi . od samego poczatku sie na mnie uwzieliscie zobaczcie sobie moje wszystkie teaty to zobaczycie ze sa o banach . czy nikt nie widzi tego ze tu pare osob nie powinno miec powierzonej mu funkcji ?
PS.
takiej odpowiedzi sie spodziewalem po tobie i andrim na czele chociarz andri sie uspokoil ostatnio w stosunku do mnie
Ty już nie pograsz. zapraszam na boarda.. ;]
k4my$ z ludź co grają bez ścian nie gramy... pograj sobie na lanie !
A apropo powierzonych funkcji wnosze o zabranie admina kuskowi... ostatnio nieźle zrobił... zbanował kolesia mającego 16 bitów a pół serwa na tym gra... ale że zabił klsuka to ban !! Bez przesady...
k4my$ z ludź co grają bez ścian nie gramy... pograj sobie na lanie !
A apropo powierzonych funkcji wnosze o zabranie admina kuskowi... ostatnio nieźle zrobił... zbanował kolesia mającego 16 bitów a pół serwa na tym gra... ale że zabił klsuka to ban !! Bez przesady...
Wnosze o to samo.. powód, zmiana map na takie co sie jemu podobają, a nie ludziom z serva
PS.
Ty już nie pograsz. zapraszam na boarda.. ;]
a co to ten board i dlaczego nie pogram
typowy cheat'er & noob
gdybyś wiedział co to steam i byś go posiadał to byś wiedział :)
i dla mnie jestes smieszny bo nie wiesz co to csboard xD
Japa bocie cziterze jebany wyp z serwa zobacze cie to ci dam bana na całe neo i sobie nie pograsz bocie walony tylko na wh byś jeździł :| ....
Procek jak się zdenerwował xD
no to ***** jak jeździ na czitach to zal stary wali mnie to zobacze go na serwerze dostanie na całe neo ze sobie nbie pogra w najbliższym czasie ...
nie jestem pro jak ty gram dopiero 5 miechow wiec nie wiem co to csboard .
procek nie krzycz ;-) grajac na wh widzialem ze duzo osob je ma a wy nic nie robicie wymienie wa pare . renger wdz , solider falcon , andrii itd ...
procek nie krzycz grajac na wh widzialem ze duzo osob je ma a wy nic nie robicie wymienie wa pare . renger wdz , solider falcon , andrii itd ...
Przyznał się...
A terz słuchaj... tych ktorych wymieniłeś znam od dawna i prędzej powiedziałbym że np ZMAZI ma wh niż oni... więc jak masz pisać takie pierdoły nie pisz nic...
wes ***** nie pierdol zobacze cie ***** lecisz
procek nie krzycz ;-) grajac na wh widzialem ze duzo osob je ma a wy nic nie robicie wymienie wa pare . renger wdz , solider falcon , andrii itd ...
uhuuh, ale pojechał, Kamyś.. Ty to jesteś ultra żal.. jak można mieć IQ równe Twojej...?
ranger wdz - gra w csa dłuzej niż Ty jakieś 4razy..
Falcon - hehe, myśle że też conajmniej około 3 razy..
Andri.. eeh.. on gra w cs'a od.. 5 lat..? z przerwami..?
Więc przestań obrażać dobrych graczy..
[ Dodano: 2008-03-18, 16:21 ]
grajac na wh widzialem ze duzo osob je ma
Jak dla mnie to wszysto wyjaśnia? ban na zawsze, także na forum...
Oj.. wypraszam sobie. Nigdy, ale to nigdy nie grałem na czitach. Nawet nie mam ich na kompie. Znam rodzaje, czytam o różnych czitach, ale sam na nich nie gram, bo uważam to za psucie zabawy innym. Koniec na mój temat.
może pogadajmy jeszcze na twój temat
może chowasz gdzieś tam cheat'y ? :> :P
może pogadajmy jeszcze na twój temat
może chowasz gdzieś tam cheat'y ? :> :P
hmm moge pozwolić Ci zrobić mi rewizję osobistą :P ale tylko Tobie, bo uważasz mnie za zboczucha xD hehe...
Oj.. wypraszam sobie. Nigdy, ale to nigdy nie grałem na czitach. Nawet nie mam ich na kompie. Znam rodzaje, czytam o różnych czitach, ale sam na nich nie gram, bo uważam to za psucie zabawy innym. Koniec na mój temat.
Miałem na mysli ze grasz 3x dłuzej od kamysia ^^ tzn około 3 lat.. a nie żadne cheaty.. ;]
Eeee ja 3 lata ? LOL
Gralem kiedyś przez pół roku, poźniej rok przerwy i teraz gram od stycznia ^^
Aha xD i dlatego Taki botq z Ciebie ^^ xD
Ps. Mnie to wszyscy kochaja na Portalu :X wbijam na serva : Killz0n ty Kurwo !!! Pedale smarkaty !! Itp.
Za bardzo schodzicie z tematu.. a jak czytałem oskarżony się przyznał..
ps; Procek & Killzon Radzę pisać bez bluzg!!
//zamykam