Zobacz pełną wersję : I KOLEJKA: Apollyon & Bam vs Gregor & Przemo
server:
83.29.24.200:27015
Sędzia:
Ściema
Runda1:
A&B (CT) 2 - 16 (Terro) G&P
http://img481.imageshack.us/img481/4175/bam1cr0.png
Runda2:
A&B (Terro) 6 - 16 (CT) G&P
http://img481.imageshack.us/img481/9835/bam2vq3.png
KOŃCOWY WYNIK:
A&B 8 - 32 G&P
Moim skromnym zdaniem tu coś było nie tak bo Przemo cały czas wiedział gdzie byłem :-/
wow wynik ogromny :shock: Chyba już moge sie domyślać kto wygra turniej.. :lol:
teraz będziescie znów pisali w kazdym temacie że ten wie gdzie byłem ten mnie od razu zabija itp jak tylko przegracie :-( jak tylko ktoś umie lepiej grać w cs-a...
I am what I am
28-01-2007, 23:11
Heh zobacz ich staty z ajo 1 w rankingu :-P Heh jednka potwierdzili :-)
Demo:
http://www.momoshare.com/file.php?file=ebabd42598c11b2abb3d924e2895eb0d
Screny:
Rozgrywka I:
http://img481.imageshack.us/img481/4175/bam1cr0.png
Rozgrywka II:
http://img481.imageshack.us/img481/9835/bam2vq3.png
O meczu moge powiedziec tyle ze grala jedna druzyna o czym moze swiadczyc wynik, mecz byl raczej czysty, wszytko bylo wporzadku
I znowu sie zacznie pewnie zaraz ze wygrani chitowali pewnie :mrgreen:
nie chitowali bo chitowac to co innego niż cheat'owac :-P
I am what I am
28-01-2007, 23:16
ee w tym meczu raczej nie :mrgreen: znam wszystkich i oni normalnie graja :-P mam pytanko czy wiekszosc grala z AWP tak jak zawsze-zanczy gregor,przemo i apollyon? :mrgreen:
Sciema, dr4gon, wątpie.. Zauważcie że graliśmy np my z God normalnie.. akcja się zaczeła jak sędzia wykrył czity.. Gdyby go nie było zakończyło by się wszystko normalnie.. (co prawda na naszą niekożyść..) A Wy teraz wprowadzacie niepotrzebny zamęt.. a co do Gregora i przemo to tak jak pisał God of War.. ;-)
zacytuje refren jednej z piosenek Analogi.. :lol:
"nie rób problema tam gdzie go nie ma"
Apollyon
28-01-2007, 23:23
no.... jakbym na awp uzbierał to bym kupił, ale cóz, nie miałem takiego..... szczęścia?
Ja sie już na temat tego pojedynku nie wypowiadam, no chyba że będe zmuszony.
Przegraliśmy z Bamem i ja już nie wnikam jak i co..... w końcu to tylko... zabawa?
Wiele widziałem..... ale jak narazie to przemilcze.
ex0n ale o co ci biega bo nie wiem :?: mnie to poprostu rozwala bo już jest kilka tematów że ten czituje albo w tych kolejkach to samo :-P ja nie mówie nic że ten czituje a ten nie bo nie oglądam meczy tylko z tego co widze na forum z wypowiedzi innych :-o ja nikogo nie osądzam...
przemo19qaz
28-01-2007, 23:58
Fantastic & A.C.A.B. Z NIMI BEDZIE DUZY PROBLEM :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
I am what I am
29-01-2007, 00:00
No oni z PGTime-jak nam dobrze w lidze pjdzie to z nimi zagarmy...5 vs 5 wtedy...
A.C.A.B.
29-01-2007, 02:31
Ludzie nie gadajcie że z nami będzie problem bo może nam akurat nie pujść i będzie klapa ;] lepiej skupcie się jak z innymi wygrać bo problem to można mieć z każdym pozdro 800
A.C.A.B.
Apollyon
29-01-2007, 08:36
no cóż oglądłem demko i chyba wypada mi zrobić jedno.... przeprosić.
Człowieka czasem nerwy poniosą, zwłaczsza jak mu coś nie wychodzi.
Ja przyznaje, nie uwazam się za jakiegos pr0 bo w CS'a prawie w ogóle nie gram (w przeciwieństwie do brata).
Więc przyznaje bez ujmy na homorze że, przegrałem.
W końcu to tylko gra 4fan (jak to powiedział God :-) )
P.S
chyba zaczne grać więcej w CS'a to możę w przyszłości się zrewanżuje ;-)
NO to mi sie potoba apollyon !!!!!
Bierz cie z niego przyklad jak sie rozwiozuje problemy z turniejem!!!
i niepiszcie po 100 postow o cheat'owaniu!!!!!! :-P 8-)
OcoChodzi
29-01-2007, 14:36
Widzicie jak duzo wyjasnia demko :) Wogole to mialem cichą nadzieje(po obejrzeniu demka) ze Apollyon przyzna ze nie mieli cheatow. Natomiast jesli nie zobacze demka z meczu Kca to wierze ze mial cheaty.
miazga12
29-01-2007, 14:55
no demko wszystko wyjaśniło (chyba że czity nie wykrywalne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) jak wyjdziemy z grupy z .:killzonem:. i trafimy na przema i gregora to tylko się modlić :shock:
po oglądnięciu demka też stwierdzam to co Apollyon :-P tzn. to że nie grali na cheat'ach ;-)
ps. ale jak grałem to na prawde gra Przema przypominała granie na cheat'ach :-P :-P :-P
Ja to co widziałem przez ramię brata też uwazałem że grają na cheatach, dopiero po oglądnięciu Dema zmieniłem zdanie. :-)
P.S. BAM opowiadał mi w szkole że sie go Przemo(?) pytał czy wie co to pentagram, Ja odpowiem na to pytanie. Jest to Klan który wygygrał Mistrzostwa Świata we Włoszech z pulą nagród 60.000 USD, w składzie : Łukasz "Luq" Wnęk, Filip "Neo" Kubski, Wiktor "TaZ" Wojtas( Którego znam z mojej Gildi z Gry GUILD WARS), Jakub "kuben" Gurczyński oraz Mariusz "Ird" Cybluski, jak ktoś chce to moge przy okazji podać nazwy klanów które pokonali w turnieju. Z tego co pamiętam "TaZ" mówił że Jedzie do Brazyli na Turniej który już się odbył. :mrgreen: :mrgreen:
P.S.2 Przemo, Gregor ile gracie w CS'a?
przemo19qaz
29-01-2007, 23:44
ja gram w cs-a nie caly rok bo tyle mam neta w domu:)
Heh... dopiero się zarejestrowałem :P Całkiem ładny meczyk sądząc po SS'ach i oby tak dalej znajomi z ajo :)
Your Fantastic.