Zobacz pełną wersję : KCA
I am what I am
28-01-2007, 22:24
Kiedyś słyszałem ze używał cheat'ów ale podczass meczu klanowego grał normalnie więc spook. Teraz mu się zachciało na turnieju-grał normalnie, wyszedł z gry na chwile-i od razu dużo lepsza forma. No ale spoko. Dopiero gdy sędzia powiedział że nie ma sensu grać dalej bo nagrywa demko, nastał znaczny spadek formy kca. Umieszczam go tu-i jeszce było by dobrze gdyby sędzia napisał tu coś od siebie.
bez kitu po co oni używają tych cheatów :-x co zabiją kilku i myślą że są najlepsi :mrgreen:
I am what I am
28-01-2007, 22:32
a turniej i tak żeby sobie pograć jest. Poprostu 4fun.
Nie wiem po co wogule on uzywal tych czitow, nie wiem myslal ze mu bryknie jak sobie na kodach zabije paru kolesi i wygra mecz ?? hmmm a tak poza tym to co myslal ze tego nie widac ??......koles poprostu oshukuje sam siebie bo taka gra nic mu nie da , na turnieju gramy dla zabawy,no proste ze jak sie wygra to bedzie fajnie, ale trzeba zasluzyc na wygrana uczciwie po *** na czitach !!!
[ Dodano: 2007-01-28, 22:49 ]
Dodam tylko ze kiedys na serwie Targowisko city spotkalem sie z tym ze KCA gral na czitach i nie tylko ja to widzialem lecz praktycznie caly moj team terro :/
Cava dlaczego tak nie napisales w sprawie Miazgi?
Znowu nastepnego wpisali!!! to moze na tym turnieju wyjdzie ze wszyscy dobzy zawodnicy ich uzywaja!!!!!!! ;-)
miazga12
29-01-2007, 14:01
bo to zabawa a nie turniej :twisted: :twisted:
Cava dlaczego tak nie napisales w sprawie Miazgi?
Bo MIAZGA to nie to samo...
miazga12
29-01-2007, 15:51
bo ja to spride a KCA to pragnienie :-D
kazdy cziter jet tak samo winny :-/
A może powiesz ze NIGDY nie grałes na cheat'ach..?
ArturSAS
29-01-2007, 19:03
ja tak powiem bo nawet nie wiem gdzie ich szukac
NIGDY nie gralem na czitach. Nawet nie wiem jak to sie wlacza :-/ i dobrze ze nie wiem :-?
A ja Ci powiem że jeżeli chcesz się nazywać Pr0 przez duże "P" musisz choć raz włączyć chity.. a znaleść je nie jest tak trudno.. wystarczy w googlach wpisać.
Pozatym co wam da to że koleś będzie w Czarnej liście? NIC! To nie są orgianlne sevry że wystarczy demko zamieścic i odrazu ban Na servie albo odrazu na całe Konto..
KCA nie czituje znam go i pare razy bylem u niego jak gral i mowie Wam on NIGDY nie czitowal! nie powinien byc na tej liscie!!!!!!
KCA nie czituje znam go i pare razy bylem u niego jak gral i mowie Wam on NIGDY nie czitowal! nie powinien byc na tej liscie!!!!!!
Widocznie pare razy to zamało. Pewnie byłeś ostatnio u niego z rok temu i w tedy to może nie miał.
no wlasnie ze nie. bylem u niego okolo 2 i pol tygodnia temu i ABG gralo akurat sparing i nie mial na 100% czitow a mial jedne z najlepszych jak nie najlepsze staty z calego klanu!!
no wlasnie ze nie. bylem u niego okolo 2 i pol tygodnia temu i ABG gralo akurat sparing i nie mial na 100% czitow a mial jedne z najlepszych jak nie najlepsze staty z calego klanu!!
Dokładnie wtedy był rozegrany nasz sparing BT vs AGB.. I oto staty KCA:
1 runda jako terro 6 zabić 20 zginięć czyli 6/20
2 runda jako ct 6 zabić zginięć 16 czyli 6/16
A mecz był około 22stycznia..
Na dodatek przejżałem mecze ABG i prawie zawsze był na ostatnim miejscu poza jedną rundą.. Tak że nie wiem o jaki mecz Ci chodzi.. Szkoda że KCA ma tak mało do powiedzenia.. bo gdyby wyjaśnił co i jak lub się przyznał.. było by o wiele łatwiej i temat dobiegł by wreszcie końca!
ok nie chce sie klucic ale zdanie mam i tak swoje.
miazga12
01-02-2007, 22:40
Exon masz racje niech KCA lepiej się przyzna