PDA

Zobacz pełną wersję : I Kolejka ex0n & God vs KCA:* & Szymek 21;00 28.01.0

ex0n
28-01-2007, 22:20
Adres serwera: Serwer ABG klaj.serveftp.com

Sędzia: Apollyon, Sciema(obserwator ustawiał mapy)
ps; chwilowo był ramzes

Data godzina rozegrania spotkania:

21;00 28.01.07

Wszelkie uwagi dotyczące spotkania:
- Były małe problemy z pingiem.. kilka razy skakał mi ponad 1000ms..;/
- W trakcie spotkania sędzia wykrych czity u jednego z zawodników!! Chcieliśmy dograć to spotkanie do końca!
- Przed spotkaniem dostalem info że KCA gra często na czitach! Dlatego poprosiłem Apollyona o nagranie dema!
- W momencie gdy apollyon napisał że KCA gra na czitach.. wygraliśmy kilka rund pod żąd co o czymś świadczy.. Nagle całkiem inaczej się grało..

Cenne informacje wcześniej nie wymienione:

ex0n & God 16 : 18 KCA:* & Szymek

Screany:

Runda I:
http://img482.imageshack.us/img482/4919/10139003iv1.png

Runda II:
http://img234.imageshack.us/img234/3623/sdjksdjksdjkdk2.jpg

I am what I am
28-01-2007, 22:23
powiem tlye co do kca-patrzcie na statsy z pierwszej i drugiej rundy. Pierwsze oczywiscie trioche malo ale wyszedl na "po coś" na chwile i mu sie skasowaly. Reszta o nim w "Czarna Lista".
Aha Szymek-lepiej poszukaj innego partnera do turnieju.

[ABG] Szymek
28-01-2007, 22:44
Wiec tak: GOD najpierw przedstaw DOWODY a nie poszlaki a potem osądzaj.
Niech sędzia przeglądnie dokładnie demo i sam osądzi.
KCA sam nie wyszedł tylko Sciema go wykopał przez przypadek.
Na dowód przedstawiam screana:
http://img255.imageshack.us/img255/7425/dowodbb1.jpg
KCA będzie jutro to się wam będzie tłumaczył o ile jest sens bo znając życie to teraz całe forum bedzie po nim jeździc mimo że nie ma żadnych dowodów...
Pozdro.

dr4gon
28-01-2007, 22:47
szczeże powiem że ten turniej do dupy jest :-| co chwile słysze że ktoś na cheatach gra :-( to po co wogule gracie jak macie tak grać :?:

I am what I am
28-01-2007, 22:48
dobra wiec czekamy na demko-pozatym sedzia mowil ze nie ma sensu grac dalej bo kca chetuje

OcoChodzi
28-01-2007, 22:49
zgodnie z ptk7 regulaminu (Każde oszustko używanie skryptów czitów oznacza wykluczenie z turnieju!!) KCA i Szymka powinno sie wykluczyc z turnieju. Nie wierze zeby kumpel z zespolu nie wiedzial ze drugi uzywa czitow -.- Mam nadzieje rownierz ze mecz zostaje uniewazniony i wygrywaja go Exon i God, bo napisaliscie wynik tak jakby mecz miala wygrac ekipa Kca. Oczywiscie powinno sie to stac w razie 100% pewnosci ze Kca mial czity.

Sciema
28-01-2007, 23:03
W spraiwe wyjscia KCA to moja wina bo przyszedl DeCO i przez przypdaek wykopalem KCA zamiast DeCA co jest korzystne dla ex0na i Goda, co juz wam Szymek udowodnil. A co do chiitow KCA to z tego co mi wiadomo to ich nie posiada ale przeciez mozna zawsze rozebrac demo na klatki albo wyslac, niech to ocenia experci. To ze sedzia mowil ze sa chity i nie ma sensu dalej grac to mozna w kazdym meczu napisac gdy tylko ktos przegrywa. Najlepiej o wszystkich którym troche lepiej idzie napisać że są cziterami i będzie spokój.

Apollyon
28-01-2007, 23:15
No dowody akurat są.......
Sendziowałem tę rozgrywke i już wszytko objaśnie. Są dobitne sytuacje, które stanowią dowód na posiadania wh (wallhacka) przez KCA.

1. KCA idze na 1 BS (bombsite'a), ex0n schował sie za skrzynią(KCA nie miał prawa wiedzieć ze tam jest) a ON celuje na skrzynie i czeka az ex0n wyjdzie.
2. KCA idze na 2. God ma awp. KCA chce wejsc na BS lecz nagle się rozmyśla i zaczyna się wycofywać(poprostu na wh zobaczył ze Gob ma awp i ze nie ma szans)
3. Nieco podobna sytuacja. God ma awp i Deagle, KCA stoi za ścianą (obydwaj wiedzą o obecnoci przeciwnika) KCA stoi i czeka, gdy God zmienił awp na deagla KCA rzucił się na niego..... kolejny dowód na wh.
4.Gdy powiedziałem że KCA Cheat'uje ten już tak dobrze nie grał, wystraszył sie.
5. Reakcja drugiego sędziego na me słowa (o tym że KCA cheat'uje) była następująca;
"On nie ma czitów, on nawet ich zainstalowaćnie umie" .....jakoś tak to było ;-)
ale to przemilczmy :mrgreen:

pierwsza minuta spodkania była ostra, lecz jej demko nie obejmuje więc to pomijam.

...i to by było na tyle. Jakieś pytania?

I am what I am
28-01-2007, 23:26
heh pamietam "3" mierzylem w miejsce a jak zmienilem to wyskoczyl. Aha ale zeby-mowimy tylko o KCA, Szymek gral normalnie i "szacunken" mu za to :-D

OcoChodzi
29-01-2007, 07:17
Mysle ze wszystko by wyjasnilo demko ktore nagral Kca, jak sie nie boi to da je na forum.

Andri99
29-01-2007, 12:02
Panowie znowu bedziecie pisac 100 postow o nic!!!!!!!
:-/ :roll:

miazga12
29-01-2007, 14:22
coś tu nie pasuje bo grałemz KCA i grałem z exonem i wyrażnie exon był lepszy z szymkiem tez grałem i raczej nie grał bardzo dobrze a słyszałem że god też nieżle gra czyli wychodzi że musieli mić czity a jak sciema nie zaregował to może być tylko jedno ja cie sciema nie oskarżam ale niewiem czy to nie było jakby mala zmowa przeciw exonowi i godowi :-/ :-/ :-| :-|

OcoChodzi
29-01-2007, 14:41
Andri99, kotku, uwazasz ze posty oskarzajace cheaterow sa nic warte? Jesli tak, to nie mamy o czym gadac. Popatrz wyzej co napisal Apollyon i powiedz mi czy te sytuacje nie sa dziwne?! Podal Ci 5 przykladow ze sa cheaterami, a Ty masz jakies argumenty przeciw?

Sciema
29-01-2007, 16:04
miazga12 po pierwsze skoro uwazasz ze szymek i kca graja slabo to sie myslisz bo casem sa lepsi odemnie co widac nawet na screnach ze sparingow ABG a ja nie bylem tam sedzia tylko milem im mapy zmienic wiec nie przywiazywalem duzej wagi do gry i nawet czasem mialem cs-a na pasku bo na gg pisali to nie ogladalem wtedy jak graja

ArturSAS
29-01-2007, 17:53
ja chcialbym tylko demko zobqczyc inaczej sie nie bede wypowiadal jestem slaby ale nie oszukuje dzis przegralem ale z godnoscia

miazga12
29-01-2007, 18:08
sciema nie ściemniaj :-x

Apollyon
29-01-2007, 19:07
Domagacie się demka? więc proszę bardzo ;-)

http://www.momoshare.com/file.php?file=728387f6aec5004623e7b5024a10234b

niestety jest to demko tylko z jednej części spotkania... z drugiej części się nie zapisało :-/
Mówcie co chcecie, możecie mówić, że nic nie widzicie i takie tam. Ja sędziowałem tę rozgrywkę i to jest moje zdanie dotyczące jego.

Dobierajcie sędziów dobrze. Bo pamiętajcie, że z sędzią się nie kłuci i nie podważa jego decyzji. Że tak powiem jego słowo jest "święte". (patrzcie na sędziów w piłce nożnej). Więc liczcie się z tym ze opinie niektórych sędziujących mogą się wam nie podobać, acz nie możecie się im przeciwstawić :-P

Andri99
29-01-2007, 19:31
Panowie ja gram Bdb w to i domnie duzo osub przyczepia sie do chatowania a ja niegram na cheatach. I np exOn domnie jak gralismy w Niedziele o 2rano w csa domnie sie wlasnie przyczepial o cheatowanie. Albo dzisiaj gralem z Killzonem 1na1 i wygralem 28:7 uwazal ze gralem na cheatach to zawolalem sendziego!!
W kacu postanowilem niedawac tego na forum tylko jutro zagram rewaz z nim 1na1 i bedzie 3sendziow i demo!!!!!!! :-P

Sciema
29-01-2007, 22:34
Apollyon co ty robisz najpier piszesz w czasie gry ze masz demo i nie ma sensu grac bo czituje niby KCA i wszytko widac (to jest nawet na tym demia jak to piszesz) potem dlugo nie ma dema a muwicie ze wszytsko widac na demie potem wkoncu wystawiasz demo bo ArturSAS sie domagal na ktorym jest nagrana cala jedna runda i widac na niej doskonale jak gra KCA i kto to ogladal to wysmieje raczej tego kto mowil ze KCA na chitach gra jest czysty i doskonale to widac na demie. Wiec cos tu nie tak jest bo troche sie plonczesz w tym co mowisz ja nie chce nic mowiz ale wyglada to z boku troche jak byscie chcieli udowodniz za wszelka cene ze KCA gra na chitach a nie bierzecie pod uwage dowodow jakie macie.

I am what I am
29-01-2007, 23:21
dowodow a co z nagraną pierwszą rundą-tam były opsiane sytuacje-masz ją? Przy 3 zabicu ide cicho korytarzem a on juz tam mierzy, ciekawe zwlaszcza ze ex0n juz wczesniej zostal zabity i troche w innym miejscu. Ale dobra,dajcie to z pierwszej gidze opisywales te sytuacje :-/

ex0n
29-01-2007, 23:23
Apollyon, ale nie fart że demko przepadło..

Nigdy czitów nie używałem nigdy także nawet nie próbowałem szukać ich ani się nimi bawić.. bo dla mię to kompletny idiotyzm Można sobie tylko taką wspaniała grę zepsuć.. (nie mam na myśli osób które się tym bawiły i sprawdzały tylko na czym to polega, lub też posiadają.. ale nie używają..) Dlatego prosiłbym kogoś.. eragona bo pisał że się na tym zna.. Lub jakiegoś fachowaca aby ocenił demko.. I sprawa się rozstrzygnie.. Szkoda że połowa dowodów przepadła.. ale trudno..

Dziwi mnie dlaczego KCA nic nie napisał.. nie bronił się.. w ogóle.. A sprawa dotyczy jego..

Sędzia widział swoje.. I ma pojęcie o tym bo nawet wymienił nazwę tych czitów które mógł używać.. Jego zdanie jest tu chyba najważniejsze tym bardziej że jest tego pewny, bo to on przyglądał się całemu spotkaniu.. I chciał przerwać spotkanie tylko God powiedział przez mikro że gramy dalej.. No to się zgodziłem..

Jeżeli "expert" wykryje że były używane czity jak się uda w tym materiale który przetrwał.. To KCA wg regulaminu zostanie wykluczony z turnieju.. Natomiast Szymek będzie zmuszony znaleźć sobie innego partnera..

Daje jednak szanse KCA jeżeli przyzna się że grał nieczysto to zakończy się to tylko na "ostrzeżeniu" i z mojej strony uznaniu za odwagę.. Bo to wymaga też sporej odwagi aby się przyznać do tego.. I oczywiście zwycięstwem przeciwnika, (w tym przypadku naszym .. :-P)

Apollyon
29-01-2007, 23:28
Pokłócił bym się z tobą ale, że priorytetowa część... „dowodu”? się nie zapisała, nie będę się wdawał w żadną polemikę z tobą ani nikim innym, a po za tym ja nie chce nikomu, niczego udowadniać.
Ja zawsze wiem co mówię, a co najważniejsze nie plącze się w tym!
lecz w woli wyjaśnienia....
Wzięli mnie na sędziego i sędziowałem, komuś to nie pasuje? to nie brać mnie na sędziego i tyle! Ja pisze co widziałem i co uważam za słuszne. Jak wy to oceniacie MNIE nie obchodzi zupełnie. Ja oddałem tylko do "użytku publicznego" moje uwagi i spostrzeżenia i Wy sobie oceńcie jak chcecie, skoro ja nie umiem sędziować!

i jeszcze jedno, wyśmiać to można ciebie Sciema….. jak to mówią: zal.pl

JESZCZE JAKIEŚ UWAGI? PRETENSJE DO MEJ OSOBY? ….CHĘTNIE WYSŁUCHAM I SIĘ POŚMIEJE! …. choć już od śmiechu stronić nie mogę.

P.S
Sciema radze zainwestować w słownik języka polskiego.... naprawdę nie jest drogi.
i jeszcze zacznij stawiać jakiekolwiek znaki interpunkcyjne, to naprawdę nie boli!

I am what I am
29-01-2007, 23:51
Trudno jak się nie zapisało to lipa i tyle nic nie poradzimy z tym :-/ heh ale cóż tak się zastanawiam , skoro niby nie było tak jak napisałeś(oczywiście według niektórych czyt. ABG) to skąd byś to wziął tak dokładnie i wogóle, i jeszce jak móiłeś o przerwaniu po pierwszej też jest ślad...no ale ok. Poczekamy, zobaczymy. A dodam tylko że sędzia był żeby sędziować i jest neutrany więc niby czemu mu coś zarzucacie :?: miał sędziować i sędziował.

OcoChodzi
30-01-2007, 00:37
Jedyne zastanawiajace momenty w tym demku to 14:25(God i Exon robia bardzo szybki rasz na 1) kiedy nie wiem dlaczego Szymek nagle zmienia decyzje i biegnie na 1, a Kca ukrywa sie bardzo blisko bramy CT od 1(Szymek zreszta tez) i dlugo czeka zanim wyjdzie(z kampa czeka God).
Druga sytuacja to koniec mapy, kiedy przez krotki okres czasu (w odleglosci calej mapy) Kca jedzie celownikiem po przeciwniku.
Oczywiscie mogly to byc przypadki... bo jesli ktos by mnie spytal(opierajac sie na demku) czy uwazam ze Kca mial wh, to stwierdzilbym ze nie!

[Nie jestem specjalista ale mysle ze na podstawie zdobytej wiedzy moglem ocenic dosc wnikliwie to demeczko :P]

Eragon
30-01-2007, 15:17
To Wy chyba ślepi jesteśćie, Ściema, może grasz nawet dobrze ale na cheatach sie w ogule nie znasz, co widać odrazu, wdg. mnie KCA jechał ostro na WH, może AB i nie miał ale Wh wystarcza.. :-P :-P

P.S wpisz w googlach Css board i znajdź na tym forum dział Czarna Lista i porównaj sobie gre KCA z dowolnym kolesiem co dostał PERMA (Perment Ban) na jakimś Servie...

P.S2. Ściema, Nie udzielaj sie na takie tematy skoro nie masz nic o nich pojęcia... ile grasz w csa..? od września..?

OcoChodzi
30-01-2007, 15:29
Eragon jesli twierdzisz ze po tym demku widac ze Kca mial czity to podaj przynajmniej 2 argumenty a nie mow ze jestesmy(w tym ja;p) slepi.
Chyba ze ogladales caly spar, lub 2 czesc rozgrywki i na tej podstawie wyciagasz takie wnioski...

miazga12
30-01-2007, 16:00
nie ale ja i on gramy w cs-a 2.0 orginała i jak chcesz te argumenty to kup 2.0 to bedziesz wiedział tyle co ja i Eragon :-x

Eragon
30-01-2007, 16:31
Oglądałem CAŁY mecz.. i nie chce sie powtarzać bo przykłady te podał Apollyon.
Miazga No ale ja zaglądam na Borda a Ty nie:P

OcoChodzi
30-01-2007, 17:35
(Miazga12, co z tego ze masz csa 2.0? Co wtedy wiecej widzisz, rozumiesz o czym teraz rozmawiamy, bo chyba nie;/ Jesli chcesz odpowiedziec to pw zebys nie zasmiecal tego tematu, wogole tu nic nie mow)

A wracajac wlasnie do tematu to co z tym sparem bedzie? Bo w tabelach nie uwzgledniono tego meczu ^^ Mecz ogladal Eragon, Apollyon i Sciema, tak? 2 za tym ze mieli czity, 1 przeciwko... Nie ma demek... Kca sie nie odzywa, wiec widze 2 opcje: powtorzyc spar lub zaliczyc zwyciestwo Kca. Ja wybralbym opcje 1, szczegolnie jak popatrze na post pod moim :D

F@T@L!TY
30-01-2007, 17:37
[ABG] F@T@L!TY jestem członkiem klanu ABG jestem tak samo dobry jak szymek i inni i MOGE ZARĘCZYĆ ŻE KCA NIE GRA NA CZITACH !!!! P.S. ON PODOBNO NAWET NA FORUM SIE NIE UMIE ZAREJESTROWAĆ WIĘC JAK BY UMIAL CZITOWAĆ MOZE MNIE POSĄDZICICIE O CZITOWANIE BO BARDZO DOBRZE GRAM HM???

Bam
30-01-2007, 17:38
skoro taki dobry jesteś to może to udowodnisz?

F@T@L!TY
30-01-2007, 17:39
MOZEMY POWTÓRZYĆ SPAR I MOGE WEJŚĆ ZAMIAST KCA ALE ZEBY NIE BYLO ŻE ODRAZU CZITUJEMY BO BDB GRAMY

[ Dodano: 2007-01-30, 17:40 ]
DOBRA NAPISZ NA GG: 3858377 I ZNAJDZ PUSTY SERV BEZ LAGOW TO ZOBACZYMY

miazga12
30-01-2007, 17:40
<lol2> kumpli z klanu tez moge bronić:PP

Bam
30-01-2007, 17:40
to jest turniej dla tych co sie zapisali. Więc tu nikt za nikogo nie będzie grać.
mi chodziło o coś innego... o 1vs1

F@T@L!TY
30-01-2007, 17:44
POZATYM GRALEM W NOWEGO CSA BYłEM W NAJLEPSZYM KLANIE WALCZYłEM Z PRAWDZIWYM FATAL1TY I JAKBYS GRAL Z NIM TO BYS TEZ GO UWAZAL ZA CZITERA BO CELUJąCO GRA? MOWIAC JESZCZE OGLADALEM DOKLADNIE DEMKO I NIC NA NIM NIE ZAUWZYLEM

[ABG] Szymek
30-01-2007, 17:45
No dobra ale Eragon powiedz jakim cudem Ty ogladales mecz skoro ani ja, ani Rulez czy KCA nie widzieli Cie w czasie meczu??? Zreszta na screenach tez Cie nie ma wiec nie wiem jak mogles ogladac CALY mecz???

miazga12
30-01-2007, 17:57
ale oglądał jego brat apollyon (sory jak żle napisałem):/

Apollyon
30-01-2007, 18:31
Miałem już się nie udzielać w tym temacie, ale chyba się od tego odwiodę.
WY WZYSCY (poza Mną, Eragonem i Sciemą) nie widzieliście drugiej rundy, więc nie możecie powiedzieć na jej temat NIC! Nie ukrywam, że prawie wszystkie sytuacje były zawarte w części drugiej (tej z której, nie mam dema)!

I am what I am
30-01-2007, 20:25
ja w tym temacie się nie wypowiadam-tylko pytanie do OcoChodzi, kiedy macie zamiar zagrać mecz turniejowey z I kolejki :?:

A.C.A.B.
30-01-2007, 20:27
Ludzie sprawa prosta wynik padł niech admin ligi zadecyduje i koniec pierdolenia się ***** skoćzcie się kłucić to jest turniej 4fun a nie ***** nie grać o jakieś nagrody boże admin niech uzna czy powtórzyć mecz i po sprawie... wy macie problemy

A.C.A.B.

Eragon
30-01-2007, 20:52
Oglądałem Cały mecz za pleców brata..

I am what I am
30-01-2007, 20:59
Byli sędziowie, a oni są od spraw dotyczących danego meczu. Wychodzi na to że było 3 sędziów-Ściema, Ergagon, Apollyon. Zadecydujcie co zrobić. Regulamin turnieju jest w dziale 2 vs 2.

Flash na twarzy
30-01-2007, 22:14
Jutro od 18-20 bedziemy grac dwie kolejki pod rzad wiec nadrobimy zaleglosci..mam nadzieje

to opóznienie wynikło z braku czasu oczywiscie(ktorego ja w zasadzie mam w nadmiarze wiec tylko czekam az reszta sie dogada)

KCA
30-01-2007, 22:39
Panowie nie było mnie na forum, ponieważ nie umiałem się zarejestrować. Chciałbym wytłumaczyć, że NIE gram, na czitach. Wszystkie oskarżenia są niesłuszne a i sędzia nie ma żadnych dowodów. Zapewniam, że ani ja ani żadna osoba z klanu [ABG] nie gra na czitach! Szkoda ze nie zrobiłem wtedy, screna ani nie nagrywałem dema, bo było by wszystko jasne, ale więcej tego błędu nie popełnię i w następnych meczach będę robił screny i nagrywał swoja grę, bo pewnie już wszyscy będę mówić ze na czitach gram jak tylko kogoś zabije. A odnoszę wrażenie z tego co przeczytałem ze po prostu ex0n i God nie umieją przegrywać i za wszelka cenę chcą udowodnić ze ich przegrana wynika z mojego wg nich czitowania co powtórzę jeszcze raz NIE jest prawdą !!!

I am what I am
30-01-2007, 22:54
jakbyś nie zauważył pdaczas meczu sędzia mówił zżeby przerwać ale graliśmy dalej, jakbyśmy chcieli wygrać za wszelką cenę to byśmy przerwali wtedy mecz. A co ci tak foram spadła jak tylko powiedzilei o chetach??jestem ciekawy?Jakoś ci przestało już wychodzić wszystko.A te sytuacje o których Apollyon pisał?

A.C.A.B.
31-01-2007, 00:14
A wy dalej swoje.Admin ligi niech coś zrobi i zamknie temat bo to się nigyd nie skończy

I am what I am
31-01-2007, 00:16
ale marchewa w tym przypadku admin nie moze zakonczyc tegoo tematu bo to on w nim gral i nie moze zadecydowac-jak by w innym meczy bylo to wiadomo co by bylo...ale moze cos tu zaraz napisze

miazga12
31-01-2007, 08:00
co ty KCA masz do gadania przeciez od gadania jest sędzia a on własnie napisał że miałeś chety ;-)

Eragon
31-01-2007, 14:10
POZATYM GRALEM W NOWEGO CSA BYłEM W NAJLEPSZYM KLANIE WALCZYłEM Z PRAWDZIWYM FATAL1TY I JAKBYS GRAL Z NIM TO BYS TEZ GO UWAZAL ZA CZITERA BO CELUJąCO GRA? MOWIAC JESZCZE OGLADALEM DOKLADNIE DEMKO I NIC NA NIM NIE ZAUWZYLEM

Ten jak to nazwałeś "Nowy CS" nazywa się Source(bo tak sie nazywa silnik graficzny)
I wątpie żebyś był w najlepszym klanie, nigdy Cie nie widziałem na najbardziej Pr0 Servach, gdzie grają najbardziej Pr0 gracze:P
I wdg mnie srałeś a nie walczyłes:P

Bam
31-01-2007, 14:12

Ten jak to nazwałeś "Nowy CS" nazywa się Source(bo tak sie nazywa silnik graficzny)
I wątpie żebyś był w najlepszym klanie, nigdy Cie nie widziałem na najbardziej Pr0 Servach, gdzie grają najbardziej Pr0 gracze:P
I wdg mnie srałeś a nie walczyłes:P

hehe dokładnie :mrgreen: miałem sam to napisać wczoraj ale czasu nie miałem :-P

damianodj
31-01-2007, 21:26
Mysle ze ta sprawa z czitami sie wyjasni bo jestem w tej grupie i nie chcialbym grac z cziterami :-/ nikogo nie oskarzam ale sytuacje przedstawione przez sedziego wydawal;y sie conajmniej dziwne

Cava
31-01-2007, 22:05
Ja nie wiem po co wogule ktos czituje owshem mozna sie nieraz zabawic ale jak gra sie w turnieju to po hui

ex0n
10-02-2007, 19:49
Sprawa jest prosta tylko problem polega na tym że ja jestem w drużynie że tak ją nazwę poszkodowanej i jednocześnie Administratorem turnieju! Sprawa jest już przedawniona! Gdyby to był inny mecz w którym nie brałbym biernego udziału KCA pożegnał był się z turniejem gdyż dowodów była masa! Ale dzięki temu zyskuje drugą szanse.. A najważniejsza jest jak już pisałem Zabawa & Fair play. Tak że wynik zostaje ten co widnieje na pierwszej stronie! Temat uważam za Zamknięty i zamykam oczywiście.

Pozdrawiam Wszystkich