Zobacz pełną wersję : Pozdolenie
Chciałbym zapytac sie czy mógłbym załozyc klan Cs Cz cs-portal ??
Ja mam steam itd.
Prosze napisac
Condition zero ;P ;) - powiem tyle nie za wiele polakow w CZ gra ;) ale Jak Ci Bam wyrazi z ex0nem zgode to prosze bardzo
Jakbyscie zagladali :P to ja Bd w nim ^^
Heh, zycze sczczęscia, mimo wszystko wole zeby CL w CS.CZ był LazLo, bądź Rufus.
:D ja widzialem :D i cos ostatnio RuFuSek cisnie :D w Cz
Moze macie racje nie bede cl...
Za młody jestem ;p
Ja tez cisne w cz i mi idzie nawet :D
Jak by co to ja vcl moge byc ;p
A co do lazlo to w cz bedzie w cs-portal jak by co :D
Spróuje pogadac z jakims sponsorem moze serwer zasponsoruje ;p
pzd
Ps a ty eragon chciałbys ??
Killzon masz steam cz ??
Killzon masz steam cz ?? Ja mam teama cz i killzon chyba tez
Klan w cz będzie, najprawdopodobniej RuFuS będzie CL, ja vCL i szukać będziemy 3 graczy do stałej piątki i 1-2 rezerwowych.. only steam.
Klan w cz będzie, najprawdopodobniej RuFuS będzie CL, ja vCL i szukać będziemy 3 graczy do stałej piątki i 1-2 rezerwowych.. only steam.
Dokładnie, sory tombcio i RaPMeN, ale wiem ja kgracie i Wam podziękuję ; ) Killzon jak chcesz miejsce masz w klanie ; ) a reszte ludzi z boarda się ściągnie lub z jakiegoś innego forum ; ) Może ktośz moich znajomych się zgozdi ; )
Czyli mnie nie bierzecie ?? :?
zal
Wiem ze to zabrzmi smiesznie ale moze 1 on 1 :D co ty na to Rufus ??
Dokładnie, sory tombcio No i *** w tedy jak graliśmy miałem zrypaną myszkę( cięła się strasznie) i słuchawki
Wiem ze to zabrzmi smiesznie ale moze 1 on 1 :D co ty na to Rufus ??
Z miłą chęcią ; )
No i CENZOR w tedy jak graliśmy miałem zrypaną myszkę( cięła się strasznie) i słuchawki
Nic Ci nie dadzą przekleńśtwa... jeśli chcesz robic cs-portal z rapmenem to sobie rob... ale do ulow dobrzy nie przychodzą
Pozdro....
RaPMeN, pisał już do mnie na pw w tej sprawie wyraziłem swoją opinie co do tego bez przyszłościowego pomysłu..
RaPMeN, pisał już do mnie na pw w tej sprawie wyraziłem swoją opinie co do tego bez przyszłościowego pomysłu..
Bam, zależy jeszcze kto zabierze sięza robienie tego klanu ; ) a w 1.6 widze że też jakiś zastój macie : )
Nic Ci nie dadzą przekleńśtwa... jeśli chcesz robic cs-portal z rapmenem to sobie rob... ale do ulow dobrzy nie przychodzą
Ja mówię że chcę robić cs portal z rapmenem ale co ty odrazu mnie wyzywasz że słabo gram i nie mogę a grałeś ze mną 3-4 razy no więc. Pozdro & Poćwicz
Bam, zależy jeszcze kto zabierze sięza robienie tego klanu ; ) a w 1.6 widze że też jakiś zastój macie : )
Bez obrazy RuFuS, ale my nie jesteśmy no life, dla nas real na 1 miejscu, ostatnio nie ma czasu na cs'a, więc szykuje sie dłuuuuga przerwa..
[ Dodano: 2008-03-13, 14:07 ]
[quote=RuFuS]Nic Ci nie dadzą przekleńśtwa... jeśli chcesz robic cs-portal z rapmenem to sobie rob... ale do ulow dobrzy nie przychodzą
Ja mówię że chcę robić cs portal z rapmenem ale co ty odrazu mnie wyzywasz że słabo gram i nie mogę a grałeś ze mną 3-4 razy no więc. Pozdro & Poćwicz
To nie chodzi o poziom gry, lecz o grę TP, i ogarnięcie..
Bez obrazy RuFuS, ale my nie jesteśmy no life, dla nas real na 1 miejscu, ostatnio nie ma czasu na cs'a, więc szykuje sie dłuuuuga przerwa..
ZGadzam się... ale nie trzeba każdego pomysłu na stracenie przeznaczać...
No teraz to fajnie napisałeś... jak ktoś ma skill ulow to znaczy że nie umie grać TP i nie jest ogarnięty... proste ; )
powiem wam jedno.
ja może mam i skill low+, ale umiem grać tp
gdybym nie umiał grać tp, to bym nie zakładał klanu, w którym jestem
ja miałęm swój klan jabber w nim był...
Bylismy zgrani...
A co do ciebie RUfus to CENZOR to była propozycja kto powiedział ze chce zakładac ??!!!
Pzd&PoCWicz
Ps : ja sie tylko zapytałęm Bam powiedział : NIE
To nie i Lazlo zamknij ten temat prosze...
Pzd
No a on w ogóle nie widział jak gram tp bo zawsze jak graliśmy razem to na serwerach ffa
Pozdro... Exon zamknij temat
RaPMeN, zamknę dopiero jak będzie ostateczna decyzja czy klan będzie czy nie będzie.. raczej to pierwsze.. RuFuS, tylko Ty będziesz robić stronę beta, bo mi sie nie chce za bardzo :-P Mogę Ci laye jak co to podrzucić..
No a on w ogóle nie widział jak gram tp bo zawsze jak graliśmy razem to na serwerach ffa
Pozdro... Exon zamknij temat
Heh, pamiętam Twoją grę na sparze jak graliście z nami - mi to wystarczy.
Tombcio... nie rozśmieszaj mnie... może i wiesz jak sięgra TP ale nie potrafisz to w żcie wprawić... i nie płacz tu że jesteś ogarnięty... jakbyś był ogarnięty ni episałbyś takich postów : ) WIem jak grasz i wiele ludzi wie, Pozdro
Rufus czyli ja nie bede mógł byc w cs-portal ??
a bądź sobie... i dajcie mi święty spokój...
Nie nie ja nie musze byc tylko tak sie pytam...
Pzd dla ciebie
Już powiedziałem... zakładajcie jużsobie co checie... mnie to mało obchodzi ; ||
RuFuS jesli poczułes sie obrażony albo cos to Przepraszam...
nie czuje się obrażano... po prostu nie chce miećz tym nic wspólnego : )
Rufus jak bys mugł to zamknij ten Temat...