Zobacz pełną wersję : Ban za muzę
Wujek_Zdzisiu
09-03-2008, 19:35
elo ...
proponuję wrzucic w regulamin kompletny zakaz puszczania jakiejkolwiek muzy na serwie ...
złamanie powinno skutkowac tym samym co WH itp, itd czyli BAN ...
szlak człowieka trafia jak słyszy jakieś gówniane disco polo zapuszczane np. przez ZIUTE (PGS | Ziuta_ czy jakoś tak ...
ja rozumiem, dzieko neo, jakiś niewypieszczony dzieciak ... może ciężko mi to zrozumiec bo kiedy ja miałem tyle lat co to gówniarstwo to pokolenie NEO nie istniało ... ale mogę zagwarantowac ze 95% osób grających na CS-PORTAL poprze moją prośbę ...
BAN 120 minut i będzie lajcik,
pozdrawiam, No SweAr
Zgadzam się :)Tylko ban na 1godz. do 1 dnia
Ja bym wolał wtedy głosować czy ban czy nie. Jeśli ban to najwyżej na 45 min. :x
Oczywiście to jest tylko moje zdanie. :-D
Ja dam wam najlepsze rozwiązanie
ban na 1h (jednorazowo) lub dożywodny ban za nadmierne puszczanie muzy i niesłuchanuie poleceń adminów
no swear a co z toba zrobic ? za obrazanie admina na serwerze ?
Wujek_Zdzisiu
10-03-2008, 22:27
no swear a co z toba zrobic ? za obrazanie admina na serwerze ?
możesz podac gdzie i kiedy ?? no i całe okoliczności, bo zakładam (może błędnie, nie wiem) że jeśli taka sytuacja zaistniała to pewnie była to odpowiedź na wjazd na moją osobę ...
jeśli nie, proste ban ... 1h, 2h, może by i 24 :p do czwartku muszę projekt zrobic i jeszcze kolos z Baz Danych ... heh ... przyda się trochę spokoju ;)
zasady są po to żeby je przestrzegac (łamac ??) i dotyczy to wszystkich (również adminów) więc jeśli je złamałem to nie żałuj sobie :p teraz i w przyszłości (oczywiście jeśli będzie zasłużony niczym/nikim nie sprowokowany oraz nie będzie to chwilowe widzimisie :p)
pozdrawiam,
PS: tylko jak coś to nie dłużej jak do piątku do 16.30 (byłbym dozgonnie wdzięczny) bo wtedy kończę ostatnie zajęcia i przyda mi się chwila relaksu po ciężkim, stresującym tygodniu :p
pozdrawiam raz jeszcze :)
Twoje teksty : hax , Wh azcz pierd(((((( . nie dosc ze admin to jeszcze na wh , WYpier***** frajera ; ] .
AmaroW, nie przeklinaj jak możesz
Wujek_Zdzisiu
11-03-2008, 13:23
nigdy w życiu czegoś takiego nie powiedziałem ... nigdy nie zdarzyło mi się oskarżyc nikogo o Wh ... prawdę powiedziawszy dopiero nie dawno dowiedziałem się co to jest (gram w CS 3,5 miecha więc jeszcze sporo muszę się dowiedziec) ...
PS: Amarow --> mam prośbę, sprawdź następnym razem nick, czy jest tam No Swear czy No Swe@r, bo ten pierwszy jest dośc często przydzielany automatycznie gdy jest coś nie tak z dotychczasowym nickiem (nie wiem jak to działa) ... zresztą tam samo było u mnie gdy raz zamiast Wujek_Zdzisiu wyskoczyło mi No Swear i tak już zostało, a ostatnio zmieniłem jedynie 'a' na '@' bo zdażało się że na serwie grało po dwóch a nawet trzech No Swear (z dopiskiem (1) i (2)) :p
reasumując --> to co napisałeś to na 100% nie były moje słowa :)
ps2: z tym hax to też nie wiem o co chodzi :p
ogarnijcie się jak możecie
SPOKUJ MA BYĆ
Może niech w temacie odpowie administracja serwera.. bez żadnych kłótni ! Proponuje zrobić regulamin serwera, który będzie istnieć na forum i na serwerze.
AmaroW, nie przeklinaj jak możesz
On tylko cytuje, chyba wiesz co to cytat? ;>
[ Dodano: 2008-03-13, 07:04 ]
ps2: z tym hax to też nie wiem o co chodzi :p
Haxy = cheaty = ułatwiacze gry.. :-P
[ Dodano: 2008-03-13, 07:05 ]
ogarnijcie się jak możecie
SPOKUJ MA BYĆ
Może bez spamu - nic nie wnosisz do tematu, tylko bezsensownie nabijasz posty.. a przy tym sam powinieneś się uspokoić i ogarnąć.
[ Dodano: 2008-03-13, 07:06 ]
no to zrob jak możesz
Nie mam na Ciebie sily, 3 posty, praktycznie jeden pod drugim..
Banowanie za co !! Powinno być w obsłudze klienta w amxmodmenu dzlatego ze powinno kolesiowi pisać za co dostał bana lub za co dostał kicka ;) eX0n Pomyśl nad tym xD ;]
Banowanie za co !! Powinno być w obsłudze klienta w amxmodmenu dzlatego ze powinno kolesiowi pisać za co dostał bana lub za co dostał kicka ;) eX0n Pomyśl nad tym xD ;]
bardzo rozsadna decyzja ulepszenie serwera ,dodanie nowej opcji
Bany za spamowanie do mic powinny byc takie moje zdanie
bardzo rozsadna decyzja ulepszenie serwera ,dodanie nowej opcji
Bany za spamowanie do mic powinny byc takie moje zdanie
Z tego co mi wiadomo masz perma na servie..
Ludzie kto to jest eX0n :D