Zobacz pełną wersję : Bany
^m!Ec!uUU##
05-03-2008, 20:10
kazdy z adminow kto uwaza ze mam czity niech wrzuci tu demko, czekam.... Bo normalnoscia staja sie bany od procka eragona i bodajrze czarniutkiego za to tylko ze niedaja rady..... NAKREC DEMKO POTEM BANUJ !!!!
Pozdro : mU,Qo,-,-
Mietek nigdy nie miał haxów... nie ma... i nie będzie miał... jest jednym z lepszych graczy jakich znam i jeszcze nigdy nei widziałem go z haxem... i tak jak on mówi, dawać DEMKO a potem BANOWAĆ !!
^m!Ec!uUU##
06-04-2008, 00:00
przeczytajcie tego posta jeszcze raz ,w szczegolnosci shotdown i maharadzi - boli was to ze was karam to sobie poplaczcie , idzcie dzieci do mamy moze wam lizaka kupi ale nie banujcie za nic!!! najpier demko nakrec !!!!
Dokładnie ! ex0n napisał wyraźnie że jak banujesz trzeba mieć demko ! więc gdzie to demko ?
Mietka znam jeszcze za czasów Invilable i niegdy nie miał nawet matrix jumpa ;d
Ja mu nakrece demko,bo ja i tak wiem ze ma tylko niechcialo mi sie nagrywac ostatinio. Masz takie daremne akcje lepiej sie naucz grac bez wh :-)
baku... gdzie ten twój steam ? ty sam nie masz lepszych akcji ! JEsteście do Kur.. nędzy żałośni... koleś gra od ładnych paru lat... jest w klanie z graczem z VENDETA TEAM a wy mu z wh wyjeżdżacie ? beuah śmieszni jesteście !! Zakupcie SŁUCHAWKI+MYSZ+KLAWA+ sv_mozg 1 i jeszcze zacznijcie myśleć o grze a nie o kłótniach... wtedy mówcie że ktoś ma wh... baku ty też jesteś podejrzany... czasami banie przez ściane potrafisz walnąć... i co ? Bana masz dostać ? I też jak będziesz się pluł o demko to powiemy ci tak jak amarow że dostałeś za darmo i demka nie ma... pozdro
Mialem steama. To ze jest w klanie nic nie znaczy. Jezeli jestem podejrzany admin niech robi co uważa jestem normalnym graczem jak kazdy admin. Rozumiem ze go bronisz bo twoj znajomy kumpel, no i co z tego o.O ? Nie chce sie z toba klucic o byle co.
No to skoro nie macie dowodów to go nie banujcie... on też jest normalnym graczem który orientuje się w cs... tyle
baku... gdzie ten twój steam ? ty sam nie masz lepszych akcji ! JEsteście do Kur.. nędzy żałośni... koleś gra od ładnych paru lat... jest w klanie z graczem z VENDETA TEAM a wy mu z wh wyjeżdżacie ? beuah śmieszni jesteście !! Zakupcie SŁUCHAWKI+MYSZ+KLAWA+ sv_mozg 1 i jeszcze zacznijcie myśleć o grze a nie o kłótniach... wtedy mówcie że ktoś ma wh... baku ty też jesteś podejrzany... czasami banie przez ściane potrafisz walnąć... i co ? Bana masz dostać ? I też jak będziesz się pluł o demko to powiemy ci tak jak amarow że dostałeś za darmo i demka nie ma... pozdro
Słuchaj, sam nie jesteś lepszy ! Zabiją Cię to od razu wyskakujesz z żalem i sam kolesia miał nick "I`m bot" zbanowałeś, bo oskarżałeś o wh, a dema nie nagrałeś i dowodu zadnego nie miałeś ! A ktoś przeklnie na serwie to go kickujesz/banujesz, a sam wyklinasz i wyzywasz więc jaka to jest sprawiedliwośc? Moim zdanie to Ty uważasz się za największego pr0 !
^m!Ec!uUU##
06-04-2008, 14:00
wez baku smieszny jestes, czekam na demko !!! prawda jest taka ze niepotraficie przegrywac i to wszystko , kazdy lepszy leci z tego servera po gora 30 minutach z banem bo adma maja tu takie dzieciaki ze szkoda słow
^m!Ec!uUU##, ja jestem śmieszny owszem mam poczucie humoru.
adma maja tu takie dzieciaki ze szkoda słow
A co boli Cie serce bo ty nie masz ? Ty byś był łaskawy i ustepywal miejsca cziterom bo sam nim jesteś. A jak Tobie sie nie podobają admini to nie graj na serwie. Moge Ci znalesc specjalne serwery z czitami poszukac Ci ?
^m!Ec!uUU##
06-04-2008, 14:25
buahahaahaha ty chyba jestes jakims nie****nym dzieckiem , chcesz zagrac esl 1x1 na servie z vac i na aequitasie? zobaczymy kto jest botem zerowcu placz dalej, gram na tym servie jak mi sie nudzi bu lubie bic takie boty jak ty, zerem jestes i jeszcze cwaniaczysz ,pocwicz i dorosnij dzieciaku.
Słuchaj, sam nie jesteś lepszy ! Zabiją Cię to od razu wyskakujesz z żalem i sam kolesia miał nick "I`m bot" zbanowałeś, bo oskarżałeś o wh, a dema nie nagrałeś i dowodu zadnego nie miałeś ! A ktoś przeklnie na serwie to go kickujesz/banujesz, a sam wyklinasz i wyzywasz więc jaka to jest sprawiedliwośc? Moim zdanie to Ty uważasz się za największego pr0 !
No akurat tutaj mam demko ; ] Jeśli się zgłosi ta osoba to je dostanie ; ] Nie wiesz nie gadaj... żałośni jesteście... baku hajcie zagraj z nim 1on1 na vac z aeq i zobaczymy czy dalej będziesz płakał... cya in pasjans zera...
LazLo jakiś dowód na potwierdzenie swoich słów masz ? Czekam na screeny demka itp ; ]
Kto się uważa za pr0 ten uważa... chciałeś wielce dywizje robić a jak przyszł oco do stronki to mi piszesz czy bym nie poszukał laya...
ex0n wgraj te bazy mysq to jązrobie... pisałem ci kidyś ale nawet nei zwróciłeś uwagi...
pozdro zera...
No akurat tutaj mam demko ; ] Jeśli się zgłosi ta osoba to je dostanie ; ] Nie wiesz nie gadaj... żałośni jesteście... baku hajcie zagraj z nim 1on1 na vac z aeq i zobaczymy czy dalej będziesz płakał... cya in pasjans zera...
LazLo jakiś dowód na potwierdzenie swoich słów masz ? Czekam na screeny demka itp ; ]
Kto się uważa za pr0 ten uważa... chciałeś wielce dywizje robić a jak przyszł oco do stronki to mi piszesz czy bym nie poszukał laya...
ex0n wgraj te bazy mysq to jązrobie... pisałem ci kidyś ale nawet nei zwróciłeś uwagi...
pozdro zera...
Ja chciałem dywizje? Ty zacząłęś grać w cs;cz i tobie sie zachciało dywizji.. i sam mi mówiłeś, że byś wolał o stronce w webspellu, niż w nuked-klan.. więc dlaczego ja miałem robić lay i reszte, skoro to Ty chciałeś ją? @ kto zero ten zero :o
To ja chce to demko rufus dajesz.
bueahu dobra, nie ma to sensu bo i tak każdy się wykręci... apropo tematu... mietek nie ma żadnych haxów... czekamy na demko baku ; ]
A ty lazlo hajcie następnym razem się nie wtrącaj jak o tobie nie jest mowa...
^m!Ec!uUU##, i po co wyzywasz ? To swiadczy o twoim nie wychowanym zyciu. Fajnych masz rodzicow. Pozdro. Demka nie bede nagrywal bo nie obchodza mnie takie dzieci jak mieciu ktore graja na wh. Dobra ja juz sie tu nie udzielam bye bye all. :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:
baku po co wyzywasz jego rodziców ? potem święty będziesz... zamykam ten żałosyn teamt...