Zobacz pełną wersję : Serwery Do gry w TURNIEJU!!
Są różne metody i serwery na których można toczyć walki Mamy do dyspozycji następujące serwery.. Dzięki następującym osobą będzie można na nich grać..
Ściema - wypożyczą serwer ABG
Danio - Swój własny serwer
rocky - swój własny serwer
God - swój własny serwer na sieci Hamachi
Proszę o te osoby Aby napisały adres serwera dane kontaktowe, lub wyznaczyły godziny w których serwer będzie czynny specjalnie na potrzeby Turnieju!!
Można mecze rozgrywać na własnych serwerach tylko proszę o powiadomienie tego faktu i o zatrudnić ewentualnie sędziego..
Jeśli ktoś ma serwer i chce pomuc to także proszę o napisanie tych powyżej wymienionych danych..
Ok to mój serwer:
Nazwa: Liga 2vs2
IP: 89.228.29.53:27016
Moje GG: 8948648
Ej!
Najlepiej żeby właściciele serverów nie grali na swoich!
o to chodzi żeby potem nie było że coś tam...!
A co moze byc jak bedzie sendzia i wszystko ja protestuje uwazam ze bedzie to bezsensu bogra duzo osub z z klanow z ktorego jest duzo osub!!!
seńdzia może być przekupiony.
ostatnio nie tylko w piłce jest korypcja :-P
miazga12
27-01-2007, 14:24
no u nas bedzie korupcja i co kto będzie kuratorem???? 8-)
Panowie spokuj!! Bo zaraz zaczniecie znowu jakię kłutnie.. :roll: Jest kilka serwerów.. nikt nikogo nie zmusza to grania na tym który mu nie odpowiada.. ;-)
Yo kontakt do mnie gg:2859069 ustalcie sobie termin turnieju i napiszcie do mnie najlepiej dzien wczesniej o kotrej mam byc ser a postaram sie zeby serwer byl gotow;) Ip haslo i te wszystki bajery dostanie osobaw odpowiedzi odemnie:)
udanego turnieju Rocky.
ArturSAS
27-01-2007, 22:02
ja nie moge grac na serwie God - w sieci Hamachi bo mi net nie pozwala jak wchodze to odrazy ping powyrzej 1500
I am what I am
30-01-2007, 10:09
Nowy server juz nie hamachi...tylko ip sie zmienia wiec piszcie na PW jak ktos chce na tym servie. Przy 4 osobach byly male pingi, na wiecej osob jeszcze nie testowano.
na moim mozemy grac pingi max 40
IP: 85.237.176.62:27016
Name: ESL.pro NonSteam - Team
[ Dodano: 2007-02-02, 09:06 ]
aha kontakt gg: 9190323 jesli ktos z ligi chce grac mgoe posedizowac jak jest taka potrzeba w piatki i soboty mi pasi
miazga12
06-02-2007, 18:39
w razie czego można zagrac na mojim nie jest konfortowy:D ale jest i można grać 2 vs 2 grałem ja z .:killzonem:. na Deco i Hitmana i nawet nie było lagów tylko Deco czasamo miał tak to ping nie dochodził do 100 moje gg 407488
[ Dodano: 2007-02-09, 21:22 ]
Exon zrób coś z tym bo w tamten czwwartek ruszyła kolejka z dzisaj jest piątek 8 dni póżniej i co jeden mecz to po co się zapiswaliście :-x