Zobacz pełną wersję : Podpis ??
Dlaczego nie ma podpisow na forum ?? Chciałbym abyście wprowadzli :P
Były podpisy ale zajmowały wiele pamięci i ex0n to wyłączył ; )
aha no chyba że :P
Ale szkoda
krolewskie
29-02-2008, 02:57
mam taka propozycje z tego co wiem gra Counter-Strike jest od 16 lat a tu widze same dzieci graja !!!! do ksiazki i za pilka biegac a nie w cs grac ; :hah:
mam taka propozycje z tego co wiem gra Counter-Strike jest od 16 lat a tu widze same dzieci graja !!!! do ksiazki i za pilka biegac a nie w cs grac ; :hah:
Niektóre "dzieci" mogą być poważniejsze od Ciebie, więc daruj sobie.. Irytują mnie osoby które mówią, że na tym forum są dzieci, a sami nie lepsi, bo nawet kropki, czy przecinka nie potrafią dać, nie mówiąc o wielkich literach..
Co do podpisów, szkoda że ich nie ma, może kiedyś wrócą.. xP
Królewski zgadzam się z Eragonem, ja nie mam 16 lat ale ortografię znam i nie zdziwie się jak będę również grał lepiej niż ty... Więc pozdro ; )
jak by ,,dzieci'' nie mogłby gra, to co by wyszło z naszej gwiazdeczki, jaką jest NeO?
Jest wiele powodów, podam tylko jeden ten kluczowy.. :]
Estetyka forum.. Niektóre podpisy składające się z tekstu kilku userbarów sygnaturki sprawiały że trudno było doszukać się treści wiadomości.. co wprowadza w pewien sposób chaos na forum :]
PS; Podpisy nie są wyłączone ostatecznie.. ;-)
//zamykam