Zobacz pełną wersję : Propozycja
Proponuje zrobic zasady obowiazujace na serverze ;] oraz by server byl TP ;P
Zasady wymyslimy razem ;] Podam pare :
1.Admin ma zawsze racje
2.Druzyny wykonuja cele mapy
3.Brak Kultury,Obrazanie graczy - kick/ban
moge podac wiecej ;P ale chcę zebyscie ruszyli ;] cos glowa ^^
Jestem za tp. Jest duzo serwerow ffa fajnie by bylo zrobic porzadny serwer tp :D
Tylko trzeba ogarnac boty :-D
1.Admin ma zawsze racje
2.Nie przeklinaj
3.Nie spamuj
4.Nie naduzywaj mikrofonu
5.Nie obrazaj innych graczy
6.Graj zespolowo
7.Wykonuj cele mapy
A kary zostawiam do ustalenie przez H@ :D
oczywiscie to jest propozycja
Ad.1 co to ma być? admin ma zawsze rację? wejdzie taki admin bo myśli że zawsze ma rację i że on jest BÓG. h@ chcecie się podlizać? albo któremuś z adminów? że jaki to on nie jest? i że ma zawsze rację? przykładowo Amarow będzie grał na fejku, i zacznie skanować przez ściany i taki bam powtórzy akcję i będzie mówił że ta osoba ma czity? bo skanował hangar na assaulcie? potem go zbanuje i co? Amarow przyjdzie na forum, powie że to on grał i ban zostanie zdjęty. a inną osobę olejecie bo powie admin ze na bank miał haxy i bardziej powinniście uwierzyć adminowi niż playerowi? śmieszne. fakt faktem prawie wszędzie jest ta zasada. ale często to zwykły player ma więcej racji niż taki admin.
takie jest moje zdanie.
może by i takie
ale uważaj bo dostaniesz warnaj(ale nie odemnie)
pyzor nie wymieniaj mojego nicku i nicku AmaroW'a w swoich bezsensownych postach bo i tak niczego nie zmienisz głupim gadaniem tego co jest na serwerze.
Chłopcze nie pouczaj starszego (AmaroW'a) bo dużo lepiej gra od ciebie i dużo więcej wie niż ty.
Moja cenna rada: nie pisz już lepiej nic bo i tak będzie tak jak będziemy chcieli. nie ważne czy będzie nam zwracał uwagę Kaczyński, Tusk, a tym bardziej ty.
PS. cenzor!
edit by ex0n: nie przeginaj..! Kulturka musi być! :]
A.C.A.B.
28-02-2008, 13:29
pyzor ma racje :) jak wejdzie typ i zaczyna jebac hedy i skanowac a nicht go nie zna do za 4 minuty dostanie bana bo bedzie ze ma wuha itp... :)
bam ogarnij się
może ma rację
OMG ;] mieliscie wymyslac zasady a nie klocic sie o jakies duperele Pyzor jak Ci sie nie podoba dana zasada to wymysl jakas na jej miejsce
A.C.A.B Mam prosbe :D jakby gracze i forumowicze przyjeli propozycje czy bys zrobil Granice Raszu ??
Tam masz w pluginach jak robić opisane, więc nic w tym trudnego ;x
ja w ogóle uważam że tej zasady nie powinno być. bam znam się z Amarowem fakt faktem krotko ale sie znam. bam ale powiedz ze tak nie było ostatnio na assaulcie. koleś skanował w kierunku respa ct przez hangar, a ty do niego żeby wyłączył wh bo dostanie bana. przecież to jest śmieszne.i przyjdzie taki zbanowany gracz na forum zapyta o demo, ty powiesz ze nie masz a koles juz wam zrobi taką reklame ze uhuuhu.
compadre
29-02-2008, 01:47
A ja jestem przeciwko. Bardzo mi odpowiada serwer FFA i sobie go cenie. TP widze duzo wiecej. Co nie zmienia faktu, ze pewne zmiany by sie przydaly. Ale to juz dyskusja w innym topicu.
krolewskie
29-02-2008, 02:24
posluchajcie widzisz kolesia z czitami banuj per.. i zero wyjasnien . Koniec tematu !
posluchajcie widzisz kolesia z czitami banuj per.. i zero wyjasnien . Koniec tematu !
Zgadzam się z takimi ludźmi.. xD
ja jestem przyzwyczajony do TP
wrzuccie antyrasza i będzie po kłopocie
i przeróbcie FFA z TP
Tp zeby bylo ;D tylkok Ta bociarnie trza bedzie Ogarnac ;D z tym Bedzie najgorzej ^^