Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Propozycja

Haszcz
27-02-2008, 21:58
Proponuje zrobic zasady obowiazujace na serverze ;] oraz by server byl TP ;P

Zasady wymyslimy razem ;] Podam pare :

1.Admin ma zawsze racje
2.Druzyny wykonuja cele mapy
3.Brak Kultury,Obrazanie graczy - kick/ban

moge podac wiecej ;P ale chcę zebyscie ruszyli ;] cos glowa ^^

kN
27-02-2008, 23:10
Jestem za tp. Jest duzo serwerow ffa fajnie by bylo zrobic porzadny serwer tp :D
Tylko trzeba ogarnac boty :-D

1.Admin ma zawsze racje
2.Nie przeklinaj
3.Nie spamuj
4.Nie naduzywaj mikrofonu
5.Nie obrazaj innych graczy
6.Graj zespolowo
7.Wykonuj cele mapy

A kary zostawiam do ustalenie przez H@ :D
oczywiscie to jest propozycja

pYz0R
28-02-2008, 09:36
Ad.1 co to ma być? admin ma zawsze rację? wejdzie taki admin bo myśli że zawsze ma rację i że on jest BÓG. h@ chcecie się podlizać? albo któremuś z adminów? że jaki to on nie jest? i że ma zawsze rację? przykładowo Amarow będzie grał na fejku, i zacznie skanować przez ściany i taki bam powtórzy akcję i będzie mówił że ta osoba ma czity? bo skanował hangar na assaulcie? potem go zbanuje i co? Amarow przyjdzie na forum, powie że to on grał i ban zostanie zdjęty. a inną osobę olejecie bo powie admin ze na bank miał haxy i bardziej powinniście uwierzyć adminowi niż playerowi? śmieszne. fakt faktem prawie wszędzie jest ta zasada. ale często to zwykły player ma więcej racji niż taki admin.

takie jest moje zdanie.

M@$SA
28-02-2008, 11:05
może by i takie
ale uważaj bo dostaniesz warnaj(ale nie odemnie)

Bam
28-02-2008, 12:18
pyzor nie wymieniaj mojego nicku i nicku AmaroW'a w swoich bezsensownych postach bo i tak niczego nie zmienisz głupim gadaniem tego co jest na serwerze.
Chłopcze nie pouczaj starszego (AmaroW'a) bo dużo lepiej gra od ciebie i dużo więcej wie niż ty.
Moja cenna rada: nie pisz już lepiej nic bo i tak będzie tak jak będziemy chcieli. nie ważne czy będzie nam zwracał uwagę Kaczyński, Tusk, a tym bardziej ty.

PS. cenzor!

edit by ex0n: nie przeginaj..! Kulturka musi być! :]

Procek
28-02-2008, 13:26
Bamik spokojnie xD

A.C.A.B.
28-02-2008, 13:29
pyzor ma racje :) jak wejdzie typ i zaczyna jebac hedy i skanowac a nicht go nie zna do za 4 minuty dostanie bana bo bedzie ze ma wuha itp... :)

M@$SA
28-02-2008, 14:27
bam ogarnij się
może ma rację

Haszcz
28-02-2008, 17:15
OMG ;] mieliscie wymyslac zasady a nie klocic sie o jakies duperele Pyzor jak Ci sie nie podoba dana zasada to wymysl jakas na jej miejsce

A.C.A.B Mam prosbe :D jakby gracze i forumowicze przyjeli propozycje czy bys zrobil Granice Raszu ??

Mariosz
28-02-2008, 17:47
Tam masz w pluginach jak robić opisane, więc nic w tym trudnego ;x

pYz0R
29-02-2008, 00:04
ja w ogóle uważam że tej zasady nie powinno być. bam znam się z Amarowem fakt faktem krotko ale sie znam. bam ale powiedz ze tak nie było ostatnio na assaulcie. koleś skanował w kierunku respa ct przez hangar, a ty do niego żeby wyłączył wh bo dostanie bana. przecież to jest śmieszne.i przyjdzie taki zbanowany gracz na forum zapyta o demo, ty powiesz ze nie masz a koles juz wam zrobi taką reklame ze uhuuhu.

compadre
29-02-2008, 01:47
A ja jestem przeciwko. Bardzo mi odpowiada serwer FFA i sobie go cenie. TP widze duzo wiecej. Co nie zmienia faktu, ze pewne zmiany by sie przydaly. Ale to juz dyskusja w innym topicu.

krolewskie
29-02-2008, 02:24
posluchajcie widzisz kolesia z czitami banuj per.. i zero wyjasnien . Koniec tematu !

Eragon
29-02-2008, 07:07
posluchajcie widzisz kolesia z czitami banuj per.. i zero wyjasnien . Koniec tematu !

Zgadzam się z takimi ludźmi.. xD

M@$SA
29-02-2008, 09:33
ja jestem przyzwyczajony do TP
wrzuccie antyrasza i będzie po kłopocie
i przeróbcie FFA z TP

Haszcz
29-02-2008, 21:40
Tp zeby bylo ;D tylkok Ta bociarnie trza bedzie Ogarnac ;D z tym Bedzie najgorzej ^^