Zobacz pełną wersję : Administratorzy !
Zigzacz'ek
24-02-2008, 21:40
Forum jest na prawde po żądne tylko martwią mnie ci Administratorzy którzy maja po 13-15 lat i bezsensownie nabijają posty w tematach, apeluję o zmianę lub zdjęcie im przywilejów!
Pozdrawiam !
Ojojoj temat do usunięcia pomyliły mi się kolorki, administrator ma czerwony kolor a niebieski ma member.
no ok do usunięcia... a tak na marginecie... mówisz dzieci po 13-15 lat a widze że u Ciebie z ortografią coś szwankuje... skoro dorosły jesteś powinieneś wiedzieć jak pisze się porządny...
A.C.A.B.
24-02-2008, 22:27
dobra rufus skoncz bo typ ma racje piszecie we wszystkich tematach tylko ze nie na temat... jest pelno takich postow i co z tego ze zle pisze patrz na siebie ty tez jestes francuzem :P
podaj konkretny temat w którym robiłem spam... każdy mówi jak potrafi...zwróciłem mu uwage na ortografie tylko dlatego że śmieje się z młodszych a sam głupie błędy robi... to tyle ode mnie pozdro : )
A po pierwsze taki 13-15 latek może wiedzieć więcej niż ty. Ja mam 16 i git xD
Forum jest na prawde po żądne tylko martwią mnie ci Administratorzy którzy maja po 13-15 lat i bezsensownie nabijają posty w tematach, apeluję o zmianę lub zdjęcie im przywilejów!
Pozdrawiam !
Ojojoj temat do usunięcia pomyliły mi się kolorki, administrator ma czerwony kolor a niebieski ma member.
Ciekawe, kolejny któremu coś nie pasuje.. myślisz, że przyszedłeś na forum i coś zmienisz ? To już wybierał ex0n, a on nas zna i wie co dobrze robimy, a co źle..
Ta popatrz na np. Lazlo 13 lat a ilu osoba pomóg...
13 latek ale wie wiecej od ciebie
Pzd
Ta popatrz na np. Lazlo 13 lat a ilu osoba pomóg...
13 latek ale wie wiecej od ciebie
Pzd
Heh, a nie 14 ? :-)
Właśnie teraz spamujecie :P Może zamkniecie temat :D
nieh się kłócą
co ci zależy?