Zobacz pełną wersję : wkur-wiajacy admini
jednym slowem wkurwiacie mnie juz zachowujecie sie jak dzieci czekacie na czyjs blad chociarz dobrze wiecie ze sami je popelniacie i sobie bana nie dacie oczywiste ale dlaczego ja mam byc zawsze pokrzywdzony to juz ktorys ban z kolei ja bym proponowal wylaczenie zabijania ludzi z druzyny admini wtedy by mieli mniej roboty i ja bym sie nie denerwowal jakimi lamami ktore podchodza pod celownik albo zaczynaja strzelac do mnie
Racja po wczorajszym odbanowaniu znow dostalem bana niewiem na ile wiem ze mam ! SKANDAL ! BAN ZA STRZAL W SWOJEGO BAN ZA WULGARYZM ! WYLACZCIE TK I SPOKOJ !
Ja powiem tak, TK nie zostanie wyłączone... naucz się używaćradaru, to nie będziesz strzelać po swoich : ) A za wulgaryzmy wiadomo automatyczny BAN ! : ) k4my$ ja też mam zastrzeżenia do niektórych adminów ale już nie będę mówił bo i tka się tym nikt nie zajmie, pozdrawiam : )
bam bo ci zylka peknie ;* , im chodzi o to ze wchodza nooby ty biegniesz strzelasz do przeciwnika i ci wchodzi taki plebs pod celownik a ty strzalsz i zamiast wybaczyc wciska ban na 120 min ; p
no to neich zmienią banowanie na 15 min... po sprawie...
range[r]
24-02-2008, 13:43
Zgadzam się z amarowem !!!
ja tez sie zgadzam i wylonczcie tk za walenie w hosty
wylonczcie tk za walenie w hosty
Tego to raczej nie robcie.
Nie zabijaj ich graj na zasadach mapy !
Pozabijasz ich i sie skampisz ? zeby czas mina ??
Bany za tk ustawcie najlepiej na 30 min.. mysle ze to jest odpowiednia kara...
AmaroW 100% racja :D Ja daje kary tylko jesli w nastepnej rundzie nie przeprosi jak przeprosi oczywiscie wybaczam :D i nigdy nie banuje...