Zobacz pełną wersję : [Prośba] o Admina :D
Nick : kN
ex Admin : Dolinka.net; RED Dog; eu3; eu1; DnB; Fanatics
Znajomosc amx: Duza, sam robilem amx i amxx dla serwera DnB, Fanatics i paru clanowych
Staż Cs : 7 lat z 2 letnia przerwa
Oferuje :
-kulture
-sprawiedliwosc :D
-szybka reakcje (czit, przeklinanie, etc)
-rozpoznanie czita
-gre na poziomie
-pomaganie gracza
-skrupulatne wysluchanie pytani graczy itp
czarniutki
22-02-2008, 19:56
dobre preferencje, jakby ktos pytal jestemm za... :-D
Widzę cię często na serwie jestem ZA ale główny głos ma ex0n
Ja jestem przeciw, brak kultury dla graczy cs-portal.net
Ja tez na nie. Jest duzo adminow wczoraj na servie bylo 7 nawet. Jak dla mnie niepotrzebny kolejny. Jest nas wystaraczajca.
A.C.A.B.
22-02-2008, 23:25
chyba przesadzacie troche.... dobra exon da ci adma i co za 2 dni bedzie 12342134 tematow z prosba o admina bo udalo sie innym to czemu mi ma sie nie uda i tak juz chyba jest duzo adminow :x
powered by A.C.A.B. bez pszesady
12342134 tematow aż tyle to nawet na darkwarez nie ma w 1 dziale
A.C.A.B
Dawno nie gralismy razem :D
Razem z moim podaniem sa 3 takie prosby (przynajmniej tyle widzialem) wiec chyba tak nie skoczy :D
P.S
Wejdz bociku czasem na serwer to cie pokaram jak na sparze z kosy :D ;-)
sparze z kosy :D ;-) też tak robie xD
A.C.A.B.
23-02-2008, 12:34
zoom skoncz ***** spamowac bo to juz sie daremne robi polowa twoich postu jest bezsensu ***** wez sie zastanow... albo niech jakis moderator sie wezmie za niego i bedzie kasowal jego daremne posty.... kN znam cie ? ;| nie wydaje mi sie ze cie znam i ze mnie z kosy pojechales ;]
Znamy sie i cie zjechalem z kosy :D tylko gralem pod starym nickiem...
Ten ss wszystki Ci wyjasni :D
A.C.A.B by Knife :D (http://i30.tinypic.com/hvcktl.jpg) :hihi:
o boże to bot kato ; D ehah ; D pamiętam go ; D większego bota nie było ^^
Nie mam Zdania na tego Typu temat o adminie bo nie wiem ile on był razy na srv !! i Widze ze ma mało postów to raczej on jest nowy ...
o boże to bot kato ; D ehah ; D pamiętam go ; D większego bota nie było ^^
Zapominasz o sobie :D
Ostatnio ogladalem demka ze sparow redux :D dobrze cie tam slychac przez mic :hihi:
No no ; D ale ok, nie offtopujmy ;p
Ja typa nie widziałem ani razu na serwerze.
Po za tym mi nie wystarcza to ile kto ma lat i ile gra w cs-a.
Dla mnie to żadne referencje :-P
Ps. Wyślij swoje zdjęcie, dokładny adres zamieszkani + dane osobowe to może sie zgodzę.
Na razie mój głos jest na - Nie, brak kultury dla graczy cs-portal = wojna na serwerze, forum między adminami, a tego nie chce :]
jest na - Nie, brak kultury dla graczy cs-portal
O co kaman ? jaki brak kultury dla graczy ?
Foto (http://www.esl.eu/pl/player/2695499/)
acab cos ci nie pasuje to sie nie pokazuj tutaj chba ze chcesz sie spotkac?
A.C.A.B.
23-02-2008, 20:04
<lol2> teraz to padlem straszysz mnie ? prosze cie przyjedz ja czekamkoniec OT
nie robić off topic tu !
//ostrzeżenie słowne A.C.A.B., ZoMm
Dobre założenia, jesteś często na serwie. Jestem na Tak
Dobre założenia, jesteś często na serwie. Jestem na Tak
Temat nie aktualny, a Twoje zdanie, i tak sie raczej nie liczy.. ja Ciebie na servie NIGDy nie wiedziałem
Ranger.wdz
17-03-2008, 23:42
Jestem za ... gralem na serwerach gdzie mial admina i nie bylo nigdy zadnych problemow po pierwsze czity dostawaly bany tak jak powinno byc a nie kickowac :mad: zeby mogly ponownie wchodzic po drugie zawsze pomaga o czym nie raz sam moglem sie przekonac aha i po trzecie pisku nie ma w sluchawkach jak gada ;-D
kN po przeczytaniu wszyskich wiadomości mam dość mieszane uczucia.. Z wieloma osobami mozna powiedzieć że masz na pieńku.. Proponuję abyś stworzył ankietę w pierwszym poście.. Skorzystam z koła ratunkowego :-D Jakim jest Publiczność. :-P czekam na wyniki głosowania.
pozdrawiam.
Ja Do kN nie mam nic ;] mozna sie z nim posmiac :D nie to co Z niektorymi ;/
Ja też nie mam nic i jestem za !!
Ja jestem ZA...
Chociaz mało co go widze na serwerze...
Ale z tego co widze to pozadny kolo...
Moze sie myle...
Pzd
Ja jestem przeciwny, Ktos sobie zalozy temat. i ma miec adma zal. Nikt go nie zna. Od nie dawna jest na forum i admin wielki. dajcie mu glownego admina odrazu.
Jak taka osoba bedize miala adma to ja rezygnuje.
Pozdro :/
A.C.A.B.
12-04-2008, 21:09
Ja jestem przeciwny, Ktos sobie zalozy temat. i ma miec adma zal. Nikt go nie zna. Od nie dawna jest na forum i admin wielki. dajcie mu glownego admina odrazu.
Jak taka osoba bedize miala adma to ja rezygnuje.
Pozdro :/
Ja do ciebie kn nic nie mam ale taka jest prawda ktos kto chce admina to podlizuje sie na seriwe jak tylko moze potem na forum zaczyna pisac a na koniec jak dobrze gra to bedzie w klanie cs-portal.net i odrazu ma admina to jest smieszne poprostu... ja nie gadam ze ja swiety jestem ale polowa adminow ktorzy teraz sa powinna poleciec bo to ty powinienes exon z innymi adminami pogadac czy chcemy nowego admina powinienes sie zapytac nas o zdanie ja wiem ze to twoj serwer i mozesz robic z nim co chcesz ale nas sie tez powinienes zapytac ;]
Pozdro dla kumatych.
Ja również jestem przeciwny.. i tak adminów jest już sporo..
I dodaje odrazu.. tak samo jak andri, jeżeli on otrzyma także rezygnuje.. Nie żebym santażowal.. ale chodzi mi o to że nas i tak jest sporo, i dojdzie to tego, ze dziennie będzie 5 podań o adma..
Gram od jakiegos czasu na tym serwerze i musze powiedziec ze poziom znajomosci terazniejszych adminow z budowa amx-a oraz dzialaniem servera jest niski. kN-a znam od podstawowki i zawsze sie interesowal takimi zeczami- sam robi amxy od podstawy a komendy zna jak ja budowe swojej reki. Polecam go jako admina ! Mimo ze jest juz ich paru ten czlowiek moze bardzo pomoc ! pozdro
kN-a znam od podstawowki i zawsze sie interesowal takimi zeczami- sam robi amxy od podstawy a komendy zna jak ja budowe swojej reki.
Ja znam amxx'a jak budowe swojego ciała ;] To że zna amxx'a to nic nie oznacza. Co ma amxx do admina, amxmodmenu ?
emX to konto zrobione przez kN. Smieszy jest ten koles!
emX to konto zrobione przez kN. Smieszy jest ten koles!
Nie pisz takich postow bo sie osmieszasz i spamujesz.... -.- Jesli to moje konto to jakim cudem razem gramy na serwerze etc.. ?
Baku
Ma znaczenie takie ze jak sie cos stanie z serwerm to nie wyjde z serwera -.- tylko sam postaram sie go naprawic jak najszybciej...
pojebalo cie i to ostro, widac ze duzo grasz na serverze jesli myslisz ze emX to konto kN-a. LOL
Co ma amxx do admina, amxmodmenu ?
to ma amx ze polowa adminów na cs-portal.net nie umie włączyć nawet amx menu. ile razy nie umieliście przełączyć z trybu meczowego na ffa? zal.
W sumie to ja też jestem na NIE ponieważ jest dosc dużo adminów to raz, jak dostaniesz Admina to odrazu inni będą chcieli, niemamy do ciebie zaufania (znamy cię zbyt krótko) na serwerze cs-portal.net nie grasz za długo...
Takie moje zdanie...
Pzd
Baku
Ma znaczenie takie ze jak sie cos stanie z serwerm to nie wyjde z serwera -.- tylko sam postaram sie go naprawic jak najszybciej...
Hmm.... To ja nie wiem co mogłoby się stać z serwerem żeby trzeba było go ratować w razie potrzeby. No chyba, że amxx'a robił jakiś nieudacznik :]
pojebalo cie i to ostro, widac ze duzo grasz na serverze jesli myslisz ze emX to konto kN-a. LOL
Hmm.... Widać już jesteś zdenerwowany, bo klniesz. Ile masz lat ? Nie umiesz bez przekleństw napisać ? Kupie Ci słownik ortograficzny jak chcesz tam jest milion słów, którymi możesz zastąpić to słowo.
to ma amx ze polowa adminów na cs-portal.net nie umie włączyć nawet amx menu. ile razy nie umieliście przełączyć z trybu meczowego na ffa? zal.
Gdyby połowa adminów nie umiała załączyć menu, to połowa tych adminów nie miała by admina. Nie bądź taki chojrak bo nawet nie wiesz co to menu :]
Hmm.... To ja nie wiem co mogłoby się stać z serwerem żeby trzeba było go ratować w razie potrzeby. No chyba, że amxx'a robił jakiś nieudacznik :]
Ostatnio admin nie potrafil wylaczyc spawn protection i robil ponad 10 rr :/
do ciebie zaufania (znamy cię zbyt krótko) na serwerze cs-portal.net nie grasz za długo...
mysle ze wiekszosc graczy mnie pamieta.... wbilem sie nawet do top15... ze mam malo postow na forum to nie oznacza ze nie gram. Nie raz z toba gralem, nawet na kabulu dostales banie z usp :-D
P.S
Nie winie was za wasze zdanie ze na nie, zeby nie bylo ze jakis uraz mam do was :]
range[r]
15-06-2008, 08:37
Ja jestem ZA !!! . Powinno się dać mu szanse i go sprawdzić. Ale wszystko zależy od ex0na
Ostatnio admin nie potrafil wylaczyc spawn protection i robil ponad 10 rr :/
do ciebie zaufania (znamy cię zbyt krótko) na serwerze cs-portal.net nie grasz za długo...
mysle ze wiekszosc graczy mnie pamieta.... wbilem sie nawet do top15... ze mam malo postow na forum to nie oznacza ze nie gram. Nie raz z toba gralem, nawet na kabulu dostales banie z usp :-D
P.S
Nie winie was za wasze zdanie ze na nie, zeby nie bylo ze jakis uraz mam do was :]
1. Chcesz wiedzieć czemu admin nie umie tego pluginy wyłonczyć .... Admini niektórzy nie mają tyle flag żeby go wyłonczyć