Zobacz pełną wersję : Ban ?
hmm o 14.32 dostalem bana nie wiem za co :| ?
steam id :
http://img513.imageshack.us/my.php?image=nowyobrazmapabitowa6gq1.png
Ip : 89.230.66.179
Prosze o unbana bo nawet nie wiem za co dostalem :|
słuchaj amx jest walnięty
mnie dziś wywalał kilka razy po rząd choć żadnego admina na serwerze nie było
jeśli pisało "kicked and baned" to sie nie martw ;p
ostatnio nawet tak amx zaszalał że dał mi bana i nie mogłem wejść na serwer przez dzień lub dwa.. więc nie pisz mi tu nie potrzebie 38934737 tematów o tym samym problemie...
najlepiej zgonic wszystko na AMX'a tu porostu admini sa niekompetetni :( na miejscu Head Admina powaznie bym sie zastanowil czy nie popelnil bledu wreczajac niektorym osoba adma :)
najlepiej zgonic wszystko na AMX'a tu porostu admini sa niekompetetni :( Weź amx jest zrypany i tyle bam dobrze mówi dostałem już 25 kicków (liczyłem) kiedy nie było admina no to jak to wytłumaczycie.
najlepiej zgonic wszystko na AMX'a tu porostu admini sa niekompetetni :( na miejscu Head Admina powaznie bym sie zastanowil czy nie popelnil bledu wreczajac niektorym osoba adma :)
HeadAdmin sam przyzna że to AMX, Każdy Ci to powie, widzialem co pisales dziś na czacie w cs, poprostu sam chcesz mieć admina... Błędem by bylo gdybyś adma dostał np. Ty.
ex0n'a nikt z nas o adma nie prosil, sam nam go dał, w dowód zaufania, i każdy z nas to docenia.
Zresztą sam dostałem parę razy kick'a lub bana od AMX. Więc?
[ Dodano: 2008-02-02, 18:25 ]
hmm o 14.32 dostalem bana nie wiem za co :| ?
steam id :
http://img513.imageshack.us/my.php?image=nowyobrazmapabitowa6gq1.png
Ip : 89.230.66.179
Prosze o unbana bo nawet nie wiem za co dostalem :|
Pisz zawsze do mnie na PW, odbanuje Cie.
A.C.A.B.
02-02-2008, 18:28
albo napisz do mnie na stema tez cie odbanuje ;p
admina nie chce mialem propozycje adma na lepszym serwie podziekowalem z tego powodu ze moim zdaniem za malo bym czasu poswiecal serwowi :-) ewentualnie szukam jakiejs dobrej druzyny a o rekrutacje zapytalem z czystej ciekawosci
range[r]
03-02-2008, 17:46
Tez chyba 2 razy dostalem bana na steam ;/ zrypany ten amx
wlasnie kiedy naprawicie amx?normalnie grac sie nieda raz mnie banuje raz sie zmienia mapa na azteka
I am what I am
04-02-2008, 10:43
Ty akurat "icepopo" dostales bana na 5 min na mapie: awp_map i dostałeś za to za co wszyscy dostają tam bany na 5 minut - za idiotyzm czyli za respa. Tak więc najpierw naucz się czytać co pisze na biało (czyt. RESP = BAN) gdyż zawsze to pisze na początku mapy awp.
Poza tym wnioskuje o wyrzucenie mapy awp_map z servera - gdyż zdecydowane większość ludzi na serverze nie umie tam grać strzelając albo pistolami z respa albo od razu z awp, lub kupując m4/ak. Zamiast mapy awp_map proponuje wrzucić awp_wall lub awp_india oraz hunters_awp_dawn (czy cos takiego), gdyż tam niebędzie możliwości strzelania z respa ;-)
heh co to za problem jesli tylko cs portal wyrazi zgode moge skonfigurowac wam amx bo to jest banalnie proste :) tak samo moglbym dac skonfigorowanucg fare pluginow ze np nie widac na awp map przez 5 sec broni akurat czas na schowanie i po 5 sec jest napis "Mozna Strzelc" i kazdy widzi bron jest to banalne do skonfuguorwnia i odpowiednia pliki posiadam :)
p.s eragon ja wiem ze mnie odbanujesz ; x a sparawa o adminow czy widzi ktos mnie jako admina na cs portal bo chcialbym zglosic kandydature bo gram na tym serwerze jak gram ito kazdy widzi i podoba mi sie atmosfera i mam nadzieje ze nadaje sie na kandydata o admina jesli tak to bede o nia wnosil :)
heh co to za problem jesli tylko cs portal wyrazi zgode moge skonfigurowac wam amx bo to jest banalnie proste :) tak samo moglbym dac skonfigorowanucg fare pluginow ze np nie widac na awp map przez 5 sec broni akurat czas na schowanie i po 5 sec jest napis "Mozna Strzelc" i kazdy widzi bron jest to banalne do skonfuguorwnia i odpowiednia pliki posiadam :)
p.s eragon ja wiem ze mnie odbanujesz ; x a sparawa o adminow czy widzi ktos mnie jako admina na cs portal bo chcialbym zglosic kandydature bo gram na tym serwerze jak gram ito kazdy widzi i podoba mi sie atmosfera i mam nadzieje ze nadaje sie na kandydata o admina jesli tak to bede o nia wnosil :)
Jestem za, AmaroW zasługuje na adma, rowny z niego gośc, powazny sprawiedliwy, zabawny.. Wszystko co najlepsze, Respect dla Ciebie AmaroW.
Więc jak co, on zasłujguje na adma bez wahania..
no to se na tego admina jeszcze poczeka i to może być dość długo ^^
AmaroW. Jak dla mnie jestes gosciu zajebisty brak slów . Ale pasowalo zebys nam wyslal chociarz paczka poloweczke:) Soplicy :D) Napijemy sie twoje zdrowie , bo warto. Takich ludzi brakuje na servie , zeby mieli skilla,kulture i ogarniecie. Pozdro wielkie i szacunek.
na awp map dostalem bana chyba ze 2 razy ale nie tylko czasami gram i niespodziwani pojawia sie okienko kick and banned
tez jestem za wywaleniem mapy awp map
jeśli pisze "kick and banned" to konsola cie wywala
jeśli samo "kick" lub "banned" kto admin ;p
jeśli pisze "kick and banned" to konsola cie wywala
jeśli samo "kick" lub "banned" kto admin ;p
o to ; p
a tak pozatym baM czego poczekam sobie na admina ; > ?
bo ex0na przez pewien czas nie będzie i nie będzie ci miał kto go dać ;p
aaaaaaaaaaaaaaaaa ; x hehe ; p
Zawiecha
11-05-2008, 19:24
Witam ;)
mam problem. Dostałem bana nie mając pojecia za co ?? Było tak ; rozwalilem kolesia nie pamietam z jakiej broni i tu nagle wyskakuje informacja "... zostałeś dodany do BAN LIST...". Za co ?? Jesteś świerzym graczew w CS bo dopiero jakis tydzień, nie cheatuje ( bo nawet nie umiem ) :D i nie wiem co mam zrobic ?? ;/ CS to moja jedyna rozrywka i caly czas gralem na jednym serwerze a teraz KICHA ;/ Bardzo prosze o odbanowanie ;-) Moje IP 83.8.22.38
Pozdrawiem i prosze o unbana :-D
Zawiecha bana dostałeś na pewno za coś a nie bez powodu ;] Poczekaj może dostałeś na 24 h lub 1 tydzień :)
Zawiecha
11-05-2008, 19:33
Heh...wiem ze wydaje sie to monotonne bo wszyscy piszą że "nie wiedzą za co" ale ja nawet nie umiem cheatować :D Obyś miał rację bo dłużej niż tydzień bez CS nie wytrzymam ;] Pozdro