Zobacz pełną wersję : ban
AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: zimny
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-portal.net/forum/
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:21037354'
[AMXBans] Twoje IP: '77.253.251.218'
[AMXBans] ========================================
Ani ss'ow ani demka... admin jak widać nie ma pojęcia o banowaniu tylko komendy się nauczył.. Ban bez uzasadnienia... UB please
Admin ma pojęcie o banowaniu... jak byś nie wiedział to on obserwuje gracza i gdy ma 99% pewność daje bana więc chyba nie ma się o co kłócić.Mam rację czy nie?
Ban bez uzasadnienia... UB please
powinieneś nanieś poprawkę Z UZASADNIENIEM widzę go w tym samy poście co napisałeś :)
Powod: 'Czitowanie'
Czy to nie jest uzasadnienie, jeśli się mylę to jestem idiotą...
army of the pharaohs
10-05-2011, 15:06
Jesteś idiotą , jemu chodziło o to , że jeżeli admin nie ma żadnych dowodów to gracz oczekuje UB.
Hmmm nie ma dowodów to raczej UB zwłaszcza ze to steam jak by to był ns to inna sprawa. Zimny nastepnym razem ss'y proszę :) aha no i przydało by sie odbanowac.
A to steam dopierow po przeczytaniu tego twojego posta spn nie zauważyłem... może po prostu miał taką sytuację jak ja idę (TT) galą zeskakuję z gali (ale przed podłożyłem pakę) i odrazu strzelam lub idę na galę po słyszałęm coś i odrazu skanuje przez ściany pewnie miał taką sytuację (podobną) :D
Tu była sytuacja taka że admin wbił na serwer i po 1min zobaczyłem bana... tak więc admin nawet nie patrzył na to co robię tylko zasugerował się statami i narzekającymi ludźmi. Gdyby były ss'y nie byłoby problemu ale taki banowanie nie ma sensu.
Witam<kolego chcialem zaznaczyc ze nie patrzalalem na ciebie minyte tylko dluzszy czas.Byles podejrzany wiedzialem ze masz steam.A tu jest moj blad ze nie dalem ssy przepraszam.
oczywiscie zostales odbanowany.Jeszcze raz przepraszam.
tak wiec czekam na UB bo nie został odbanowany ;)
K.a.r.i.n.k.a
10-05-2011, 23:30
xD no i po sprawie xD
hehe zimny szalejeee :D