Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : CStrike.PL - Źródło Twojej Wiedzy o Counter-Strike!

DearD
20-01-2008, 12:17
Witam!

Mam zaszczyt poinformować wszystkich fanów Counter-Strike (CS'a) o powstaniu nowego forum!

O Forum:
Forum oparte jest na silniku phpbb3. Layout został wykonany zlecenie (czyt. jedyny taki w internecie!). Serwer jest opłacalny miesięcznie i na początek moim zdaniem jest wystarczalny. Domena w najbliższym czasie (prawdopodobnie w połowie lutego zostanie zmieniona. Na początku lutego zostanie strona wypozycjonowana w wyszukiwarkach taki jak: Google, NetSprint, OnetSzukaj, WPSzukaj...

Inne:
Forum nie zostało stworzone dla konkurencji dla board czy innych portali/for o tematyce CS'owej. Poprostu z zamiłowania i nabytej wiedzy, która liczy ok. 5 lat. Wpadłem na pomysł stworzenia forum idealnego (czyt. Takiego, gdzie każdy użytkownik ma prawo dostosowywać forum do własnej potrzeby oraz wymianiania się własnymi doświdczeniami bez bania się o ostrzeżenia czy bany!)

Mowa Końcowa:
Tak jak już wyżej wspominałem nie jest to forum konkurencyjne stricte. Bo trudno, aby forum rozwijające się - niewypozycjonowane miało zamiar dorównać najpopularniejszemu forum wypozycjowanemu na 1 miejscu w najpopularniejszych wyszukiwarkach internetowych z pszeszło 70 tys. użytkowników.

Post Scriptum:
Chętne osoby do pomocy nad forum czyli osoby:
-> graficy;
-> programiści;
-> znawcy CS'a;
-> znawcy phpbb3;
-> moderatorzy;
-> administratorzy;
-> sponsorzy;

Chętnie zapraszamy do przyłączenia się i wsparcia forum CStrike.PL

Elementy znajdujące się na CStrike.PL np. Regulamin, o który tak dużo osób piszę, że jest skopiowany jest nieprawdą. Administrator board'u wyraził zgodę na zmodyfikowanie i dostosowanie na wzorze regulaminu board'owego do Regulaminu CStrike.PL !!

Jeśli chcesz dołączyć do CStrike.PL skontaktuj się!

***e-Mail: DearD242@gmail.com
***Gadu-Gadu: 1601260

Link: http://www.cstrike.boo.pl/ lub klikając tutaj. (http://www.cstrike.boo.pl/)

Ps. Za wszystkie błędy ortograficzne z góry przepraszam!!

Pozdrawiamy, CStrike.PL

Sasek666
20-01-2008, 12:48
temat do kosza / czytałeś regulamin ??

Bam
20-01-2008, 13:10
warn + temat zamykam i do kosza.