Zobacz pełną wersję : Skarga na spN.
rapujoncy
19-04-2011, 20:03
Skarga ta której szczegóły omówię poniżej będzie dotyczyła jednego z adminów CS Portalu - spN'a.
Ten admin, wg. mnie, nie nadaje się na admina, ponieważ kickuje za "nie wykonywanie celów mapy". Załóżmy, że ktoś jest w ct. Ma jakąś tam broń, dajmy na to awp, jest sam vs. kilku tt. Terro podłożyło pakę, a ten ct raczej i tak nie miałby najmniejszych szans na wygranie rundy, więc lepiej zachowac te awp na następną rundę. Jednakże, po chwili dostaje slaya/kicka od oskarżonego. Można by odwrócic role. Gracz z terro jest sam na tych pięciu ct. Jego celem jest podłożyc pakę.. lecz chyba lepiej zachowac bron, niz biec na kamikadze na tych pięciu ct wiedząc, ze to samobójstwo?
Okej, taki gracz dostaje slaya (w najgorszym wypadku kicka). Jednak, dlaczego inny admin o nicku wiciu5 nie dostał tego slaya za kampienie na długiej? Hę? Warto dodac, ze broń którą chciał zachowac wiciu to digl.. Więc pytam się do jasnej cholery, dlaczego on nie dostał kicka za nie wykonywanie celów mapy? Nie dopatrzenie? Niee. FAWORYZACJA ! ;)
Reasumując, skarga polega nie tyle co na faworyzacji, ale na tym, że goście dostają kicki za to, że nie są głupimi idiotami i nie są samobójcami. Te wszystkie slaye/kicki są potrzebne niczym pryszcze na siusiaku.
Pozdrawiam.
Ja nie mam takich problemów bo zawsze lece kamikadze nawet jesli to awp czy deagle
Przepraszam Cie owszem pisałem ze jak ktoś nie idzie do paki to będzie slay i pokaz mi jakiś dowód "mogłeś zrobić ss'a" ale nie zrobiłeś bo tak nie było a jeżeli chodzi ci o tego kicka dla JOTKI to on dostał go za afk nie za nie wykonywanie celów mapy.
Wiec zastanów się trochę nad sobą może jeszcze nie jest za późno.
rapujoncy
20-04-2011, 08:51
Ty mnie tutaj nie pouczaj, jeżeli będę miał ochotę to zastanowię się, jeśli nie to nie, jasne? Kolejna rzecz, nie chodzi tutaj o kick dla JOTKI, ale ogólnie o twoje zachowanie i podejście do wszystkiego, bo do zwykłego gracza określenie "pozdrawiam i pisz skargę" nie należy do taktownych. Poza tym nie ma sensu robić SS'ów, bo od tego są logi - wystarczy spojrzeć na kilka ostatnich dni.
btw. Pelle, po kiego grzyba spamujesz tym, czy masz jakiś problem czy nie? Jeżeli masz problem, to zagadaj do dresiarza, on je rozwiąże, uwierz. Mnie to co najmniej guzik obchodzi to, czy lecisz na kamikadze z awp czy nie.
rapujoncy
20-04-2011, 08:52
Ty mnie tutaj nie pouczaj, jeżeli będę miał ochotę to zastanowię się, jeśli nie to nie, jasne? Kolejna rzecz, nie chodzi tutaj o kick dla JOTKI, ale ogólnie o twoje zachowanie i podejście do wszystkiego, bo do zwykłego gracza określenie "pozdrawiam i pisz skargę" nie należy do taktownych. Poza tym nie ma sensu robić SS'ów, bo od tego są logi - wystarczy spojrzeć na kilka ostatnich dni.
btw. Pelle, po kiego grzyba spamujesz tym, czy masz jakiś problem czy nie? Jeżeli masz problem, to zagadaj do dresiarza, on rozwiąże wszystkie twoje sprawy, uwierz. Mnie to co najmniej guzik obchodzi to, czy lecisz na kamikadze z awp czy nie.
do zwykłego gracza określenie "pozdrawiam i pisz skargę" nie należy do taktownych.
Yyyy sory ale sam mnie "próbowałeś straszyć ;)" ze napiszesz skargę wiec powiedziałem ci hihi powodzenia. A tu dowody.
http://img840.imageshack.us/g/2011041900001o.jpg/
rapujoncy ja zawsze gdy mam AWP to lece a nie zachowuje(chyba że już jest 3-5 sekund do wychuchu),TRZEBA WYKONYWAC CELE !!!!!! To nie jest DEATHMACH
Ej ale to chyba jest spamowanie o ile się nie mylę oraz nabijanie postów!
5 i 4 post napisał rapujący,a na dwóch jest to sano
rapujoncy
20-04-2011, 20:53
Ej ale to chyba jest spamowanie o ile się nie mylę oraz nabijanie postów!
5 i 4 post napisał rapujący,a na dwóch jest to sano
Człowieku, proszę, nie pisz już nic w tym temacie. Po prostu dwa razy mi się wysłało. Jednak najgorsze jest takie coś, że wytykamy komuś błędy a sami takie same popełniamy. Nadal nie wiesz o co mi chodzi? Spytaj kogoś starszego, może Ci odpowie.
Poza tym, ile razy jeszcze napiszecie, że lecicie do paki a nie zachowujecie? Czy to ma jakiś związek ze skargą? Może lepiej zróbcie listę i zbierzcie podpisy osób, które nie zachowują broni? Ludzie, ogarnijcie.
Kolejna rzecz, najwidoczniej macie gówniane pojęcie o CS'ie, bo chyba lepiej zachować broń, niż biec jak porąbany do paki, czy się zachowa czy nie to i tak się przegra rundę, bo szanse są niemal znikome by jeden ct na pięciu tt wygrał rundę, najwyżej zdobędzie 1-2 fragi, ale awp straci. Jednak CS nie polega na nabijaniu fragów, tylko grze team play. Kto wie, może dzięki tej zachowanej broni wygra się następną rundę? Nikt o tym nie pomyślał? Zresztą, o jakich celach mapy mi tu gadacie, to jest zwykłe ffa i nie pierdolcie, że to tp. Po coverach i ogólnej grze tp śmiem twierdzić, że to ffa.
Generalnie to wiciux napisał 2 posty nie związane nijak z tematem, nadal uważasz, że to ja naspamowałem? Ale EOT.
spN - okej, ale co te SS'y mają się do skargi? Przecież otwarcie Ci powiedziałem, że napiszę skargę jeśli nie dostanę odpowiedzi. Dowody mam - nie, nie SS'y - logi. Są osoby do tego uprawnione by je móc sprawdzić, na pw/steam mogę podać dokładniejsze szczegóły, bo tu nie ma sensu rozwijać dalej tematu, skoro i tak zaraz ktoś napisze, że trzeba wykonywać cele mapy.
Ale ze komuś dałem slay lub kick za nie wykonywanie celów mapy to mi tego nie wmówisz bo tak nie było.
rapujoncy
20-04-2011, 22:54
Nie? Oby na pewno? ;] To się okaże. Mam nadzieję, że admini z "wyższą" rangą zareagują i sprawdzą logi sprzed kilku dni, wtedy się okaże, czy wciskam kit.
Składanie skargi na admina za to ze cie ukaral za niewykonywanie celow mapy-bezcenne. Takie to wazne ze musisz robic wielkie zamieszanie? Rozumiem zebys nie mogl teraz grac bo dostales bana, ale nie trzeba napisac skarge bo to wielkie halo. Ciesz sie bo inni admini sa mniej wyrozumiali jesli chodzi o takie zachowanie jak "niewykonywanie celow mapy" i nie tylko. Spn to dobry admin a skarga niepoważna, tylko spam sie z tego robi.
jak dla mnie wogóle nie wiem po co jest ten temat SPN to dobry admin a cele mapy są do wykonywania a nie do czytania
a to ze on nie wiem kicknął cie czy coś to dobrze ze nie trafiłeś na mnie bo by się inaczej skończyło a moim zdaniem to temat do zamknięcia
Jeśli nie wiesz co należy robć na mapach typu de to nie graj na tym servie bo tutaj chodzi o wykonywanie celów mapy...Powinieneś się cieszyć,że to nie był ban :D
rapujoncy
21-04-2011, 14:00
Wiem, co należy robić na mapach typu de_ - trzeba bronić bs'ów, a nie raszowac pół mapy ;) W ten sposób, za takie coś, wszyscy na serwerze powinni zostać wywaleni kilkakrotnie, bo nie wykonują celów mapy ofc.
a moim zdaniem to temat do zamknięcia
Twoje zdanie jest tu najmniej ważne, ja nadal czekam na rozpatrzenie sprawy przez head adminów, o ile tutaj takowi są. Ty idź najlepiej robić ss'y nowo przybyłym graczom. Ano zapomniałbym o kickach za mówienie prawdy o tobie w sposób jak najbardziej kulturalny. :)
a skarga niepoważna, tylko spam sie z tego robi.
Skarga jak najbardziej poważna. Czemu mi tutaj pierdzielicie o celach mapy? Cele mapy to przede wszystkim pilnowanie bs'ów a nie raszowanie w 10 osób długiej, przy czym bs'y zostają puste. Dlaczego więc, przy takim przestrzeganiu tego punktu (czyt. wykonywaniu celów mapy) nie kickujecie za takie coś? Czy dla was wykonywanie celów mapy to tylko podłożenie i rozbrojenie paki? Nie załamujcie mnie, błagam.
Wracając do tematu - jakiś argument świadczący o tym, że skarga jest nie poważna? Czekam na przynajmniej 1 powód (albo dwa, żeby było trudniej). Masz 24h, przemyśl to dokładnie, bo byle gównem mnie nie przekonasz ;)
Jeśli nie wiesz co należy robć na mapach typu de to nie graj na tym servie bo tutaj chodzi o wykonywanie celów mapy...Powinieneś się cieszyć,że to nie był ban
Ty to w ogóle powinieneś się cieszyć, że nie dostałeś warna, bo to było wałkowane przynajmniej 2-3 razy ;) Ale co ja tutaj mam do gadania. Ciekawe, ile osób jeszcze spN przekona, by napisały tutaj posta?
nalezy wykonywac cele mapy tyle powiem. Jeżeli załozmy masz te awp to staraj sie na tyle ile mozesz oslabic sily przeciwnika zalozmy zostales sam z awp na 5 tt no to bijesz po kolei tylu ilu mozesz ale pamietaj ze za kazdego fraga leci kasa a jezeli bedziesz kampil to paka wybuchnie im leci kasa a nam nic lepiej zabic 1 czy tam 2 i dednac nic kampic i nic nie zarobic
Ciekawe, ile osób jeszcze spN przekona, by napisały tutaj posta?
Ciebie to na pewno by nie popierali ;) ;*****. Nie męcz się z tymi wypowiedziami tak szkoda twojego mózgu jeszcze się przegrzeje xD
rapujoncy
21-04-2011, 15:17
Ciebie to na pewno by nie popierali ;) ;*****. Nie męcz się z tymi wypowiedziami tak szkoda twojego mózgu jeszcze się przegrzeje xD
Nawet mnie nie znasz i wyciągasz takie pochopne wnioski. Nie masz za grosz szacunku do innych osób. Za dużo internetu, za dużo. Ale w końcu wiosna nadeszła, u mnie przynajmniej +20*C, może ty też wyjdź na dwór i dotleń ten swój móżdżek.
nalezy wykonywac cele mapy tyle powiem. Jeżeli załozmy masz te awp to staraj sie na tyle ile mozesz oslabic sily przeciwnika zalozmy zostales sam z awp na 5 tt no to bijesz po kolei tylu ilu mozesz ale pamietaj ze za kazdego fraga leci kasa a jezeli bedziesz kampil to paka wybuchnie im leci kasa a nam nic lepiej zabic 1 czy tam 2 i dednac nic kampic i nic nie zarobic
Zanim cokolwiek napiszesz przemyśl to kilka razy, aż do skutku. Nie orientuję się dobrze ile dostaję się kasy za jednego typa, o ile mnie pamięć nie myli jest to ~400$, czyli ~800$ za dwóch, a awp kosztuje ~4,5k. Więc teraz zastanów się, czy lepiej zachować awp niż potem biegać co najwyżej z mp5 ;) Zresztą, przestań nawijać o celach mapy, bo zaraz dam Ci skierowanie do psychologa, ile można o tym samym gadać...
Proszę jeszcze raz, zanim cokolwiek napiszecie zastanówcie się kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt razy, aż do skutku..
btw.
Ciebie to na pewno by nie popierali
Tyle mnie to interesuje, co zeszłoroczny śnieg. Head admini rozpatrują takie skargi, a nie twoi chłopcy na posyłki ;)
Nawet mnie nie znasz
zdarzyłem poznac z tego co ty tu piszesz ;) "Lalus który próbuje pokazać jaki to on jest mądry"
ludzie to jest tylko gra rozumiem zeby to byl ban ale za takie za przeproszeniem gowno skarge skladac????( Sory ze sie wtrace)
rapujoncy
22-04-2011, 22:45
spn, podaj mi definicję "lalusia". Używasz tego słowa, więc raczej powinieneś wiedzieć co ono oznacza.
Pelle, wyjaśnij mi, o jakie gówno Ci chodzi.
Czy ktoś mógłby w końcu rozpatrzeć tę skargę?
Tak pokazujesz co to nie ty i takie tam ;) grzywka na boku kolczyk w prawym uchu obcisłe spodnie różowa koszulka ;)
rapujoncy
22-04-2011, 22:56
Laluś to niekoniecznie różowa koszulka i grzywka na boku. To, że jesteś zbyt ograniczony by zrozumieć sens moich wypocin nie daje Ci żadnej podstawy do oceniania mnie w ten sposób, bo mnie nawet na oczy nie widziałeś.
ok powodzenia milej gry ;) a i wesołych świat;)
rapujoncy
23-04-2011, 09:58
Wzajemnie.