PDA

Zobacz pełną wersję : 1 z adminów to czitek ;]

kam123456789
17-04-2011, 10:50
Cześć :) Przed chwilą skończyłem grę na serwerze only dd2 i wydawało mi się że 1 z adminów miał WH, więc go sprawdziłem na steamid.pl
Nick admina to: VenusTeam# PaUla
SID: 0:1:33731733

HAJT z SID 2k10, pewnie Tobie też steama ukradli bo 2k3 miałeś :) ?

[TEMAT] http://rzeznia.eu/topic/60753-uszat-ban-za-nic/
Miałem admina na rzezni i dość długo tam siedziałęm, więc wiem, że steamowcom zwykle bana za nic nie dają (perma), ale tam jest demo o które poproszę zwiaDowca i wam tu podrzucę + poleci też na bl. Myślę że powinniście sprawdzać osoby przyjęte na adminów

[TEMAT] http://cs-masterczulki.pl/amxbans/ban_list.php?bid=18086
Do tego ban bo nie wrzucił ss, a jeśli gra czysto to powinien je wrzucić (chyba że nie były czyste :rolleyes: )

Dlaczego ja: chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera zwłaszcza gdy jest mało adminów, a są tacy gracze którzy na 100% grają na dopalaczach

Tak, zbanuj sam siebie :)

usz4t
17-04-2011, 11:40
prosze tu masz moj temat na rzezni dostalem bana za to ze siedzialem z neo na skype i to ze podpowiadal mi na skype uznali za wh

http://img718.imageshack.us/i/uszat.png/ masz tutaj wszystko to co chcesz a to ze na 2 servie dostalem bana no to nawet nie wklejalem ssow bo dostal tam bana razem z neo za wh i za skype a jak nie wiesz to sie nie wtracaj bo to bylo o 7 rano jak gralismy wiec jak chcesz wal na bla ja bede czekal

usz4t
17-04-2011, 11:41
po 1 nigdy nie czitowalem a spytaj sie ile gralem na rzezni np rexa to sie dowiesz gralem tam ponad 3 lata i kazdy mnie tam znal ...

wiciu5
17-04-2011, 12:07
ten admin jest czysty, wiemy kogo bierzemy i jest sprawdzony, jeżeli cię zabił to wygląda na to że jesteś słaby, jeżeli ktoś jest na bl to nie zawsze wielki cziter. Jeżeli ktoś z kimś gra na vt, skype itp komunikatory to wiadomo że jeden drugiemu podpowiada i zawsze możę to wyglądać jak wh... więc wasze kłotnie są nie na miejscu..

spN
17-04-2011, 12:18
s jeżeli ktoś jest na bl to nie zawsze wielki cziter.
sam sobie zaprzeczasz.

wiciu5 i w tym momencie się pytam dlaczego zbanowałeś refree "chyba taki miał nick" za to ze był ba BL a nawet go nie sprawdziłeś i nie dałeś ss'ow

K.a.r.i.n.k.a
17-04-2011, 12:19
dajecie nie potrzebne tematy... dobrze wiemy kogo przyjmujemy :) po za tym Uszat jest na okres 15 dni ... widzimy jak gra ...dogadujemy się z nim :)jeśli macie jakieś wonty do siebie to może nie na forum ani na serwerze... a i jeszcze jedno na pewno nie jeden z nas czyli adminów dostał bana na jakimś innym serwerze no i co? ... czy to znaczy ze nie możemy adminować? masz jakiś problem do Uszata to sobie z nim to wyjaśnij bo jak na razie widać że chcesz żebyśmy mieli jako zespół do niego też o coś pretensję.

usz4t
17-04-2011, 12:21
dziekuje wam za wypowiedz po pierwsze na rzezni nie gram od dzis gralem tam prawie 3 lata nikt nigdy to mnie nie mial pretensji zawsze bylem czysty i nie raz wklejalem tam ssy wiec zrobcie jak uważacie

kam123456789
17-04-2011, 12:58
Cały czas piszesz o skype a nie widziałem żeby neo z tobą dzisiaj grał bo ma bana, a kilka osób pisało że masz wh :)

usz4t
17-04-2011, 13:14
Tak neo dostal bana ale to nie znaczy ze ja gram na wh bo gram sam dostawałem ssy i jakos nic nie mialo tylko ty masz problemu ale zobaczmy co powiedzą inni na ten temat

KupsztalJeza
17-04-2011, 14:54
Ja osobiście miałem Ci robić SS'y, ale zobaczyłem, że masz admina więc się powstrzymałem. Miałem wiele wątpliwości co do Ciebie, po tym co zobaczyłem w linkach powyżej mam jeszcze większe. Z tego co widziałem grałeś jak na WH, ale nie mnie to oceniać.

Myślę, że Kłapouchy powinien zadecydować co z Tobą zrobić.

usz4t
17-04-2011, 15:01
jeśli kupszta chodzi ci o to już nie raz miałem ssy tutaj :)
ale rób jak uważasz :)

Czekamy na klapouhego ;)

kam123456789
17-04-2011, 15:32
Tu macie demo HLTV, a czasy podane są na rzezni (temat z 1 postu)
http://www.speedyshare.com/files/28010299/uszaty.rar

spN
17-04-2011, 22:12
No no ładne wh demo krótkie ale dobrze widać!!!

wiciux
17-04-2011, 22:17
przecież jak się wejdzie na VT to zawsze ktoś podpowiada...gdy zagram sobie czasem mixa to wchodzę na VT i każdy każdemu podpowiada :), wtedy wszyscy już mówią akie wh,cziter itp. ja tutaj nie widzę żadnego problemu

K.a.r.i.n.k.a
18-04-2011, 07:10
osobiście robiłam mu SS i chyba Jesion też robił :)
uważam że ten temat jest do zamknięcia, dziękujemy koledze z rzeźni :) ale na razie dajemy koledze szanse sprawdzenia się jako admin u nas na CSP, jeśli będziemy uważać że gra nie czysto na pewno ktoś się nim zajmie,! (a z tego co mi wiadomo Vt,skype i ts nie są zabronione :)

KupsztalJeza
18-04-2011, 07:53
Ja uważam, że temat można ciągnąć, bo z każdym postem dowiadujemy się coraz ciekawszych rzeczy :).

kam123456789
18-04-2011, 08:12
No to wszyscy z bl'a grali z kolegami przez vt/ts/skype, uwierzmy im na słowo i dajemy całemu bl'owi UB? TAK, wszyscy są niesłusznie zbanowani!
Jeśli będziecie każdemu wierzyć na słowo to w życiu Was nie raz oszukają. Jak wrócę po południu to zrobię hax movie i załatwię zgłoszenie na bl :)

wiciux
18-04-2011, 09:33
K.A.R.I.N.K.A napisał

(a z tego co mi wiadomo Vt,skype i ts nie są zabronione

to prawda to nie jest zabronione grają na VT i problem...

usz4t
18-04-2011, 10:36
tylko nie wiem po co wogole to robisz jakoś tutaj każdy wie ze jak wchodzi neo to gadam z nim i sobie pomagamy a ty masz jakieś wonty wogole jak dla mnie możesz dawać mnie na bla ja się odwołam ssow akurat nie zrobilem ze gadam z neo ale każdy z rzezni o tym wie chcesz spytaj się rexa jagody agresora to są admini rzezni zobaczymy co ci powiedzą na mój temat nigdy nie grałem na czitach a zwłaszcza na steam

patri6
18-04-2011, 21:44
Witam szanownych adminów serwera.Mój nick to Bobus.Jestem graczem rzeźni i mam pytanie do szanownej administracji gdzie na tym demku jest wh.Znam uszata z rzeźni i nie widziałem żadnej akcji na której widać by było u niego wh.Z góry dziękuje za szybkie rozpatrzenie mojego postu.

KupsztalJeza
18-04-2011, 22:09
Nie potrzebujemy wypowiedzi użytkowników z 1 postem, w dodatku, którzy nie odwiedzili naszego serwera.

Pozdrawiam.

usz4t
18-04-2011, 23:27
hah ty myślisz ze tutaj ludzie z rzeźni graja 24/7 maja swoje serwery ja ich zaprosiłem zęby się wypowiedzieli a ty co już narzekasz bo pozytywnie mnie koleś ocenił bo jak by było negatywnie no to było by dobrze nie ?

Prezes18
19-04-2011, 00:25
usz4t
sorry że się wtrące, bo wypowiadam się tylko na temat tego co przeczytałem na 3 ostatnich stronach i widze że trochę tu śmierdzi.
Na odpowiedź
Nie potrzebujemy wypowiedzi użytkowników z 1 postem, w dodatku, którzy nie odwiedzili naszego serwera. odpowiadasz:
hah ty myślisz ze tutaj ludzie z rzeźni graja 24/7
co jest już trochę nie tego, ale to przemilczę.
Jest druga sprawa:
ja ich zaprosiłem zęby się wypowiedzieli a ty co już narzekasz bo pozytywnie mnie koleś ocenił bo jak by było negatywnie no to było by dobrze nie ?
Skoro jesteś taki czysty, to po jaką cholerę, zapraszasz tu ludzi z Rzeźni, żeby Cię popierali? Z tego co wyczytałem, dostałeś tu szansę na 15 dni, i przez ten czas masz zdobyć zaufanie jak największej liczby osób z którymi masz w przyszłości współpracować w grupie, więc nie oczekuj, że cs-portal będzie Cię bronić, w momencie w którym ktoś Cię o haxy podejrzewa. Dla mnie to logiczne, że skoro już w okresie próbnym, pojawiają się wątpliwości, to trzeba je jak najszybciej rozwiać i zakończyć sprawę. Rzeźna, to co było, tam gdzie grałeś, już tego nie ma. Wątpię czy kogokolwiek obchodzi tu poparcie jakiegoś obcego gościa, nawet jeżeli Cię super zna, wie że jesteś czysty itd. Teraz osoba odpowiedzialna (chyba Kłapouchy) powinna rozstrzygnąć twoją sytuację, i raz na zawsze ukrócić takie tematy, na teraz i na przyszłość. Albo Ci zaufają i zostajesz, albo lecisz, takie moje zdanie ;)

usz4t
19-04-2011, 07:30
ponieważ koleś robił wonty ze jestem brudny i za to dostałem bana na rzeźni ja zaprosiłem parę osób i chciałem zęby się wypowiedzieli na ten temat

patri6
19-04-2011, 18:57
Wiesz co chyba nie liczy się to ile postów napisałem tylko moja wypowiedz wiec nie wiem o co ci chodzi z tym ze 1 post.Miał bym 100 postów to jakieś inne zdanie miał byś o mojej wypowiedzi?

KupsztalJeza
21-04-2011, 16:38
Błagam, nie zabijaj mnie...

Miało by to ogromne znaczenie, gdyż nikt nie ma pewności czy to nie jest Uszat, który na potrzebę chwili stworzył sobie nowe konto.

Gdybyś miał więcej postów wątpliwości byłyby rozwiane i ludzie liczyli by się z Twoim zdaniem. W dodatku nawet nie grasz na naszym serwerze, więc nie masz zielonego pojęcia czy Uszat używa wspomagaczy.

Na przyszłość nie wypowiadaj się w tematach, w których nic nie wiesz.

Pozdrawiam.

usz4t
21-04-2011, 20:34
po pierwsze bobus grał ze mną długo na rzeźni a ty człowieku myślisz ze jestem takim idiota żebym robił nowe konto żeby się popierać sprawdź sobie ip :))