Zobacz pełną wersję : Sciopa na Admina!
Nick : Sciopa ;)
Staż CS : z jakieś 2 lata z przerwami
Staż na CSP : wystarczający :)
Doświadczenie w Adminowaniu : eleganckie :) miałem nawet swoje serwery :D
Znajomość AMX : 9/10
Staż na CSP : wystarczający :)
ile 3 ,4 dni ?? jestem na NIE
nie nie trzy dni :) częściej tam jestem niż ty ;) ale cóż każdy ma swoje zdanie :)
Za krótko grasz, wklej link z gametrackera.
NARAZIE NA NIE
Lewandrowow
08-04-2011, 18:25
Hahah Sciopa jest częśćiej niż spn? xD ale doba ma tylko 24h więc raczej nie ma Cie 25h na dobe na serwie :-)
Stwierdzenie "wystarczający" jest wystarczające do powiedzenia (tudzież tutaj do napisania) przeze mnie NIE.
PS: Wiek też za niski...
a co moze powiesz ze spn na serwie przebywa 24 godziny jak nie raz ja musze jako pierwszy na serwa wbic aby ktos pozniej wbil serwer jest nie ogarniety a admini tym bardziej jestem na TAK
Hahah Sciopa jest częśćiej niż spn? xD ale doba ma tylko 24h więc raczej nie ma Cie 25h na dobe na serwie :-)
Stwierdzenie "wystarczający" jest wystarczające do powiedzenia (tudzież tutaj do napisania) przeze mnie NIE.
PS: Wiek też za niski...
pokaż mi kiedy on był 24h na serwie :)
spróbować zawsze można, bo jak zapytałem Jesiona dlaczego ma adma jak nie chce mu się wcisnąć zaledwie 4 przyciski, żeby zbanować perfidnego aima to odpowiedział, że on nie wie :)
Pelle na szczęście ty nie masz prawa głosu ;) dziękuje dobranoc ;p
nie no prawo ma :) ale czy głos będzie ważny ^^
Lewandrowow
09-04-2011, 00:14
Może sobie głosować kiedy tylko chce... ale jeśli nie jest w administracji to są to tylko pobożne życzenia.
1. Sciopka, na serwerze widziałem Cie chyba wczoraj... może przedwczoraj więc pozdro chłopcze... sam nie siedzę 24h na dobę, spN też nie siedzi tyle (widzę że z inteligencją u Ciebie słabo skoro nie zrozumiałeś ironii z tymi 25h na serwerze) a jeśli sam siedzisz tyle to pozdrawiam Twój brak totalnego życia... Jesteś tutaj niecały tydzień i już chcesz nas poprawiać? :-) Pamiętaj, że wyżej d*** nie podskoczysz :-)
ale wy jestescie smieszni kazdy ma prawo glosu... Myslisz ze masz adma to jestes BOGIEM??? To sie grubo mylisz,ze masz adma to gowno mnie to obchodzi, myslisz ze tym zaimponujesz? sPn z cb taki adm jak z kozich cyckow kastaniety
K.a.r.i.n.k.a
09-04-2011, 21:21
http://www.gametracker.com/server_info/91.203.134.159:27089/ <-- proszę wklej ilość przegranych godzin :)
ale myślę że i tak od nie dawna grasz na serwie :) na razie jestem na Nie ... widuje Cie na serwerze ale myślę że to i tak za mało jeśli chodzi o otrzymanie admina na CSP :)
Lewandrowow
10-04-2011, 19:27
1. Fakt, masz prawo głosu ale to nie Ty będziesz decydować o tym kto będzie adminem ale H@ i reszta administracji.
2. Swoimi słowami i ich poziomem możesz co potupać jak rozkapryszone dziecko...
3. Ostatnią rzeczą jaką bym zrobił to próba zaimponowania komuś takiemu jak Ty
4. Rzadko Cie widuje na serwerze, poza tym 16 lat to jak dla mnie za młody wiek.
Tyle w tym temacie, jeśli jeszcze masz jakieś problemy to zapraszam na priv, pogadamy sobie.
klapouchy
15-04-2011, 18:07
Niestety NIE. Do zamknięcia.