PDA

Zobacz pełną wersję : Ban Za Aima ahaha Warjat(dgl)

warjat993
04-04-2011, 20:50
Admin :Jesion
Powód :Aim
Histioria : Ja bylem ct jesion terro wybiegli z dlugiej ja bylem na A wychodziłem i strzelałem na pałe akurat pałl Jesion i bez zastanowienia uzna ze aim nic nie sprawdził ni nic _/

Proszę o Unbana

Lamus
05-04-2011, 07:04
Skoro JESION zbanował to niech on sie wypowie, on najlepiej wie co się wtedy wydarzyło.

spN
05-04-2011, 13:27
Nie ma dowodów to raczej ub.

JesIon
05-04-2011, 14:59
Prosze Podac Mi Twoj Nick w Trakcie Bana Napewno ci powiem dlaczego go dostales i Dlaczego Bez SSow i Dema :)) a spN skoro nie wiesz co sie dzialo nie powinieneś sie w tym momencie udzielać :P

I Prozba Jeszcze do WARJATA PROSZE O TRESC CAŁA BANA Z CONSOLI thx :P

Ogolnie mysle ze jak Admin widzi typa jak biega na aimie i bije kilku typa przez sciane i samymi baniami gdy tylko jest otwarta przestrzen zabija ....... no to chyba nie ma po co mu robic ssow Admin Wie co robi !

warjat993
05-04-2011, 15:17
HAHAHA chyba cie pojeee.... chlopie przez sciane ze grac nie umiesz to wiesz ogarnij interp

KupsztalJeza
05-04-2011, 15:18
Jesion, nie ma co się łudzić, że wstawi Ci wpis z konsoli skoro było to wczoraj :)
Watjat, jeżeli nie dostosujesz się do wzoru nie masz co liczyć na UB.

Nie ma dowodów to raczej ub.

SpN mógłbyś mi wytłumaczyć w jaki sposób jako admin mam dać dowody na forum, w dodatku gdy banujemy aima? Mam specjalnie robić demko i za każdym razem dawać je na forum? Nawet 10 letnie dziecko rozpozna aima, więc takowych dowodów obić nie trzeba. :)

Więc podsumowując, warjat dostosowuje się do wzoru i podaje wszelkie potrzebne info Jesionowi.
Jeżeli Jesion jest pewny, że miał aima to UB nie będzie i temat do kosza :)

Pozdrawiam :)

warjat993
05-04-2011, 15:18
nie bende plakal ze dostalem bana ale tobie wysyłam wielkie pozdro _/
Ogarze rozjebales mnie przez sciane hahaha Prosto potwierdzi ze nic nie mam

KupsztalJeza
05-04-2011, 15:20
Za twoje powyższe wypowiedzi z CSP możesz się już pożegnać :)

HAHAHA chyba cie pojeee.... chlopie przez sciane ze grac nie umiesz to wiesz ogarnij interp

nie bende plakal ze dostalem bana ale to tobie wysyłam wielkie pozdro _/

Dodatkowo odsyłam Cię do słownika ortograficznego :)

warjat993
05-04-2011, 15:21
:) :) :) :) :)

Lewandrowow
06-04-2011, 18:45
Potwierdzić to możesz ojcostwo przez test DNA... to że Prosto poręczy za Ciebie to nie jest dowód na Twoją niewinność... wzór + słownictwo + odrobina kultury wszystko razem wymieszać, wstawić na forum, piekarnik ustawić na 120min i czekać aż JESION zadecyduje czy wyjdzie UB czy zostanie tak jak jest.

Lamus
06-04-2011, 19:59
Kaleczysz Polski język warjat ;c

JesIon
07-04-2011, 14:57
jak dla mnie zadnego UB nie ma i ja wiem ze typ zapierdala na aimie i nie obchodzi mnie to ze placze ze nie mam dowodow . Nikomu jeszcze nie dalem bana bez powodu i jezeli dostales bana za aima to go miales pa narazie ja ub cie nie odbanuje .

spN
07-04-2011, 15:07
Jesion na przyszłość rób wszystkim cziterom ss'y będzie bez tych kłótni na forum ;p