PDA

Zobacz pełną wersję : Skarga na spN

FluXioN
24-03-2011, 21:08
Dzieciaszek jakich mało ;]
Admin powinien mu zostać odebrany w jak najszybszym czasie.
Dostałem bana za to ze na serwie FFA majac 3 hp nie zabieralem sie do tego zeby isc "bronic" paki mimo iz biegalo chyba 4 CT - przypomnijmy ze na takim serwie robimy co chcemy ;]
Zaczelo sie od kicka, gdy wszedlem i zapytalem za co odp za gowno, 2gi kick, wszedlem znow i napisalem ze naduwywa adma, dzieciak napisal, ze ja naduzywam ryja czy cos w tym stylu, wszystko zakonczylo sie banem...

Pzdr

spN
24-03-2011, 21:42
Po 1 nie kierowałem w twoja stronę wulgarnych bluzg.
Po 2 kiedy ja walczyłem żeby wybuchła bomba ty sobie siedziałeś na respie i chodziłeś na walk'u bałeś się ze stracisz ak nie było przy tobie ani 1 ct wszyscy byli na bs'ie.
Po 3 Ty mnie obrażałeś za to był ban odczekaj kare i wejdź na serwa.
Po 4 graj z zachowaniem kultury osobistej.

http://img696.imageshack.us/g/2011032400001.jpg/

spN
24-03-2011, 21:45
Zaczelo sie od kicka, gdy wszedlem i zapytalem za co odp za gowno, 2gi kick, wszedlem znow i napisalem ze naduwywa adma, dzieciak napisal, ze ja naduzywam ryja czy cos w tym stylu, wszystko zakonczylo sie banem...

Fajnie zmyślasz pzdr dla ciebie!!!

KupsztalJeza
25-03-2011, 10:30
FluXioN skoro tak bardzo bronisz się tym FFA, to pokaż mi gdzie pisze, że to serwer FFA?

Cele mapy obowiązują !

rapujoncy
23-04-2011, 23:41
Widzę, że nie jestem sam.

Kupsztal, dobra, obowiązują te cele mapy, ale do cholery kto przy zdrowych zmysłach będzie leciał do paki sam na kilku przeciwników, w dodatku mając 3 hp? Gdybyś pograł kilka mixów, może zrozumiałbyś to, bo zachowana broń jest lepsza niż strata tej broni, chociaż i tak runda jest przegrana.

FluXioN skoro tak bardzo bronisz się tym FFA, to pokaż mi gdzie pisze, że to serwer FFA?
Postaram się udzielić odpowiedzi na te pytanie za niego.
IMHO to FFA, bo widać to po grze większości graczy. Każdy biega gdzie chce, raszuje nonstop nie pilnując ani trochę bs'ów a potem się dziwią, że pakę im podłożyli. W dodatku wielu graczy kampi na respie tt z awp czekając na pierwszego lepszego aż wyjdzie mu przed celownik. Ogólnie brak JAKIEJKOLWIEK gry tp, a także ZERO pomocy. No i nie ma granicy raszu, co jest osobiście dla mnie dosyć ważnym czynnikiem na serwerach tp. Niby z nazwy nic nie wynika, czy to ffa czy tp czy może lana tu grają, w każdym bądź razie powyższymi przykładami uzasdniłem, iż cs-portal.net to serwer FFA. EOT.

wiciux
24-04-2011, 09:00
ale do cholery kto przy zdrowych zmysłach będzie leciał do paki sam na kilku przeciwników, w dodatku mając 3 hp?

Ja będę leciał...moim zadaniem w TT jest bronić paki...z 10HP,43HP 2HP, 0HP,-25HP

Zadaniem terrorysty jest bronić bomby a nie sobie latać po mapce jak jakiś bot...

wiciux
24-04-2011, 09:04
FluXion i prawidłowo że ci dał bana,a skarga niepotrzebna niewykonywałeś celów mapy czyli
nie broniłeś paczki niespodzianki :)

KupsztalJeza
24-04-2011, 09:44
Temat z marca.

Do zamknięcia.

rapujoncy
24-04-2011, 17:53
Faktycznie, nie zauważyłem daty, jednak przez ten schemat postów ciężko jest połapać się gdzie jest jaki post.

wiciux, dopiero teraz zauważyłem, że on był w tt. Sorry, my bad.