PDA

Zobacz pełną wersję : Skarga na Klapouchego !

hajtovskyy
13-03-2011, 08:38
Siemanko !

Klapouchy zbanowalem mnie nie wiem za co !
Gralem na dd2 i nagle ban na dzien za lamienie a tylko raz padlem !
O co chodzi ???
nick : hajtovskyy

Wycinek z konsoli !

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Klapouchy[dgl].
[AMXBans] Pozostalo ci 10 godzin , 56 minut i 28 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick : hajtovskyy
[AMXBans] Powod : ' Lamienie '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-portal.net/forum/
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 36077300 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 78.8.198.49 '
[AMXBans] =======================================

todi88
13-03-2011, 09:41
Wiesz , że walczysz z wiatrakami? ale mimo wszystko powodzenia, bądź wytrwały w dążeniu do celu. ;p

spN
13-03-2011, 10:18
No wiesz bez powodu na pewno nie dal ci bana musiałeś zajść mu za skórę i nie zaczynaj tej wojny bo chyba byś jej nie chciał i na pewno jej nie wygrasz xD

Pozdrawiam spN:*:*

wiciu5
13-03-2011, 10:57
Oj lepiej nie zaczynaj. Ciesz się że na dzień a nie na dłużej. :] Bez powodu na pewno nie dostałeś :]

KupsztalJeza
13-03-2011, 11:40
Skarga bezsensowna.
Odczekaj karę i wróć na serwer.

K.a.r.i.n.k.a
15-03-2011, 14:05
jeśli dajesz temat w skardze to pomyśl jeszcze na kogo go dajesz... Kłapouchy napewno dobrze wie za co dał Ci bana i pewnie miał do tego powód...
dlatego nie musisz pisac o co chodzi ... Lamienie... to może być kampienie to może być stanie na respie pół mapy, to może być bieganie po mapie a nie do paki ... Prosteee albo daleś mu inny powód żeby cię zbanowac :) tak jak kupształ napisał odczekaj swoją karę ... bo wcale nie masz jej jakoś aż takiej żeby od razu skargami tu sypać :/

dopamina
22-03-2011, 20:27
wiesz klapouchy taki jest. nie lubi graczy słabych odrazu dobrych :). Mnie zbanował za to ze bylem lepszy do niego :D. Ziomek ciesz się że prema nie dostaleś a jak ktoś wyżej napisałem i tak cie nie odbanuje to "walka z wiatrakami". pozdrawiam dopamina (L)

KupsztalJeza
22-03-2011, 22:58
Człowieku, najmniej wiesz, a komentujesz. Mówisz, że dostałeś bana za, że byłeś od nie go lepszy? Już miałeś okazję mieć ze mną 1 vs. 1 i udowodniłeś jaki z Ciebie "zawodnik", uciekając po porażce. Jeżeli chcesz się wyżalić, to proponuję iść się wypłakać do mamy, babci lub może partnera. Poza tym, zobacz datę, w którym skarga została złożona.

Pozdrawiam.

klapouchy
22-03-2011, 23:05
W każdym razie temat to zamknięcia. Ja od siebie tylko dodam, że bezpodstawnych banów nie daje. Z resztą ban już miał.