Zobacz pełną wersję : Podanie wiciux
Nick : wiciux
Staż CS : 3-4lata
Staż na CSP: różnie bywa
Znajomość AMX : dobra 6/10
http://www.gametracker.com/player/wiciux/91.203.134.159:27089/
Miałem kiedyś admina na innym serwerze niestety już nie istnieje z takiego powodu,że H@ przestał grać w CS'A,teraz kolega załatwił mi admina ale dostane dopiero gdy jego kuzyn czyli H@ wyjdzie ze szpitala.Admin nie będzie mi służył do zabawy tylko o dbanie porządku na serwerze jestem niby za młody ale tu nie chodzi o wiek.
Jak coś daje odrazu STeam ID: "wiciux" 908 STEAM_0:1:33729688 0 00:32 47 0
Za młody, nie widac cie na serwerze, Na NIE- wystarczy ze brat ma.
Graj dużo na serwie "rzadko ciebie widać" udzielaj się na forum i spróbuj za kilka lat!!!
Pozdrawiam spN:*:*
Czekamy na wypowiedz reszty członków administracji!!!
Pozdrawiam spN:*:*
Za młody... Ja chyba nie będę się wypowiadał xD Przesada. Zdecydowanie na NIE
Wiciux ty sie nie bulwersuj tak bo ja wiem co mówie! Jeżeli pisze ,że jesteś za młody to nie rzucam słów na wiatr, a że znam cie dobrze to moja pewność co do tego faktu jest duża. Po drugie, i to niech wezmą do siebie inne osoby ktore planuja skladac podanie na adma-zlozenie podania to nie wszystko, czasem dobrze wykazac sie na starcie odrobiną inteligencji zaglądając do innych podań by zapoznac sie ze wzorem czy chociazby, spojrzec na inne podania, ktore zostaly odrzucone i zadać sobie pytanie "czy ja jestem lepszy, i czy jest sens?". To Nie! wy wolicie naśmiecić, rzucic byle gówno, bo ja chce byc adminem, zloze podanie i nic mnie nie interesuje. A potem wchodze na forum i widze takie ochłapy "Staż na CSP: różnie bywa" co to wogule ma znaczyc? jaja sobie robisz?! róznie to bywa z pogodą i kobietami. Mamy się domyślać czy co, jakimś kalendarzem majów sie posługujesz. I nie gadaj mi, że wiek nie gra roli.. bo tak sie sklada, że ma. Jak sobie wyobrażasz admina 13 letniego ktorego na starcie nikt nie bedzie szanował, gracze beda olewac itp ty sie bedziesz denerwował, banowal kickowal a skargi beda lecialy. Przecieżty nawet przez mikro nie mozesz rozmawiac, bo zaraz leci magiczne haslo " mikro +16". Poza tym nie ogarnal bys o co chodzi skoro dzisiaj przy statach 6/5 sprawdzasz /rank, po czym w nastepnej rundzie bo zabiciu i zginieciu i zmianie statow na 7/6 znowu sprawdzasz rank i tak pare razy( myslalem ze mam zwidy Oo). Dlatego zanim skladacie ludzie podanie zastanowcie sie dwa razy, i trzeci raz sie zastanowcie przed wyslaniem podania, spójrzcie na nie i zadajcie sobie pytanie " jak bym ja zareagowal na to podanie bedac adminem?" i dopiero wysylajcie. Bo juz wystarczajacy tu jest smietnik, a niektore podania to kpina.
Ps. Do admina(u@) piszesz jak widzisz czitera lub masz wazna sprawe, bo nastepnym razem gdy zobacze jak mi spamujesz jakimis glupotami to cie wywale.
KupsztalJeza
08-03-2011, 07:05
Na NIE, graj regularnie na serwerze, udzielaj się na forum, a doczekasz się admina. :)
klapouchy
08-03-2011, 14:14
Nie. Spróbuj za 5 lat.
PS todi88 - masz u mnie plus za stworzenie uśmiechu na mojej twarzy w momencie czytania Twoich solidnych wypowiedzi :-)