Zobacz pełną wersję : Skarga na admina pif-paf
[UWAGA] Rekrutujemy na adminow! Wiecej info na forum http://www.forum.cs-portal.net/
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: PIF-PAF
[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-portal.net/forum/
[AMXBans] Reason: 'Przeklinanie'
[AMXBans] Duration: '1 day'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:22610046'
[AMXBans] Your IP: '87.206.46.187'
[AMXBans] ===============================================
WhySoSeriou
niesluszny BAN dostalem bana na 1 dzien za przeklinanie .
Rozmowa ;
PIF - PAF : tobie najlepiej wychodzilo olewanie graczy
JesIon : lałem tylko na ciebie , ciepłym moczem ;p
Koniec rozmowy ban czy jest tu uzyte jakies przeklenstwo ???
Mysle ze nie ma zadnego powodu tu na bana ani nie przeklolem ani nie obrazilem admina , chcialbym prosic o ukaranie lub upomnienie dla admina PIF - PAF z gory dziekuje POZDRAWIAM BYŁY ADMIN CSP JESION :P
*DEAD* JesIon : lalem tylko na ciebie i to cieplym moczem
*DEAD*(Counter-Terrorist) .Maestro~ :f : ihr huren.!!
PTB: Round ended, checking teams.
PTB: Zamieniam NOONELIVESFOREVER'MAYBE ONLY I z STRC TEAM || #Bumblebee.
PTB: Wymuszam przejscie WhySoSerious do CT (WTJ: 3/5).
PIF-PAF (RADIO): Enemy down.
[AMXBans] SteamID 'STEAM_0:1:22610046' banned successfully (IP logged). Player gets kicked.
[UWAGA] Rekrutujemy na adminow! Wiecej info na forum http://www.forum.cs-portal.net/
'JesIon' got banned for '1 day'.
Reason: 'Przeklinanie'
Admin: PIF-PAF
WhySoSerious : siema
tERSOn1k : yo
Exoect no mercy!;* : nie
.::Lowelas::. : elo
[AMXBans] 'JesIon' got banned for '1 day'.
Reason: 'Przeklinanie'
Admin: PIF-PAF
WhySoSerious : neta mi wywalilo :/
Van_Roz_mgr.SaTaN . killed zeT^ with m4a1
.::Lowelas::. (RADIO): Fire in the hole!
JesIon : hahaha
omen1g (RADIO): Fire in the hole!
Klajfi killed omen1g with m4a1
JesIon : nie przeklnolem
JesIon has left the game
NOONELIVESFOREVER'MAYBE ONLY I killed STRC TEAM || #Bumblebee with m4a1
zeT^ (RADIO): Fire in the hole!
Van_Roz_mgr.SaTaN . killed PIF-PAF with m4a1
[Swear Replacement] JesIon : "cioto"
JesIon : *****CENZURA*****
Za wyzywanie admina od ciot oraz słowa, że lał na mnie ciepłym moczem powinien być PERM. Dziekuj mi za łaskawość lepiej.
Kiedyś zbanowałeś mnie za "cieniasa" a teraz rzucasz się o takie słowa?
Zabawny z ciebie typek.
pozdro
hahaaha ogarnij sie typie JesIon : hahaha
omen1g (RADIO): Fire in the hole!
Klajfi killed omen1g with m4a1
JesIon : nie przeklnolem
JesIon has left the game
NOONELIVESFOREVER'MAYBE ONLY I killed STRC TEAM || #Bumblebee with m4a1
zeT^ (RADIO): Fire in the hole!
Van_Roz_mgr.SaTaN . killed PIF-PAF with m4a1
[Swear Replacement] JesIon : "cioto"
JesIon : *****CENZURA*****
Nic cie tu nie usprawiedliwia to ze napisalem ze lalem na ciebie ciepłym moczem to nie jest zaden powod do bana ;p takze BGZ i POZDROO 500 bez puaczu chlopaczku ogarnij sie i tyle xD
a tak wogle to dlaczego wyslales tylko ode tego momentu gdzie ja napisalem chlopaczku wstaw cala rozmowe bo to ty zaczoles po mnie jechac a teraz mi wmawiasz ze ja na ciebie wrzucam i dajesz mi za nic bana : )
Nie jestem dla ciebie chłopczykiem dzieciaku. Mam 36 lat i żaden małolat nie będzie na mnie lał ciepłym moczem.
Chcesz to płacz sobie dalej. Ja mam ciebie gdzieś. Robię swoją robotę i nie zamierzam się wdawać z toba w dyskusje na poziomie piaskownicy.
Wcześniej mądrowałeś jaki byłeś wspaniały. A ja powiedziałem że olewałeś graczy. I to jest 100% prawda. po kilkunastu prośbach o reakcję na czirterów przez steam zrezygnowałem z proszenia cie o cokolwiek.
Skończyłem dyskusję z toba.
nara
Nie jestem dla ciebie zadnym dzieciaczkiem , nie obchodzi mnie ile ty masz lat , i chcialbym ci powiedziec ze nie wiem czy wiesz ale ludzie pracuja albo sie ucza to ze ty jestes no - lifem i biegasz za kaazdym razem na server jak ci ktos napisze ze typ przeklina albo ma wh to pozdroo ... cs jest zabawa a nie powodem do klutni i to ja wlasnie koncze z toba rozmowe i zapamietaj moje slowa ...... pozdrawiam JESION
KupsztalJeza
05-03-2011, 21:22
PIF - PAF myślałem, że nie będę musiał tego pisać, ale cóż:
1x - ostrzeżenie
2x - kick
3x - ban na 5min - 1 dzień
Co do waszej żenującej kłótni, oboje zachowaliście się nie dojrzale, bo pif nie powinien bezpodstawnie oskarżać jesiona o olewanie serwa. Natomiast jesion mógł uwagi zachować dla siebie.
Żenua, do zamknięcia.
"NIKT nie reaguje na NIC!
Mam kilku w znajomych ale mają w dupie to co dzieje się na serwerze!
Jesion jak Ci mowie, że z 5 osób lata na aimie a kolejnych 15 na WH to nie kłamię!!!"
oto wypowiedź z 15-01-11 18:44
wypowiedź z 31-01-11 11:41
"Sugeruję zmienić nazwę z DUST2 ONLY na "CZITERS ONLY" albo "NO ADMINS ONLY" do wyboru. Żal mi tylko bo kiedyś grało się tu fajnie a teraz grać się nie da bo nie ma ANI JEDNEJ KOMPETENTNEJ OSOBY!
Jedynie kupsztal jeża odpowiada na błagania o interwencje na steam.
JESION jak dotad NIGDY się tym nie zainteresował więc przestałem do niego nawet pisać.
Można by tak wymieniać ale po co?
PRZECIEŻ I TAK NIKT TEGO NIE CZYTA!!"
wypowiedź z dn. 10-12-10 09:39
"Nikt nie odpowiada, nikt nie reaguje. Po co ja kręcę demka na cziterów skoro Wy to macie w dupie?
Nie dość, że nikogo nie ma jak jesteście potrzebni to jeszcze ignorujecie jak ktoś za Was robotę odwala i czituchów za Was wynajduje! Jesion jak jesteś na Steam to mógłbyś łaskawie zajrzeć na serw i zbanować czita jak Cię ładnie o pomoc proszę! Grać się nie da bo czity robią na Waszym serwie co im się podoba!
Tutaj macie link z demkami na 2 stuprocentowych czitów"
To tylko niektóre z dawnych wpisów na forum potwierdzające fakt, że pisałem tylko prawdę. W dodatku w kulturalny sposób, nie lejąc na nikogo moczem i nie wyzywając nikogo.
Poza tym sam zainteresowany napisał że jestem no-lifem bo reaguję na wołania o pomoc na serwie. On jest lifem i dlatego nie reagował. Prawdopodobnie dlatego dzisiaj już adminem nie jest.
Kupsztal nie wolno obrażać admina ani w ogóle nikogo na serwie bo o tym jest w regulaminie po prostu.
Admin zaś pilnuje porządku na serwie oraz przestrzegania regulaminu właśnie.
Myślę, że jasno to ująłem?