Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Banan.

9 lifes
02-03-2011, 21:49
Witam,

Właśnie sobie spokojnie grałem na serwerze DD2 Only. Admin(ka) K.a.r.i.n.k.a właśnie zbanował(a) mnie na tym serwerze permanentnie, powód - czity. Jednak ja się z tym banem nie zgadzam. Po pierwsze nie dostałem żadnych SS'ów. Po drugie, to że ktoś gra na ns, nie oznacza od razu, że czit. Po trzecie, najwidoczniej ban ten był spowodowany zupełnym nie ogarnięciem ze strony tego admina, ale jest to moje osobiste odczucie i nie mam zamiaru na ten temat polemizować. Dodam, że to nie pierwszy wybryk tego admina, gdyż może parę godzin temu pewien typ także dostał perma od tej Pani, powód? Oczywiście czity. Ale również nie dostał żadnych ss'ów, nie został sprawdzony, ani nic. Proszę o unban. Poniżej zamieszczam log z bana.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: K.a.r.i.n.k.a
[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-portal.net/forum/
[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '83.6.15.254'
[AMXBans] ========================================

Na koniec takie małe skierowanie do Karinki - może zamiast użalać się nad sobą, bo nie umiesz grać i wlepiać bany od razu jak leci, zrób proszę ss'y - ja je chętnie zamieszczę na forum. Uwierz mi, że takie zagrywki tylko odciągają graczy od serwera, a wątpię, by ktokolwiek chciał, aby sieć ogłosiła upadek.

Pozdrawiam.

K.a.r.i.n.k.a
03-03-2011, 15:25
Ub ... Do zamknięcia