PDA

Zobacz pełną wersję : Bambi prośba ponowna .

Bambi
28-02-2011, 21:38
Nick : Bambi .
Staż CS : 4 lata .
Staż na CSP : około 2 miesięcy .
Doświadczenie w Adminowaniu : Miałem tu kiedyś admina , potem zmienili te serwery na slasko i dalej miałem .
Znajomość AMX : 9/10
Sorry , że znowu to wysyłam , ale zależy mi na pomaganiu w prowadzeniu tego serwera . ; [

Bambi
01-03-2011, 19:05
Jakby Karinka się pytała o czas gry to macie . : http://www.gametracker.com/player/Parkour%2BMp3/91.203.134.159:27089/ to na nicku wcześniejszym , jeszcze jak grałem przed złożeniem wcześniejszym podaniem . A to teraźniejsze które odpalałem mniej więcej od wczoraj ^^ : http://www.gametracker.com/server_info/91.203.134.159:27089/top_players/?query=Bambi+.+%3AD&Search=Search

KupsztalJeza
01-03-2011, 21:46
Te "i pół" jest naprawdę niezbędne...

Po co robisz 2 podanie na admina? Zmieniło się coś od twojego ostatniego podania? Raczej nic...

Jestem na NIE, i nie spamuj więcej.

Bambi
02-03-2011, 14:47
weź ty kupsztal ogarnij trochę...

KupsztalJeza
02-03-2011, 19:17
Dlaczego? Uzasadnij...

PS: Pomyśl zanim coś napiszesz...

Bambi
02-03-2011, 21:03
Bo sam gówno zrobiłeś , żeby zostać adminem , a jak ktoś robi wszystko żeby nim być , to ty jesteś na NIE bo chcesz być najlepszy . I za wcześniejszego csp i slasko to bym cię jednym ruchem myszki wywalił z adminowania .

todi88
02-03-2011, 21:36
Ciekawe jak ty byś zareagował będąc adminem, widząc dwa te same tematy jeden pod drugim?! Czlowiek ktory stara sie o adma powinien chyba wiedziec ,że takich rzeczy sie nie robi, a cierpliwość tez by sie tobie przydała. A to ze ktos ma adma nie znaczy(jak ty uważasz) że chce byc najlepszy itp. po prostu masz admina masz-masz władze, i to od nich zalezy czy dostaniesz tego adma czy nie.A starając sie o adma powinienes cicho przesiedziec a nie juz na starcie sie bulwersujesz (jak bedziesz w przytszlosci gdzies pracowal tez tak bedziesz do swojego szefa prosil o podwyzke czy cokolwiek innego, tez jak sie nie zgodzi, wygarniesz mu ze chce byc najlepszy?).Wyluzuj

Bambi
03-03-2011, 19:10
Todi , twoje zdanie mnie gówno obchodzi . 13 postowiec będzie mnie ustawiał ...

KupsztalJeza
03-03-2011, 19:17
Bo sam gówno zrobiłeś , żeby zostać adminem , a jak ktoś robi wszystko żeby nim być , to ty jesteś na NIE bo chcesz być najlepszy . I za wcześniejszego csp i slasko to bym cię jednym ruchem myszki wywalił z adminowania .

Ty robisz wszystko?! Nic nie robisz, już nie wspominam o grze na serwie.

Dostałem admina, bo na niego zasłużyłem, w przeciwieństwie do Ciebie, tak samo H@ na awp. Widać, że zazdrość Cię zżera, bo twoje zachowanie świadczy wiele o tobie. Mówisz, że chce być najlepszy? A co ty możesz wiedzieć o mnie, czego ja chcę, jakie są moje przemyślenia i cele. Nic o mnie nie wiesz, ponadto krytykujesz mnie, za to, że zwracam Ci słuszną uwagę o 2 podanie. Piszesz, że wywaliłbyś mnie 1 ruchem myszki... Za czasów CSP i Śląsko byłeś nikim, każdy tobą gardził, a jedyne co mógłbyś mi zrobić to wypłakać się na SB, czy tworzyż tak bezsensowne tematy jak ten. Na szczęście już raz nam kiedyś udowodniłeś jakim byłeś "świetnym" adminem, więc Tobie już podziękujemy. Zapewniam Cię, że dalsze takie tematy będą nagradzane warnem :)

Pozdrawiam :)

Bambi
03-03-2011, 20:26
Gra na serwie - http://www.gametracker.com/server_info/91.203.134.159:27089/top_players/?query=Bambi+.+%3AD&Search=Search do zamknięcia //

todi88
03-03-2011, 20:58
Jezeli dla ciebie miarą gracza na cs portal jest ilosc postow, a nie kultura i szacunek do adminow od ktorych oczekujesz zgody na przydzielenie adma, to prawda jest taka ze w ogule na tego adma nie zaslugujesz. Nie ma to jak cisnac z admina, w temacie w ktorym skladasz podanie...doprawdy, przemyslana zagrywka. Jestes jednym z tych ktorzy zawracaja gitare, pograja 2 miechy na serwerze i chca adma, pisza ze maja 16 lat..i pół(bo to ma znaczenie), i cisna z ludzi na serwerze od botow, no i jeszcze kluca sie z adminem, widzialem ludzi takich jak ty i takie podania, na cs-portal tez taki jeden byl, tak mu zalezalo...a jak adma dostal(czy nawet kupil) to zaczelo sie trolowanie na serwerze, kickowanie i banowanie osob ktore mialy inne zdanie , ktore graly lepiej od niego itp. Moze masz zdolnosci, doswiadczenie i znajomosc w CS i prowadzeniu serwera ale swoim zachowaniem pokazujesz, ze brakuje ci dojrzalosci, rozsądku i szacunkui do innych nawet jesli sa "gorsi".