Zobacz pełną wersję : Jak grać na serwerze
Mam taki problem że chce grać na serwerze tylko nie wiem jak bo z botami mi się nie chce bo je kosze więc prosiłbym o dokładne wytłumaczenie co i jak
Poprostu dodajesz do ulubionych "favotites" IP servera na którym chcesz śmigać dajesz connect i cieszysz się grą :)
Szukasz w Internecie Jakis Serverów No-Steam kopiujesz ip tego servera wchodzisz do gry (cs)wchodzisz w zakładke Find Servers-->Favorites wyskoczy ci duże okienko an dole powinno pisac Dodaj server nacisnij an to i wpisz ip ;];] server się doda i gotowe
2.Szukasz jakiegos Servera na No-Steam kopiujesz ip tego servera wchodzisz do gry(cs) i wchodzisz do Konsoli(Na klawiszu~ wpisujesz tam Connect I ip
Tylko w tym problem że jak wklejam do ulubionych to nie mogę dać coonect
Do wejdz w konsole i wchodz tak na servery wpisz w consoli connect i ip :D;d i wbijaj
JEśli się starałem pomoc albo pomoglem nacisnij Pomogł
Teź probowałem i wyskakuje błąd a zna ktoś komende do konsoli na dodawanie botów
kojot_2505
16-01-2008, 19:39
ale gdzie ja mam ten Ip podany?
Gdzie sie znajduje?
Jak mam grać z 2 osobą przez LAN? :?
Wszystko gra tylko jak dam coonect to mi wyrzuca błąd taki INVALID CD co mam zrobić żeby grać?
Wszystko gra tylko jak dam coonect to mi wyrzuca błąd taki INVALID CD co mam zrobić żeby grać?
Próbowałem grać z kumplem na pewnym serverze i tak wyskakiwalo.. to wina serwera.. wejdz na inny i bedzie ok.
Prawie ze wszystkimi tak mam oprócz jednego lecz tam gdy zaczynam grać po chwili pojawia sie jakiś komunikat i jest dostępna tylko opcja close
Ja nie mam zainstalowanego cs'a
Nierozumiem jak to nie masz zainstalowanego? Zobacz zrobiłem przed chwilką poradnik może to Ci pomoże?
http://www.forum.cs-portal.net/viewtopic.php?t=1630
No normalnie mam plik na pulpicie a w nim cs'a
To usuń te wszystkie pliki z cs`a i sciagnij z naszego forum i zainstaluj i bedzie smigac..