PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z wybieraniem serwerów .

Bambi
22-02-2011, 19:59
Witam , wszedłem na serwer ruski , pograłem i poszedłem spać . Następnego dnia chciałem pograć w cs`a i jak daje ,, find serwers ,, to mi od razu łączy z tym ruskim serwerem . Pomożecie mi jak to usunąć ? Z góry dzięki .

KupsztalJeza
22-02-2011, 21:54
Jeżeli masz Non-Steam
X:/Program Files/Valve/Counter-Strike/cstrike lub cstrike_polish
Jeżeli masz Steam
X:/Program Files/Steam/SteamApps/nazwa_użytkownika/counter-strike/cstrike_polish

W folderze cstrike_polish lub cstrike jest plik o nazwie config. Wejdź w niego za pomocą notatnika. Jeżeli znajdziesz tam linijkę z podanym ip serwera lub z "connect" to ją usuń.

Możesz też usunąć cały plik config, wtedy wgra on się na nowo. Problem wtedy na pewno zniknie. Tyle, że będziesz musiał wtedy od nowa ustawiać sobie nick, myszkę, bindy itp. Ale to pestka więc myślę, że możesz to zrobić

Pozdrawiam :)

Bambi
22-02-2011, 23:26
Usuwałem config.cfg oraz podmieniałem Gamemenu.res . Odinstalowałem cs`a i instalowałem od nowa i dalej to samo . Co mam robić ? ; / A przez konsole jak wpisuje ,, connect < ip serwa > ,, to nie wchodzi mi ...

KupsztalJeza
23-02-2011, 15:32
Jeżeli nie config, to spróbuj to samo z userconfig. Jeżeli dalej nie będzie chodzić odinstaluj i usuń instalkę, następnie pobierz od nowa CS'a. Jeżeli masz ns to z innego źródła niż ten. Przeskanuj też system antywirusem, może znajdzie coś w stylu szpiega, albo jakiegoś robaka.

Jak to zrobisz daj znać. :)

Bambi
25-02-2011, 19:43
Zainstalowałem nowego i jest ok . ; )

KupsztalJeza
25-02-2011, 19:50
Więc jeżeli Ci dobrze doradziłem to daj troszkę reputacji :) (zielona gwiazdka pod postem :) )