PDA

Zobacz pełną wersję : Bambi , powrót .Podanie. ; ]

Bambi
21-02-2011, 22:08
Nick : Bambi . :D
Staż CS : 4 lata .
Staż na CSP : około 2 miesięcy , ale rzadko wchodziłem bo problemy techniczne z komputerem . Byłem tyko w weekendy 3h na dobę .
Doświadczenie w Adminowaniu : Miałem tu kiedyś admina , potem zmienili te serwery na slasko i dalej miałem .
Znajomość AMX : 9/10

KupsztalJeza
22-02-2011, 06:57
Haha, wracasz po roku nieobecności, nawet nie wszedłeś na serwer i składasz podanie?
To jest co najmniej śmieszne.

O wykaz z gametrackera nawet Cię nie proszę bo nie wbiłeś na serwa nawet na minutę.

Jestem na NIE.

klapouchy
22-02-2011, 16:09
Nie, do zamknięcia.

Bambi
22-02-2011, 16:31
Haha, wracasz po roku nieobecności, nawet nie wszedłeś na serwer i składasz podanie?
To jest co najmniej śmieszne.

O wykaz z gametrackera nawet Cię nie proszę bo nie wbiłeś na serwa nawet na minutę.

Jestem na NIE.

Tak , nie gram . Głupi jesteś. To popatrz na to , że ty prawie w ogóle nie grasz ...

KupsztalJeza
22-02-2011, 19:00
Hahahaha, żałosne to jest... Nie grasz, a mówisz, że nie wchodzę na serwa? Podaj dowód, że nie wbijam. Nie masz? Szkoda! Bo całe CSP Ci to powie, że cały czas gram na serwerze. Jak nie było jeszcze rekrutacji i byłem sam na cały serwer, to musiałem wchodzić co 10 min na serwa, żeby czity banować. Na jakiej podstawie, wnioskujesz, że w ogóle nie gram?

PS: Na przyszłość radzę pomyśleć zanim coś stwierdzisz i poprzeć argumentami ;).

todi88
22-02-2011, 19:18
Jak widze ,ze ktos w rubryce wiek pisze 16 i pół to mnie krew zalewa. Gdyby moje zdanie sie liczylo to juz za to bym powiedzial NIE! ...jakby to kogo obchodzilo? A myslalem ze tylko dzieci w wieku 14-15 lat tak pisza bo jeszcze nie maja 16 lat i nie sa w liceum/technikum.

Ps. Osoby , w podobnej sytuacji jak ten pan niech sie 2 razy zastanowia czy skladac podanie i zasmiecac , bo tutaj zeby zostac adminem, co jak co ale trzeba spelnic nie male wymagania ;P a i tak nawet je spelniajac(staz w cs, wiek, amx itp) nie liczcie ze adma macie w 99%..bo juz nie jeden sie chwalil podczas gry na serwie ze adma niedlugo dostanie, a tu prosze figa z makiem. pozdro

filoszek
22-02-2011, 20:19
Pamiętam Bambiego ze Śląska, ale jestem na NIE

Bambi
22-02-2011, 20:35
Dobra , to przepraszam za temat . Nie muszę mieć admina , nie będę płakał . ; ) Przepraszam również za moje zachowanie ale chciałem dalej tu adminować . Dam wam tu link do mojego problemu :
http://www.forum.cs-portal.net/showthread.php/13083-Problem-z-wybieraniem-serwer%F3w-.?p=71279#post71279

Nie mogę przez niego grać na tym serwerze , może ktoś pomoże