Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podanie o Admina

Andzei123
18-02-2011, 18:20
Nick : Bumblebee
Staż CS : 5-6 lat
Staż na CSP : W sumie to nie pamietam dokladnie ile no ale ludzie moga potwierdzic ze czesto i dlugo gram...
Doświadczenie w Adminowaniu : Nie za bardzo mam doswiadczenie ale mam kumpla ktory mi to szybko wyjasni, po prostu chyba trzeba miec pod bindem i tam sie jakas lista otwiera wiec mysle ze nie bedzie to trudne ;)
Znajomość AMX : slaba

Namawiacie mnie wiec moge sprobowac jezeli sie okaze sie nei za bardzo nadaje to przeciez w kazdej chwili mozecie mi zabrac tego adma i juz...czesto jestem na serwie wiec bede mogl ograniczac czitowanie obrazy i tak dalej...jak cos trzeba to moge podpowiedziec w grze jak ktos czegos nie potrafi lub ma jakis problem z czyms;) A jak gram to chyba sami wiecie wiec nie bede bezpodstawnie kickowal i banowal bo troszke wiem kiedy ktos ogarnia a kiedy ma wh lub cos innego...Nie mam steama ale mam nadzieje ze to nie bedzie przeszkoda...nigdy nie uzywalem haxow i nie zamierzam:] czekam na jakis kontakt i odpowiedz.

Pozdrawiam Bumblebee

Andzei123
18-02-2011, 18:22
Steam jest w planach zakupu ;)

Andzei123
18-02-2011, 18:34
http://www.gametracker.com/server_info/91.203.134.159:27089/top_players/?query=STRC+TEAM+||+%23Bumblebee&Search=Search nie wiem po co mam to tutaj wkleic ale spN mi tak powiedzial xDD

K.a.r.i.n.k.a
18-02-2011, 21:26
jestem na tak :)
klapo czekamy na wypowiedz :D

klapouchy
19-02-2011, 16:39
Kup steam, dojdź do 80h gry na serwerze i napisz :). Wtedy dodam admina.