PDA

Zobacz pełną wersję : Lewandrowow BAN...

Lewandrowow
11-02-2011, 23:48
Witam, dzisiaj około godziny 23:40 - 23:41 dostałem bana... chciałbym poznać chociaż powód otrzymania go... nie wiem... za to że dwa razy udało się kogoś zabić? A może za to że powiedziałem dwa zdania w całej grze? No bo chyba nie dlatego że wszedłem na serwer by sobie zagrać?

Nie proszę nawet o unieważnienie bana... gram tutaj od kilku lat... z przerwami bo z przerwami, nieliczni z Was mogą mnie jeszcze kojarzyć... ale proszę tylko o podanie powodu dla którego zostałem dodany do listy zbanowanych graczy.

Dziękuję za przeczytanie mojej relacji i prośby i proszę o jakąś reakcję, post, wiadomość lub inną formę odpowiedzi.

Pozdrawiam i życzę powodzenia
Lewy

PS: Przepraszam za to jeśli wiadomość/skarga nie jest zrobiona wedle z góry ustalonych przykładów... spieszyłem się troszkę by zapisać godzinę zbanowania więc nie zdążyłem zaglądnąć do tematów z formułką którą powinienem napisać składając skargę tudzież prośbę o wyjaśnienie okoliczności przyznania mi łatki BAN.

KupsztalJeza
12-02-2011, 09:56
Ja Cię pamiętam, daj IP/SID.
Nie dawałem Ci wczoraj bana, ale u nas jest taka chora sytuacja, że tylko ja wchodzę na serwer, ale jak już przyjdzie inny admin, to nie ma nawet konta na forum.
Więc odpowiedzi raczej byś się nie doczekał :)

Lewandrowow
12-02-2011, 11:18
IP: 91.192.198.2:27005

Dzięki

KupsztalJeza
12-02-2011, 12:24
Jesteś pewny, że to poprawne IP?
Sprawdź jeszcze raz i wyślij ponownie.